Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוסך פג'ו בבני ברק מנסה לשכנע את חבר שלי שעליו להחליף את הג'אנט כי בעקבות פגיעה בו הצמיג

שיושב על הג'אנט עלול להחתך או משהו בסגנון.

המוסך כלל לא מחזיק את הג'אנטים במלאי כלומר לא מדובר בניסיון להחליף חלק שלא לצורך ולכן רציתי לדעת מה דעתכם ?

בנוסף אם מישהו מכיר פירוקייה שבא ניתן למצוא את הג'אנט (שייך לדגמי 206 GTI ו 206 CC) אשמח לדעת.

תמונות:

IMG_1623.jpg

IMG_1625.jpg

פורסם

אני לא מומחה אבל מהסתכלות יש מצב שבלחץ על הצמיג ( מדרכה למשל ) יווצר חיכוך בין הג'נט לצמיג

היות וזה נושא בטיחותי אני מניח שהמוסך לא רצה לקחת כל סיכון אבל מהתמונה נראה שאפשר לשייף את זה למצב חלק בלי לפגוע בקנט שמחזיק את הצמיג , רק מומחה יוכל להגיד אם שיוף כזה ישאיר מספיק מהקאנט שלא תתחיל בריחה של הצמיג ושזה לא יפגע באיזון בצורה שלא ניתנת לקיזוז .

על פניו אני הייתי ניגש לאיש מקצוע ומבקש חוות דעת שניה

עפר.

פורסם

לא נראה כמו ג'אנט שצריך להחליף .

האם גלגל הספייר זהה לשאר הגלגלים ? או שהוא בייגלה ?

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

למה להחליף?

אצל גילי מצמיגי בית עובד אפשר לתקן את ג'אנט ,הוא הפנה את אחי עם מכה קשה יותר לאדם שתיקן לו והעלות לא יקרה.

הג'אנט חזר כמו חדש

תגיד לו שרועי עם הפג'ו 106 מאשקלון שלח אותך ומסור לו גם ד"ש בשמי אם יצא לך ללכת אליו

אם תרצה טלפון אני אתן לך בפרטי

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

זו לא נראת פגיעה אלא יותר כשיפשוף, אי ןצורך להחליף ג'אנט, אם יש שם קוות חדים בחלק יותר קרוב לצמיג אז להסיר אותם עם שופין קטן.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה על התגובות.

הרזרבי הוא ג'אנט ברזל כך שלא ניתן להחליף בו.

אתם מכירים פנצרייה בת"א או באיזור רעננה כפ"ס שמנוסים בעבודת שיוף כזו ויסכימו לעשות אותה עם החלפת הצמיגים?

פורסם

אני בעד חוות דעת נוספת.

מדובר בחישוק יצוק שהוא שביר ולא מתכופף כמו חישוק פח. מכה כזו יכול ה להיות קוסמטית אבל יכולה גם לגרום לסדקים שמחלישים את החישוק משמעותית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
זו לא נראת פגיעה אלא יותר כשיפשוף, אי ןצורך להחליף ג'אנט, אם יש שם קוות חדים בחלק יותר קרוב לצמיג אז להסיר אותם עם שופין קטן.

לדעתי זו התגובה הכי מתאימה, שופין קטן בשביל להוריד את הקצה החד וזהו, בכל מקרה - יש לבדוק שאין סדקים בג'אנט.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...