Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט צבאי - צריך עזרה.

ExtraD
שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בוקר טוב לכולם :wink:

השבוע אני עובר טסט צבאי, על משאית עד 12 טון.

הנקודה שלי היא שאני צריך לעבור את הטסט הזה כמה שיותר מהר, והבעיה היא ש טסטרים צבאיים מכשילים כמה שיותר...

למשל אני מכיר מישהו שהכשילו בגלל שבסוף הנהיגה כאשר בא להתחלף עם מישהו שכח לשים האנד-ברקס..ועוד מישו שלדעתו של

הטסטר ישב "לא טוב, וככה הוא יכול להתבלבל בין דוושות" (WTF?) וכל מיני שטויות כאלה..

עכשיוו..אני נוהג מאוד טוב והייתי בטוח במאה אחוז שאני עובר עד ששמעתי שטויות כאלה...

יש לכם עצות איך אני בכל זאת יכול לעבור את הטסט הזה? תודה מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להירגע. אם אתה נוהג כל כך טוב, אתה לא צריך להיות לחוץ.

אל תתייחס לזה כאל טסט, "אוי אני ייכשל" , אלא כאל עוד שיעור נהיגה רגיל.

בהצלחה שיהיה, ושלא יעבדו עלייך :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור אחד שעבר טסט צבאי (גם מעל 15) , אני יכול להגיד לך שטסטרים צבאיים

מעוניינים להעביר כמה שיותר (הצבא צריך נהגים )

אין לך מה לדאוג, תסתכל הרבה במראות ויהיה בסדר :)

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר טוב לכולם :wink:

השבוע אני עובר טסט צבאי, על משאית עד 12 טון.

הנקודה שלי היא שאני צריך לעבור את הטסט הזה כמה שיותר מהר, והבעיה היא ש טסטרים צבאיים מכשילים כמה שיותר...

למשל אני מכיר מישהו שהכשילו בגלל שבסוף הנהיגה כאשר בא להתחלף עם מישהו שכח לשים האנד-ברקס..ועוד מישו שלדעתו של

הטסטר ישב "לא טוב, וככה הוא יכול להתבלבל בין דוושות" (WTF?) וכל מיני שטויות כאלה..

עכשיוו..אני נוהג מאוד טוב והייתי בטוח במאה אחוז שאני עובר עד ששמעתי שטויות כאלה...

יש לכם עצות איך אני בכל זאת יכול לעבור את הטסט הזה? תודה מראש.

כן... צודק.... אלו באמת שטויות. מי צריך להפעיל בלם יד במשאית של 12 טון :roll:

כמו שכבר כתבו לך, הבעיה בצבא היא לא שמכשילים, הבעיה היא שמעבירים בקלות מידי, כי יש מחסור כרוני בנהגים.

יותר משרוצה העגל לינוק, רוצה הפרה להניק.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מעבירים בקלות מדי איזה שטויות.

הטסטרים אצלנו בעכו עשו לנו משטר. גם לנו אמרו לפני זה שמעבירים בקלות.

יאללה עוד 4 ימים > נהג משאית :-)

Pajero, Clio

And my spectacular Megane:king:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן... צודק.... אלו באמת שטויות. מי צריך להפעיל בלם יד במשאית של 12 טון :roll:

כמו שכבר כתבו לך, הבעיה בצבא היא לא שמכשילים, הבעיה היא שמעבירים בקלות מידי, כי יש מחסור כרוני בנהגים.

יותר משרוצה העגל לינוק, רוצה הפרה להניק.

+1

ברגע שיש מצוקת נהגים מכשירים כמעט כל אחד לתפקיד, גם אם הוא לא הכי מוכשר לנהיגה. :roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אורי אני מניח שאתה הראשון בפורום שמשרת בצבא ולכן אתה מבין קצת יותר טוב.

במהלך שירותי הקצרקצר (3 וקצת שנים) ראיתי נהגי משאיות שלא הייתי מפקיד בידם עגלת סופר (שלא לדבר על המילואימניקים)

להושיב ילדה בת 18 מבוהלת (שנהגה עד אז על פיאט אונו) על דנה ולהגיד לה ילה סעי זו ההתנהלות הצבאית המקובלת.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור אחד שמשרת בגדוד הובלה, שזה משאיות של קצת יותר מ12 טון, אני יכול להגיד שראיתי מקרים מזעזעים של אנשים שפשוט לא יכולים לנהוג. לא בצבא ולא באזרחות. לדוגמא אני אביא את י', עבר טסט שמיני צבאי, עם בעיית ראייה רצינית, וגם בעיה נפשית לא קטנה, קיבל משאית במשקל כולל של 19 טון, שרובן גם לא כל כך תקינות, ופשוט עשה טרור בכביש. לא בכוונה. הוא נשמה טובה, אבל נהג חרא. אפילו המורים שלו בקורס צחקו עליו שהוא לא יכול להיות נהג אמבולנס ביום כיפור, ושגם בכביש ריק הוא יעשה תאונות. דוגמא פשוטה אני אתן כשהוא פשוט נכנס כמעט חזיתית באוטובוס, במהירות אפסית. לא יכל לאמוד את רוחב המשאית וניסה לעבור בין עמוד לבין אוטובוס. האוטובוס המסכן ספג את המכה. אשם: צה"ל. לא הנהג.

דוגמא אחרת הוא א'. רואה מצויין, מעולם לא עלה על רכב. מדבר לעצמו, מדבר אל קירות, בנאדם שאין לי מושג איך גייסו אותו לצה"ל. או שאולי לתת כדוגמא את הנהג שהפך משאית, עבר על בערך כל נוהל בטיחות בדרך קבע, ועדיין מקבל הגה אחרי שחזר מהכלא? אני יכול להמשיך, כל כך הרבה, שזה פשוט מיותר.

אז כן, צה"ל נותן לכל מי שרוצה הגה, ולצערינו גם לאנשים שלא כל כך רוצים. ואז הם זורקים זין, עושים תאונות, פוגעים ברכוש, נוהגים כמו מטורפים ובסופו של דבר עלולים לגרום לאסון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור אחד שעשה בצבא גם רישיון עד 12 ומעל 12 טון ובתור אחד שנבחן לקורס מדריכי נהיגה צבאיים , הבוחנים הם לא מקפידים מי יודע מה ,עד כדי כך שהיה איתי בבסיס אחד שקיבל רשיון למשאית אך לאחר שחיילים שנסעו איתו כמעט עשו במכנסיים מרוב פחד שלחו אותו חזרה לבה"ד 6 ללימוד חוזר:shock: .אכן מקרה עצוב ובקשר לבוחן שלי דאז בטסט זה הלך פחות או יותר ככה " סע סע באימא שלך " ,תרים הנד ברייקס תעשה חראקות " , אכן תמונות קשות .

בברכת הצלחה ונסיעה בטוחה.

גיל.

אלנטרה 2002

שרייד 1997

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור אחד שמשרת בגדוד הובלה, שזה משאיות של קצת יותר מ12 טון, אני יכול להגיד שראיתי מקרים מזעזעים של אנשים שפשוט לא יכולים לנהוג. לא בצבא ולא באזרחות. לדוגמא אני אביא את י', עבר טסט שמיני צבאי, עם בעיית ראייה רצינית, וגם בעיה נפשית לא קטנה, קיבל משאית במשקל כולל של 19 טון, שרובן גם לא כל כך תקינות, ופשוט עשה טרור בכביש. לא בכוונה. הוא נשמה טובה, אבל נהג חרא. אפילו המורים שלו בקורס צחקו עליו שהוא לא יכול להיות נהג אמבולנס ביום כיפור, ושגם בכביש ריק הוא יעשה תאונות. דוגמא פשוטה אני אתן כשהוא פשוט נכנס כמעט חזיתית באוטובוס, במהירות אפסית. לא יכל לאמוד את רוחב המשאית וניסה לעבור בין עמוד לבין אוטובוס. האוטובוס המסכן ספג את המכה. אשם: צה"ל. לא הנהג.

דוגמא אחרת הוא א'. רואה מצויין, מעולם לא עלה על רכב. מדבר לעצמו, מדבר אל קירות, בנאדם שאין לי מושג איך גייסו אותו לצה"ל. או שאולי לתת כדוגמא את הנהג שהפך משאית, עבר על בערך כל נוהל בטיחות בדרך קבע, ועדיין מקבל הגה אחרי שחזר מהכלא? אני יכול להמשיך, כל כך הרבה, שזה פשוט מיותר.

אז כן, צה"ל נותן לכל מי שרוצה הגה, ולצערינו גם לאנשים שלא כל כך רוצים. ואז הם זורקים זין, עושים תאונות, פוגעים ברכוש, נוהגים כמו מטורפים ובסופו של דבר עלולים לגרום לאסון.

אתה לא צודק!! המשאיות בצבא מתוחזקות מצויין, הנהגים לא כל כך. וכן אני שירתתי בתובלה ( טירה ).

טויוטה קורולה ספייס 2019

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע איך המשאיות, אבל אני יכול להבטיח לך שרכבים צבאיים (קנגואים, מגאנים גטסים וטנדרים למיניהם) עוברים טסט שנתי רק במזל.

אגב, הטסט הצבאי שלי (לרישיון רגיל אומנם) הלך ככה: "טוב אם אתה מביא אותי לשק"ם ומחכה לי 2 דקות עברת".

I Ride Because I Really Like Dessert

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשאני עשיתי טסט בצבא, הטסטר אפילו לא עלה לשבת לידי. הוא עמד בקצה המגרש, אמר לי סע והסתכל מרחוק איך אני מקיף את המגרש.

כל מה שאני זוכר משיעורי הנהיגה, זה שהמורה הדגיש כל הזמן שבזמן העברת הילוכים והמשך הנסיעה, אסור לשמוע את היצול של העגלה דופק בוו-גרירה כי אז זה כישלון בטוח.

זה היה טסט על טרקטור :king:.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...