Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוסף לחיפושי לרכב מסחרי, רציתי לדעת מה הדיעה לגבי היונדאי H1 שמצוי לרוב בחברות השכרה- האם שווה לגעת בכלל?

או לחליפין בטויוטה פריוויה כאופציה לרכב שיסיע על 9 אנשים?

אשמח להמלצות/דחיות?!

תודה מראש לכל העוזר

פורסם

H-1 אחלה רכב. ניראה טוב מכל המתחרים. נותן רמת פאר די גבוהה ביחס למחיר.

צריכת דלק מעולה יחסית למסחרי.

אוטו חזק מאוד ומהיר.

אתה רוצה לקנות חדש?

לא תמצא משהו טוב יותר מזה בכסף שלך.

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

והפריוויה מגיע בגרסאות 7 ו 8 מקומות בלבד.

הפריוויה מתאימה לשימוש משפחתי ולא מסחרי, בעלת מנוע בנזין צמא והחדשות ביותר הן מ2001 או 2002.

פורסם

בסדרה זו, יש גם רכב מסוג קיא פרג'יו.

הרכב הוא נוח מאוד, ואמין. ראיתי רכבים כעלה המשמשים להשכרה, אם 200-250 אלף ק"מ וללא תקלות רציניות.

וזה רכבים שהרבה נהגים נהגו בהם, כל אחד עם צורת נהיגה משלו, ואחרי זה הרכב עדיין היה תקין ונסע בסדר.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם

הניסיון שלי עם H1 פתוח (טנדר) רע מאוד. קניתי אותו מודל 2006 חדש מהסוכנות ועשיתי איתו קצת מעל ל 100,000 ק"מ בשנה וקצת.

קודם כל האוטו אלכוהוליסט והגיע לצריכה ממוצעת של 1:6.5 (החליפה אותו משאית איסוזו 7.5 טון עם אותו הנהג שעובדת בעומסים יותר גהבוהים ומגיעה לצריכה ממוצעת של 1:7.5 עד 1:8 תלוי באופי הנסיעות באותו בחודש). בהמשך האוטו הגיע בחייו הקצרים אצלי 3 פעמים על גרר למוסך בגלל נדנדי שסתומים שנשברו (היתה גם נזילת שמן מהאלטרנטור שהוחלף באחריות אבל את זה אני לא סופר כי זו לא תקלה משביתה וזה קורה). בנוסף בדוק עלויות ביטוח כי הביטוח של הטנדר לפחות מאוד יקר (יותר יקר משל המשאית).

יש לציין שהשירות של כלמוביל מצויין. הם לא התחמקו מאחריות, החליפו בפעם השנייה לא רק את הנדנדים שנשברו אלא גם את גל הזיזים כולו וכשפניתי אליהם אחרי הפעם השלישית בטענה שאני מפחד מהרכב הם מיד שלחו לי תשובה שהם מאריכים את האחריות עליו בחצי שנה נוספת (שנתיים וחצי ללא הגבלת ק"מ במקום שנתיים ללא הגבלת ק"מ ושנה שלישית או 100,000 ק"מ הקודם מבין השניים) כשבמקרה שלי זו אחריות ל 250,000 ק"מ. אחרי הפעם השלישית שהוא נתקע נשברתי והחלפתי אותו למשאית קלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...