Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סוזוקי סוויפט 2008 חדשה ואני רוצה מערכת אז ביררתי פה ושם ואלה הרכיבים שאני בחרתי

סאב - KICKER C12

קומפוננט - MORAL PULSE

מגבר - MAC AUDIO Z4100

מה דעתכם מה אפשר לשפר ? איך המגבר כי זה הדבר שאני לא סגור עליו עדיין אני צריך מגבר 4 ערוצים עד 1000 שקל בערך

בנתים אני קונה רק רק מגבר וסאב ובעוד כחודש גם קומפט

המגבר ינצל אותם כמו שצריך ?

המערכת מיודעת למוזיקה שחורה בעיקר אני מאמין שהיא תספק אותי

דעות יתקבלו בברכה

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחלה של רכיבים, זאת הייתה גם המלצה שלי לחבר שבונה כרגע מערכת.

כשהכל יהיה מחובר אני חושב שאתה תיהיה מאוד מרוצה איך ששומעים.

מקס.

פורסם
איזה HU?

אני הייתי הולך כבר על ה4200

בדיוק תוסיף 200 ש"ח ותביא את ה z4200

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

יש לי את המערכת שציינת רק במקום המגבר שאתה רשמת יש לי את הפולס אודיו 4400 שאמור להיות זהה למק אודיו 4200

בכל מקרה, שומעים חבל על הזמן, הסאב מפציץ חבל על הזמן ולא מפסיק לדפוק, הקופוננטים איכותיים ובכלל כל השילוב הזה מצויין.

פורסם

הC12 עדיף על הפיונירים למיניהם מבחינת עוצמה ? או שרק באיכות ?

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם
יש לי את המערכת שציינת רק במקום המגבר שאתה רשמת יש לי את הפולס אודיו 4400 שאמור להיות זהה למק אודיו 4200

בכל מקרה, שומעים חבל על הזמן, הסאב מפציץ חבל על הזמן ולא מפסיק לדפוק, הקופוננטים איכותיים ובכלל כל השילוב הזה מצויין.

איך הוא זהה למק אודיו ה4200 עולה כמעט 500 שקל יותר

?

פורסם

הראו פה תמונות של 2 המעגלים ועפ"י תמונה הם זהים.

באחת ההודעות של תמיר הוא אומר גם שכתוב על המעגל של הפולס מאק אודיו ואת הדגם הזה.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

באחת ההודעות של תמיר הוא אומר גם שכתוב על המעגל של הפולס מאק אודיו ואת הדגם הזה.

זה מה זה אומר שזה אותו מגבר

אז עדיף כבר לקנות את הפולס שזול ממנו בהרבה

פורסם

סה"כ יפה לראות חבר פורום צעיר שעושה שיעורי בית.

בחרת מערכת שנותנת תמורה אדירה למחיר שלה - אין ספק.

לגבי הHU - אם זה HU מקורי של הסוזוקי סוויפט אני הייתי ממליץ להביא רוקפורד 3.sixty מגרסה 2 שיעשה לך את העבודה כמו שצריך מבלי שתצטרך לשנות שום דבר. אבל הוא עולה קצת יותר מכל המערכת שלך...

אם אתה הולך על HU מקורי לפחות תקנה מנחתים איכותיים כמו רוקפורד או סטינגר.

ואם זה HU אפטר מרקט - אני מציע לך לחפש HU מסדרות פשוטות של אלפיין או קלריון - אני בטוח שיש פה כמה שמוכרים יד שניה. כדאי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יופי אז המעגל החשמלי כנראה זהה,מה עם הרכיבים? כנראה שלא.

תקנה את הZ4200 או הJBL GTO 75.4

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

עדכון !

אחרי שביקרתי היום אצל מתקין בפתח תקווה הוא המליץ לי ככה

לעזוב את הסאב כרגע

הוא מציע לי

קומפ - מורל פולוס 6.5

רמוקלים 6X9 לאחורה במגש הוא חותך לי חורים שם וזה אמר שזה יצא טוב ויפה ( מקווה בשבילו!:evil:)

ועכשיו תחזיקו חזק הוא אמר שלא צריך מגבר בנתיים למרות שאני לא אוכל את זה

אני מעדיף מגבר שינצל את הקומפ והרמוקלים כמו שצריך!

ובכלל הוא מציא לי מגבר של סיירה ED4056 לפי מה שהבנתי מכמה מקומות זה מגבר המוכנה גם כ "זבל סיני"

אז אמרתי לו מה דעתו על מק אאודיו הוא אמר שהם לא נתמכים בארץ משהו כזה בקיצור הוא אמר סיירה לקחת

אני לא חושב ככה ואני כנראה יבקש את הפולוס 4400 שמוציא 100רמס כל ערוץ לדעתי שווה למחיר שלו 700 שקל בערך

פורסם

עזוב את המתקין הזה ויפה שעה אחת קודם.

אין לך סיבה לשים 6X9,תלך על מה שרצית במקור רק עם מגבר יותר חזק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...