Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[פורטים] חסימה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

האם ניתן לחסום את פורט 80/8080/5190 ודומיהם?

אם כן, איך?

תודה רבה!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

יש כמה דרכים.

1.לחסום אותם ב-XP.

2.לחסום אותם במודם/נתב אלחוטי.

בגלל שלא אמרת מה יש לך או איך אתה רוצה לחסום אז לא ידעתי.

בגדול עם זה בשביל לחסום ילדים אז את החסימה של ה-XP הם מהר מאד ישחררו,אבל את החסימה במודם/נתב אלחוטי אפשר לשים/לשנות סיסמא.

מקווה שאני עוזר....

רז

פורסם

ואיך עושים את זה? (דרך XP או דרך המודם)

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם

מה בדיוק אתה מנסה לחסום?

אם תחסום את פורט 80 לא תוכל להכנס לאתרים.

בכל מקרה, בווינדוס XP, לחץ כפתור ימני על my network places ובחר Properties. בחלון שיפתח בחר את חיבור הרשת שלך ולחץ עליו שוב כפתור ימני ושוב בחר Properties. בחלון שיפתח חפש את הלשונית של Advanced ושם תראה כפתור של Firewall.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ואז תכנס להגדרות של הFirewall, תעביר אותו לon ותקבע כללים בלשונית Exceptions בהתאם לפורטים שאתה רוצה לחסום או לפתוח.

הפיירוואל הזה מאפשר לך לחסום רק תנועה מהרשת אליך ולא ממך לרשת. זה צריך להיות מספיק לרוב המשתמשים הבייתים, אבל אם זה לא מספיק טוב לך תוריד פיירוואל "מקצועי".

פורסם

לא.. אני לא רוצה שיהיה אף פורט פתוח חוץ מ-443, של האייסיקיו והמסנג'ר, 5190, גם אייסיקיו, ושיהיו סגורים 8080, 80, 1080, ודומיהם. כי ניסו לפרוץ לי למחשב...

פורסם

נראה לי שאתה קצת מתבלבל ומבלבל כאן כמה דברים.

בוא נתחיל מזה - איך אתה מחובר לאינטרנט? מודם ADSL או כבלים? יש או אין ראוטר?

אם יש ראוטר או מודם שמקונפג כראוטר (כלומר החיבור שלך לרשת מתבצע בלי חייגן) הכי קל, טוב ויעיל להפעיל את הFirewall בראוטר ולגמור עניין. בעצם, יש לך firewall מעצם הגדרת הראוטר.

אם אתה מחובר בכל דרך אחרת - תפעיל את הfirewall של הווינדוס ואל תפתח שום פורט. לא 443 ולא כלום. אתה לא צריך לפתוח כלום בשביל ICQ או מסנג'ר.

פורסם

אני מחובר לכבלים עם מודם, שמתחבר ללא חייגן. הוא מחובר תמיד, גם כשהמחשב כבוי.

פורסם

למה אתה חושב שניסו לפרוץ לך למחשב? יש לך מושג מי ניסה לעשות את זה? מה אתה צריך באינטרנט?

כי אאל"ט פורט 80 הוא זה שדרכו אתה רואה אתרים..

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...