Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק כמו שמותר לשחק פינג-פונג, לעשות סקס ולקפוץ בנג'י בזמן נהיגה.

על שאלות מטופשות - תשובות מטופשות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ברור שלא! אבל עם אוזניה אחת זה כבר סיפור אחר לגמרי- כל סטודנט למשפטים מכיר את פס"ד לוי. הגברת נהגה עם אוזניה אחת, הועמדה לדין ויצאה זכאית. המצב שונה כבר מאז.

פורסם
ברור שלא! אבל עם אוזניה אחת זה כבר סיפור אחר לגמרי- כל סטודנט למשפטים מכיר את פס"ד לוי. הגברת נהגה עם אוזניה אחת, הועמדה לדין ויצאה זכאית. המצב שונה כבר מאז.

אין בעיה, אז אפשר לשמוע מוזיקה, ו\או לדבר עם אוזניה אחת???

פורסם

כנראה שאפשר לשמוע מוזיקה עם אוזניה אחת, אבל תן לי לגלות לך סוד עתיק יומין שיאפשר לך להאזין למוזיקה בסטריאו (כן, גם באוטו!) - קוראים לזה רדיו-דיסק, וזה ממש, אבל ממש לא יקר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לדבר בנייד- דיבורית בלבד

נגנים למיניהם- מותר - כמו שציינו- מערכת ברכב.

בכל אופן- אתה לא אמור לעשות משהו בנהיגה שיפריע לך בריכוז.

כי כשאתה לא מרוכז אתה רוצח פוטנציאלי- וכל מילה נוספת מיותרת

CRAZY - JUDE

I'm not your angel

פורסם

פותח השרשור - באיזה איזור אתה מסתובב? שאני אדע לא להתקרב לשם כשאנשים עם מוסיקה באוזניות מסתובבים בכביש.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
כנראה שאפשר לשמוע מוזיקה עם אוזניה אחת, אבל תן לי לגלות לך סוד עתיק יומין שיאפשר לך להאזין למוזיקה בסטריאו (כן, גם באוטו!) - קוראים לזה רדיו-דיסק, וזה ממש, אבל ממש לא יקר.

+1:lol:

יש לנו אפילו פורום שלם שמדבר על כך:

http://www.carsforum.co.il/vb/forumdisplay.php?f=15

אפשר לקבל שם המלצה על רדיו דיסק זול במיוחד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
פותח השרשור - באיזה איזור אתה מסתובב? שאני אדע לא להתקרב לשם כשאנשים עם מוסיקה באוזניות מסתובבים בכביש.

פעם נסעתי עם אוזניה באוטו,

זה היה ממש לא חכם.

הסתיים בכך שאחי היה צריך לחלץ אותי בסופו של דבר כי לא רק שנעלתי את ההאוטו כשהמפתח בפנים,האוטו גם היה עדיין מודלק.

מאז החלטתי שאני לא עושה את זה.(החלטתי,תיקנו את הרדיו-טייפ.)

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

לגבי פלאפון סעיף האישום - "נהגת ברכב הנ"ל ובעת שהרכב היה בתנועה השתמשת בטלפון נייד/קבוע שלא באמצעות מקרופון המותקן ברכב". לא אוזניה ולא שתיים. יש מדיניות לא לאכוף לגבי אוזניה אחת או ספיקר פנימי אבל זה עדיין בניגוד לחוק.

גם נסיעה של אופנועים בשוליים לא נאכפת אך עדיין אינה חוקית.

פורסם

היום בזמן העבודה בחנות יילו, הייתי עדה לשיחה של מורה נהיגה שסיפר לעמיתיו המורים על דוח תנועה שקיבל ממתנדב.

הדוח התקבל כאשר המורה היה בשיעור נהיגה ושוחח בטלפון עם תלמיד על מנת לקבוע שיעור, מאחורי ההגה היה תלמיד שנהג.

המתנדב החליט לתת דוח למורה הנהיגה (שישב בכיסא על יד הנהג) למרות שהוא לא אחז בהגה.

כל ניסיון להסביר לו שדוח כזה לא מתקבל כי אין סעיף שאוסר על מורה נהיגה לשוחח בזמן שיעור לא הועילו.

המורה נאלץ להגיע לתחנת המשטרה על מנת לבטל את הדוח.

הדוח בטול.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...