Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Toyo ProxesTpt מישהו מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להחליף את ה-2 צמיגים מקדימה ברכב 306 S16

אני מחפש כמובן צמיג ספורטיבי ואיכותי במקום הפלאקן ZEX 326 שיש לי עכשיו.

עשיתי חיפוש בפורום ואני יודע מה אני רוצה הבעיה שמאוד קשה להשיג בארץ צמיג נורמאלי בכל מיקרה הציעו לי את הצמיג הבא

Toyo Proxes-Tpt

לאחר שביקשתי את T1R הוא אמר שזה גם צמיג ספורטיבי לבנתיים עוד לא הזמנתי לכן אני מעדיף להתייעץ קודם , אני מחפש צמיגים ספורטיבים ובעלי ביצועים , צמיגים משפחתיים לא באים בחשבון איך הציג שהוצע לי ? אני לא מכיר אותו לכן אני שואל

בכל מיקרה התקציב הוא 500 ש"ח בערך לצמיג 1 ה-Toyo Proxes-Tpt הציעו לי ב-400 לאחד.

פורסם

אייל , הבעיה היא לא להשקיע עוד קצת אלה שאני לא מוצא באיזור שלי צמיג נורמאלי.

דרך אגב בסתכלי מה רשום על המדבקה של הרכב בצד של הדלת בנוגע לצמיגים ורשום שם 3 צמיגים

פירלי P4000E

מישלין XGTV

גוד איר NCT2

אני מניח שהם לא קיימים יותר בשוק הצמיגים האלו מה שכן אני בטוח שראיתי גוד איר NCT 5 באיזור שלי , השאלה האם הם טובים ? שווה להתקין אותם? אם אני לא טועה המחיר הוא כ-480 לצמיג איך הם בהשוואה ל-TOYO T1R ?

פורסם

ה NCT5 זוועה. צמיג משפחתי ירוק, בעל דופן רכה מאוד ,ואחיזה לא טובה (בלשון המעטה)

זרקתי חדשים כאלה שקיבלתי עם הGTI כדי לעבור לפרוקסס4 כי הם פשוט לא סיפקו את הסחורה, הרגשתי ממש אובדן אחיזה בסיבובים הדוקים וביציאה מהמקום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

טוב אז גם ה-NCT 5 ירד :|

סאונד מאן אני מהצפון , איזור הכינרת זאת אומרת חניות צמיגים באיזור טבריה עפולה והאיזור הזה יש לך משהו להמליץ?.

פורסם

אם אתה במידה סטנדרטית - לא מביאים T1-R במידה הזאת.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
אם אתה במידה סטנדרטית - לא מביאים T1-R במידה הזאת.

אתה בטוח?

לא ניראה לי הגיוני , כנס לאתר שלהם פה http://www.autoluxe.co.il/Hebrew/Toyo.asp ותבחר במידת צמיג הזאת 195.55.15 ויש שם T1R במידה הזו ואת המספר קטלוגי שלו.

שאלה נוספת - אני כרגע נישאר עם הצמיגים האחוריים ברכב (פאלקן 326) כי הם במצב חדש , לא שחוקים ויש עליהם עוד המון המון בשר (ניראים חדשים לגמרי) והם בסך הכל בני שנה וקצת (לפי תאריך יצור) .

יכול להיות מצב שיהיה יותר מידי אחיזה בגלגלים מקדימה ופחות מאחור והזנב ישחק יותר מהרגיל? מסוכן אולי?

פורסם

תברר איתם בטלפון, אני אשמח להיות טועה. כשאני דיברתי איתם אמרו לי שהם לא מביאים את המידה הזאת.

בקשר להפרשי אחיזה בין הסרנים - צמיגים עם רמת אחיזה שונה יכולים לגרום לחוסר איזון. בכל מקרה, עדיף שתתקין את החדשים מאחור, אלא אם כן מתאים לך זנב שמח.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

JINK , צדקת ביררתי איתם בטלפון ואין להם , אם הייה הייתי אפילו נוסע למרכז להתקין .

בכל מיקרה היום הייתי בפנצ'ריה גדולה , הציעו לי שוב את הפרוקסס TPT

ואת Goodyear HydraGrip (דירוג V) במחיר של 520 לאחד הבחור טוען שהם צמיגים מעולים אני אישית לא מכיר איך הם בתור צמיג ספורטיבי?

הוצע לי גם קלבר Dynaxer אם אני לא טועה בשם , אבל מחיר גבוה מידי 650 לאחד , איך הקלבר הללו?

פורסם

לא ממליץ על גודייר hydragrip. מניסיון של יותר משנה על המגאן קופה שהייתה לי, יש להם בעיית מעבר בין יבש לרטוב.

כמו כן, האחיזה הכללית שלהם לא טובה. אם גודייר אז excellence. למס' אנשים בפורום יש/היו וטוענים שהם מצוינים. בדירוג של גודייר עצמם הם מעל hydragrip.

Veni Vidi Vici

פורסם
JINK ,

בכל מיקרה היום הייתי בפנצ'ריה גדולה , הציעו לי שוב את הפרוקסס TPT

ואת Goodyear HydraGrip (דירוג V) במחיר של 520 לאחד הבחור טוען שהם צמיגים מעולים אני אישית לא מכיר איך הם בתור צמיג ספורטיבי?

הוצע לי גם קלבר Dynaxer אם אני לא טועה בשם , אבל מחיר גבוה מידי 650 לאחד , איך הקלבר הללו?

אף אחד מהצמיגים שציינת לא ספורטיבי. אל תקשיב למוכרים בפנצ'ריות - ההגדרות שלהם לצמיג טוב לא ממש מקבילות לשלנו.

כמו שאמרתי, היום, במידה שלנו, יש רק את האקסלטו.

פורסם

ברוך הבא למידה מעצבנת במיוחד לצמיגים ספורטיביים.

לאחר בדיקה מקיפה של מה יש/אין קניתי (למרות שאמרו שאין) רביעיית דאנלופ Direzza DZ101 , תאריך 0707 אם אני זוכר נכון. מדובר בצמיג דירוג MHP. אמנם נסעתי במיוחד לירושלים מת"א כדי לקנות , אבל עד שכבר מצאתי , היה כדאי.

ראה שרשור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=181825&highlight=195+55+15

• תוכן חדש...