Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעה על המערכת שמותקנת אצלי

matan20shab
שימו לב! השרשור הזה בן 6109 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

קראתי אין ספור הודעות בפורום והייתי רוצה לפתוח כיוון חדש

אצלי ברכב מקדימה סט של DRAGSTAR dcc 682

שהחליף K2P והיה גם MB DISCOS

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=580003

מאחורה הייבריד אוביזן 6

הד יוניט מקורי עם סאונד פרוססור 3SIXTY של רוקפורד .

מגבר JBL PX 300.4 POWER

סאב CLARION בתיבה אטומה 500 RMS שני סלילים מנו גם של קלריון 1100 RMS ב1 אום

שורה תחתונה .....

מורל לא מתאימים להיות רמקולים דומיננטים הם מאוד מדוייקים במיוחד הטויטר MT22 לכן הם מלווים את הסאונד ב10 דציבל פחות מהקדמיים

דרגסטר בניגוד לדעה הרווחת הם הפשרה הכי שפויה .... תחשבו על טוייטר MT22 עם וופר של K2P

והJBL זה משהו שחובה לנסות ... ראיתי שאין עליו חוות דעת, אני יכול לומר שהוא באיכות של אוריון 4X100 RMS והוא עומד בעומסים שעוד לא מצאתי משהו שעומד בהם באיכות ממש גבוהה

הסאונד פרוססר לא רואה אף הד יוניט של קלריון או אלפיין .

הסאב והמונו עובדים מעולה יחד מדויקים ב 50 הרץ וממש חזקים .

ממתין ל סט JBL GTI 660 שזה ברמקול השנה של ESIA 2007 2008

בכל אופן אני ממליץ לנסות את הקומפוננט של דרגסטר ואת המגבר של JBL בתור כיוון חדש.

אחרי אין ספור רכיבים שהחלפתי וללא הגבלה של כסף .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יפה לראות שכתבת ספר חוקים למערכות שמע מחדש.

הפרוססור שלך טוב ויפה, אבל אני בטוח ב100% שאני אצליח להשיג תוצאה טובה יותר ממנו + היוניט המקורי שלך, עם כל אלפיין\קלריון\פנסוניק במחיר שלו.

לדראגסטאר לא הייתי מתקרב גם בחינם. מצטער, שמעתי המון סטים שלהם - פשוט לא נשמעים טוב.

את המגברים אני לא מכיר, אבל אני מאמין שעושים את העבודה כמו שצריך. גם את הסאב עוד לא ייצא לי לשמוע, מקווה שהרמקולים שלהם נעימים יותר מנוחות התפעול של המכשירים שלהם.

את הGTI ניסיתי לא מזמן על רכב של חבר.

מצטער לומר - אבל אכזבה. פשוט לא שווה את המחיר שלו והטוויטר שלו נוראי. מקווה שאתה שומע המון מוזיקה אלקטרונית, כי מעבר לזה, אני לא חושב שהוא כדאי למשהו. סאונד אמריקאי לכל דבר. חסר פירוט, המון עוצמה, צליל שטוח לחלוטין.

הנתונים של הJBL לא מרשימים במיוחד.

http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=PX300.4&Language=ENG&Country=US&Region=USA&cat=AMP&ser=POS

ולמה להשוות אותו לאוריון? אפשר לחשוב שהם חברה בעלת שם אשר הולך לפניהם.

מנסיון עם שני הסטים, בכיוון נכון - ההעדפה הראשונית שלי היא ההייבריד.

אבל כל אחד והטעם שלו.

תומר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הGTI 660 עוד לא נמצאים בארץ .... אתה מדבר על 608 שהם לא משהו

אם הנתונים של הJBL לא טובים איזה מגבר 4 ערוצים מלבד אודיסון לדעתך כן מרשים ?

אגב אתה מוזמן לשמוע את המערכת , אני חדש בהוד השרון .... ותיתן את דעתך

אם אתה מעונין לשמוע תשלח הודעה לפרטי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא כותב חוקים, אני משכתב את הקיימים ככה שיתאימו לי.. ;)

באשר לסט GTI 660 של JBL = צודק, בדקתי, טעיתי. - מתנצל.

בכל זאת, שמעתי והתקנתי את הGTO שכולם רוכשים לאחרונה נחמד, אבל שמעתי טובים ממנו בתקציב הזה.

שמעתי את הGTI 608, גם הם לא נשמעו לטעמי כמו שכבר אמרתי. הרושם שלי מהרמקולים של JBL כבר התחיל ברגל שמאל.

אז איך בחרת אתה את הסט הנ"ל?

יש הרבה מגברים מרשימים, השאלה היא מה אתה מחפש ובאיזה מחיר. עוצמה? אחוז עיוות נמוך? קרוס משוכלל? עבודה בעומס והתנגדויות נמוכות?

שמע, את הJBL הנ"ל מדדו ב1% THD וב14.4 וולט.

משיטוט באתרים וביקורות של אנשים (פורומים בחו"ל) אומרים שההצהרות שלו גבוהות יחסית למה שהוא מספק.

אבל במחשבה שניה, עם מגברים - JBL הפתיעו אותי לא פעם...

ולא, תתפלא אבל לא התרשמתי מאודיסון. אין לי שום דבר רע להגיד עליהם, אבל לדעתי התמחור שלהם גבוה מידי. במחירים שלהם, הייתי מוצא משהו אחר.

אגב, אשמח להפגש ולשמוע את המערכת שלך, אני מהאזור (רעננה).

תומר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי אודיסון ... אני מסכים , הם ממש יקרים . את הGTI 660 בחרתי אחרי התלוצצות עם הסוכן על כך שקניתי את הPOWER ובעיקבות הפרס של EISA שמה אחרי שהסופאימו זכו בו

אני מסכים גם לגבי הטענה על ה608 הוופר בין הטובים ששמעתי הטוויטר לא מתקרב לדברים הטובים שיש בשוק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6109 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...