Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 643
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה לי... לא בטוח- הוא היה תקוע עם התחת ממש בקיר, אז לא היה נעים לי להדחף לשם כדי לראות, אם יש שם הדגם- לך תסביר אחרי זה לבעלים, לו היה בדיוק בא, מה אני עושה שם...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
האוטו הזה שנים מסתובב בכ"ס... מחמם הלב לראות שכזה דבר ישן עדיין עושה את העבודה שלו (וגם קצת מוזר- בכ"ז, לא כל יום רואים ג'יפ CJ שהפך לטנדר-מיכלית)!:-D

מחמם את הלב וגם את שאר האיברים, הרי זה נפט להסקה.

אגב, כשראיתי את הג'יפ, בדיוק עקפה אותו רנו9 סטיישן מודל 82'.

פורסם

האימפלה הזאת מוכרת לי מהאיזור שלנו ואת הצבע שלה עשה בזמנו ישראל מאלקנה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אגב, כשראיתי את הג'יפ, בדיוק עקפה אותו רנו9 סטיישן מודל 82'.

לא יוצר דגם סטיישן של רנו 9

פורסם

יכול להיות שאני מתבלבל, אבל בטח שלא עם רנו 11. מה שראיתי הייתה מכונית סטיישן מובהקת, אדומה, מודל 82' (אם אני זוכר נכון, אולי 83'), עם פרונט דומה מאוד לדגמים של רנו 9 מלפני מתיחת הפנים. איזו מכונית זו הייתה יכולה להיות?

פורסם

נדמה לי שכן, אפילו הבאת אותה בצבע הנכון...

אם ככה, זה כבר יותר מעניין מתצפית של רנו 9 (מכונית שעדיין נמצאת יחסית בשפע בכפר סבא).

פורסם

סמוך לצומת ראש העין (אחת ליד סגולה) לכיוון העיר פ"ת, בחצר פיצויציה עומד תקופה ארוכה (לפחות שנתיים) פורד מוסטנג במצב טוב מאוד.

הרכב בבעלות בעל הפיצוציה. קנה את הרכב בעבר לטענתו בסכום של 15K$. באחד הטיפולים שהרכב שהה במוסך כלשהו מישהו ניפץ את שמשות הרכב הקדמי והאחורי.

הרכב נראה במצב טוב מאוד (אין רקבונות כלל - צבוע בכחול)

בכל התקופה האחרונה היה עם כיסוי.

בחודשיים האחרונים הרכב חשוף לפגעי הטבע.

יתכן שנמאס לבעל הרכב וזה הזמן להציע הצעות...

פורסם
בכרמיאל, פיאט 127 ספורט 1050 70 HP משופצת כחדשה !

מדהימה !

איזה כיף לראות שיש עוד כאלה מכוניות ובמצב טוב

פורסם

מצאתי בראשל"צ טרנספורטר 84, אבל קמפר, כתוב לו על הגג המתרומם וויסטפליה בקצה השמאלי של הרכב במדבקה שחורה.

הרכב ככל הנראה ביבוא אישי כי הלוחית מסתיימת במספר 54, אם אני לא טועה הרכב יד 1 אצל הבעלים, לפי דברי הבת שלו (שהגעתי להתעניין בפיג'ו 206 שהיא מוכרת), הרכב לא ימכר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...