Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FIAT X1/9 -VS- GSXR1000-VS-ZX10R-video

doront5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת סירטון מדהים :shock:

אני מחכה כבר להמשך, האיבו לקחה בתאוצת הביניים, לא? :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל שמוק חושב שהוא יודע לנהוג ומסכן את הציבור הרחב. גם נהגי מרוץ מקצוענים טועים ועושים תאונות. אם ה"גיבורים" שמופיעים בסרט הזה חושבים שהם נהגי מנוסים אז שיחשבו על זה שוב. ההבדל בין כביש ציבורי למסלול המירוצים הוא מסלול שלרוב לסבול טעויות ומשתמשי הדרך בו הם מקצוענים שמודעים לסיכון המקצועי שהם לוקחים, לא כך משתמשי הדרך בכביש ציבורי.

מקווה שהעבריינים שמוצגים בסרט יעצרו בקרוב ומכוניותיהן יוחרמו. אני בכלל לא מבין מי אישר לרכבים ה"משופרים האלו" לנוע על הכביש, כנראה יש להם משת"פים במכוני הרישוי.

פורסם
כל שמוק חושב שהוא יודע לנהוג ומסכן את הציבור הרחב. גם נהגי מרוץ מקצוענים טועים ועושים תאונות. אם ה"גיבורים" שמופיעים בסרט הזה חושבים שהם נהגי מנוסים אז שיחשבו על זה שוב. ההבדל בין כביש ציבורי למסלול המירוצים הוא מסלול שלרוב לסבול טעויות ומשתמשי הדרך בו הם מקצוענים שמודעים לסיכון המקצועי שהם לוקחים, לא כך משתמשי הדרך בכביש ציבורי.

מקווה שהעבריינים שמוצגים בסרט יעצרו בקרוב ומכוניותיהן יוחרמו. אני בכלל לא מבין מי אישר לרכבים ה"משופרים האלו" לנוע על הכביש, כנראה יש להם משת"פים במכוני הרישוי.

gsk שלום

1. תזכיר לי על איזו מהירות אתה נוהג בכביש החוף?

2. תזכיר לי על איזו מהירות אתה נוהג בכביש 6 ?

3. תזכיר לי על איזו מהירות אתה נוהג בתוך העיר או בתחום עירוני?

4. תזכיר לי על איזה אוטו אתה נוהג?

5. תזכיר לי מתי בפעם האחרונה ערכת ריענון בנהיגה מתקדמת?

6. תזכיר לי מתי בפעם האחרונה נסעת 80 בנתיב השמאלי?

7. תזכיר לי מתי בפעם האחרונה דיברת בנייד (ללא דיבורית) בזמן נהיגה?

8. תזכיר לי מתי בפעם האחרונה לגמת בירה ואח"כ נהגת?

9. תזכיר לי מתי בפעם האחרונה עברת /סטית מנתיב מבלי לשים לב(אם בכלל אתה מביט במראות)?

10. תזכיר לי מתי בפעם אחרונה סיכנה אותך בכביש מכונית ספורט/יבית(אני מקווה שההגדרה מובנת לך)?

11. תזכיר לי מתי בפעם האחרונה בדקת את הצמיגים,בלמים, אורות , ברכב שלך?

מחכה לתשובות.

ובבקשה ,תפסיק להיות צבוע, ותענה בכנות הנדרשת מאדם בוגר.

REMF1

פורסם

GSX ת'שמע אני לא מבין את הטענה שלך אבל לא בא בטענה כנגד, אם סבלת בעבר ממקרה חלילה שנגע בנושא אני מבין.

אני יכול להגיד לך שבמה שאתה אומר יש עניין כלשהו כמו שאני יכול להראות לך סרטונים בU TUBE ולהראות לך איך מתנהגת משטרת ישראל.

אני חושב שאתה נמצא בפורום של חובבי רכב ובא נגדם. העניין קיים ואתה לא זה שישנה את המצב. אם חשוב לך עניין החוקה והמשפט, צא נגד כאלה שעוברים באדום והורגים ביומיום אנשים חפים מפשע,סע למפגשים בצפון תראה איך ה"חובבי רכב" שם מתנהגים,ותראה מזה סכנת חיים-ואולי שם תעשה שינוי.

אם תחשוב טיפה תבין ל"פורעי חוק" האלה יש רכב נוסף שבו הם מתניידים ביומיום,זה לא שכשאותו נהג עובר ליד ביה"ס כמו שליח מת"א וזה ב-80 קמ"ש.

אנחנו חיים במדינה שלא מאפשרת להם "ללחוץ" כאוות נפשם,אז עושים את זה ב3 לפנות בשביל להיות כמה שפחות מזיקים.

חפש בעיות מזיקות יותר(אם זה חשובלך),ואתה תמצא.

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

celica gt-i 16v

לא קיימת מדינה בה מירוץ דראג מאולתר על כביש ציבורי הוא דבר חוקי,

רוצים מירוץ דראג בטוח יחסית ובפרופיל נמוך? סעו לערד כמו שהרבה מהמשתתפים בסרטון כאן עושים מדי פעם.

פורסם
celica gt-i 16v

רוצים מירוץ דראג בטוח יחסית ובפרופיל נמוך? סעו לערד כמו שהרבה מהמשתתפים בסרטון כאן עושים מדי פעם.

למען ההבהרה- המסלול בערד לא מספיק ארוך.....

ומעבר לזה כתבתי באחת התגובות בת'רד הזה

שניסו לערוך מרוץ דראג מסודר עם אישורי משטרה+עיריית ערד במקרה דנן

אך "טובי הלב" דאגו לטרפד את העסק-ואלה אותם אנשים ש צועקים:

"גיוואלט - מרוצי דראג לא בכביש הציבורי"

צבועים אמרתי כבר?

REMF1- שעדיין מחכה לתשובות (ששאלתי קודם) מקהל הצבועים.

פורסם
celica gt-i 16v

מירוצי דראג מסודרים, מאורגנים, מבודדים אשר מתקיימים בשטחים סגורים אכן מתקיימים בארץ.

אך מה לעשות? לא כל יום אפשר לסוע לערד או לצפון כפי שחברה בקליפורניה יכולים לשלם 20 דולאר ולקבל אינדיקציות מסודרות במסלול הדראג המקומי.

כמו כן, הרכב המוצג בסרט מאובזר ברכיבי AFTERMARKET יקרים ובהחלט חיוניים למיאוצים מהסוג הזה: החל ממתלים, ברקסים ומערכות בקרה משוכללות אשר מתאימות לרכבים בעלי הספקים ויכולות תאוצה קיצוניים.

המיאוץ התקיים בשעת לילה מאוחרת כאשר התנועה דלה עד אפסית והתנאים אופטימליים, בעל הרכב אינו משתולל במקומות ציבוריים ואף מחזיק רכב נוסף ליום יום.

אחוז התאונות שנגרמות כתוצאה ממיאוצים בקו ישר (נעזוב את שעת הלילה המאוחרת ואת תנאי השטח האחרים) היא אפסית, לעומת נושאים אחרים שהוצגו כאן בדיון .

אגב, מדוע באוטובאנים באירופה מותרת נסיעה במהירויות גבוהות (והפלא ופלא אחוז תאונות אפסי גם שם)?מדוע בקפריסין החוק המוטורי פורח ובישראל אנחנו מדברים לקיר?

כולנו היינו רוצים מסלול מסודר בקרבת מקום שיאפשר לפרוק אגרסיות ולהוציא לפועל את הענף הזה.

אנו לא תומכים בהתפרעות בכבישים ציבוריים וסיכון אזרחים , אנו מנצלים את התנאים הקיימים בצורה האופטימלית ביותר לצערנו , כמובן שהרצוי רחוק שנות אור מהמצוי .....אך זה , כבר לא כ"כ בשליטתנו:-(

פורסם

גם להוריד פורנו או MP3 מהאינטרנט זה לא חוקי, אז? תזכירו לי כמה ממכם שילמו על הווינדוס והIE בו הם מקלידים עכשיו?

אין דין ילדים זבי חוטים שאתמול קיבלו רישיון כדין חברה' מבוגרים, עם ראש על הכתפיים ומכוניות משופרות ומתוחזקות היטב. קחו הכל בפרופרוציות - אלו לא ילדים שנוסעים 180 קמ"ש עם הבאלנו של אבא וצמיגים משנת תרפ"ט. אלו אנשים מבוגרים, בוגרים שמבינים היטב את הסיכונים מאחורי מה שהם עושים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מירוצי דראג מסודרים, מאורגנים, מבודדים אשר מתקיימים בשטחים סגורים אכן מתקיימים בארץ.

אך מה לעשות? לא כל יום אפשר לסוע לערד או לצפון כפי שחברה בקליפורניה יכולים לשלם 20 דולאר ולקבל אינדיקציות מסודרות במסלול הדראג המקומי.

כמו כן, הרכב המוצג בסרט מאובזר ברכיבי AFTERMARKET יקרים ובהחלט חיוניים למיאוצים מהסוג הזה: החל ממתלים, ברקסים ומערכות בקרה משוכללות אשר מתאימות לרכבים בעלי הספקים ויכולות תאוצה קיצוניים.

המיאוץ התקיים בשעת לילה מאוחרת כאשר התנועה דלה עד אפסית והתנאים אופטימליים, בעל הרכב אינו משתולל במקומות ציבוריים ואף מחזיק רכב נוסף ליום יום.

אחוז התאונות שנגרמות כתוצאה ממיאוצים בקו ישר (נעזוב את שעת הלילה המאוחרת ואת תנאי השטח האחרים) היא אפסית, לעומת נושאים אחרים שהוצגו כאן בדיון .

אגב, מדוע באוטובאנים באירופה מותרת נסיעה במהירויות גבוהות (והפלא ופלא אחוז תאונות אפסי גם שם)?מדוע בקפריסין החוק המוטורי פורח ובישראל אנחנו מדברים לקיר?

כולנו היינו רוצים מסלול מסודר בקרבת מקום שיאפשר לפרוק אגרסיות ולהוציא לפועל את הענף הזה.

אנו לא תומכים בהתפרעות בכבישים ציבוריים וסיכון אזרחים , אנו מנצלים את התנאים הקיימים בצורה האופטימלית ביותר לצערנו , כמובן שהרצוי רחוק שנות אור מהמצוי .....אך זה , כבר לא כ"כ בשליטתנו:-(

בתור אחד המייסדים של עמותת מרוצי המיאוץ הישראלי (ז"ל) , שניסינו ללכת ע"פ החוק שאושר בכנסת - ביחד עם ראש עיר דרומי ותחת חסותו, לקיים מרוץ חוקי ולפי כל כללי ה NHRA נתקלנו בקיר עצום שבלם את כל הספורט ללמעלה משנה (סוכות 06 זוכרים?)

אין מנוס, האנשים יתחרו איפה ומתי שרק אפשר.... ואין מה שיעצור בעדם. הרציניים משתדלים להרחיק כמה שיותר מכבישי הומי אדם , הפחות רציניים פחות. זה עצוב, זה מעצבן , זה מקומם - זה מה יש.

אני פעם נלחמתי בכל כולי נגד התופעה, היום אני מבין ומצדיע לHardcore ושמח להיות חלק מהברנג'ה

פורסם
בתור אחד המייסדים של עמותת מרוצי המיאוץ הישראלי (ז"ל) , שניסינו ללכת ע"פ החוק שאושר בכנסת - ביחד עם ראש עיר דרומי ותחת חסותו, לקיים מרוץ חוקי ולפי כל כללי ה NHRA נתקלנו בקיר עצום שבלם את כל הספורט ללמעלה משנה (סוכות 06 זוכרים?)

אין מנוס, האנשים יתחרו איפה ומתי שרק אפשר.... ואין מה שיעצור בעדם. הרציניים משתדלים להרחיק כמה שיותר מכבישי הומי אדם , הפחות רציניים פחות. זה עצוב, זה מעצבן , זה מקומם - זה מה יש.

אני פעם נלחמתי בכל כולי נגד התופעה, היום אני מבין ומצדיע לHardcore ושמח להיות חלק מהברנג'ה

:king::mm_yeah:

Eריק & דורון

כל הכבוד לכם.

ואני תקווה שהת'רד הזה, קצת יעלה על סדר היום

את ספורט הדראג למקום ראוי ומכובד.

REMF1

פורסם

פעם אמרו: "הצורך הוא אבי ההמצאה" , הצורך לעניננו הוא האתגר של משקל לכ"ס במקרה של רכב מול אופנוע, ווההמצאה הינה מומו! לא מתייחס לויכוח כי אני בצד של העבריינים, ואני מחכה שתיגמר לי תקופת ה"על תנאי שלי" , עוד 8 חודשים..., ולא, לא נסעתי מהר, אלא נזרקתי ע"י פיאט פונטו נהוגה ע"י בחורה צעירה שהחליטה להתאפר לפני הכניסה לאילת.. ולא נתנה לי לסיים עקיפה כראוי.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

שלום לכולם,

ראשית, אם הייתה חלופה, הייתי בא בטענה לנהגים אלו. כל עוד ואין, מבחינתי לפחות, אלו ספורטאים שלא מאפשרים להם להתחרות בספורט בהם הם עוסקים באופן מסודר וחוקי והם נאלצים להתחרות היכן שניתן ואני ביניהם, אין לי שום בושה להודות בזה: אני ספורטאי, לא עבריין.

שנית, עקב מספר פניות בנושא, לקחתי על עצמי מחדש את ארגון ומיסוד נושא המיאוץ בישראל, עקב חוסר ההתקדמות שהייתה בשנה האחרונה בתחום.

בימים אלו סיימתי את כתיבת תקנות המרוצים, הבטיחות והקטגוריות אשר ועברו לעיון נהגים/ספורטאים, לצורך אישור לקראת הגשתם להתאחדות.

כמו כן, בימים אלו מתאגדת מחדש עמותת IDRO בכוחות מחודשים, עם חלק מהצוות הקיים ועם צוות חדש ומבורך, לקראת תחילת פעילות ההתאחדות לספורט מוטורי בישראל וארגון המרוצים החוקיים הראשונים.

עמותת IDRO תעדכן בקרוב על ההתפתחויות.

ליאור ברוך.

עריכה:

נ.ב.

למעשה, לא רק נהגי המיאוץ הם "עבריינים" על-פי אמות המידה של מדינת ישראל, אלא כל מי שאי-פעם השתתף בג'ימקאנה וקיבל מדליה/גביע (אסור להשתתף במרוצי מכוניות, גם על-פי חוק וגם מבחינת ביטוח הרכב), כנ"ל לגבי כל מי שנהג ברכב עבירות שטח, ראלי, באגי, אופנועי מוטוקרוס וכו', כולם, ללא יוצא מן הכלל, על פי מדינת ישראל מוגדרים כעבריינים.

בקרוב, יהיה טוב.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ראשית, אם הייתה חלופה, הייתי בא בטענה לנהגים אלו. כל עוד ואין, מבחינתי לפחות, אלו ספורטאים שלא מאפשרים להם להתחרות בספורט בהם הם עוסקים באופן מסודר וחוקי והם נאלצים להתחרות היכן שניתן ואני ביניהם, אין לי שום בושה להודות בזה: אני ספורטאי, לא עבריין.

הם לא נאלצים.

הם רוצים.

אפילו הילדה שלי בת ה-5 כבר את ההבדל בין צריך לרוצה...

לגבי רמת הסיכון, זה אכן לא יותר מסוכן מלהתגרזן בנס הרים, אבל זה לא הופך זאת ללא מסוכן ו/או חוקי ו/או לגיטימי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

צבועים אמרתי כבר?

.

מה בדיוק אתה מנסה לשכנע אותנו?ש 3 רכבים על כביש ציבורי ב 240 קמ"ש זה סבבה ובטוח?

מי שצבוע פה זה לא אנחנו, זה אתה שמנסה לקדם עניינים אישיים שלך ע"י זה שאתה מצדיק חבורת חוליגנים (ואת מומי אני מכיר אישית).

אם אפשר שניה לסטות קצת מהנושא אבל להשאר קרוב אליו, מומי עושה לאחרונה הרבה שטויות ,בפרהסיה ועוד מעלה סירטונים לרשת עם מספרים גלויים, זה רק עניין של זמן עד שהכחולים יעשו ממנו מקרה של למען יראו ויראו ואז כל קהילת משפרי הרכב תסבול (כמו שכבר קרה בעבר ומאוד מעניין, תמיד זה היה בעקבות מרוצי דראג בכבישים ציבוריים ולא בעקבות מרוץ ראלי או ג'ימקאנה.

תבין דבר אחד שעליו אין עוררין, כל עוד אתם עושים את השטויות שלכם בכבישים ציבוריים אתם דופקים את כולנו.

בגללכם כל GTI עם ג'אנטים רחבים או דוד אחורי פתוח מורדת מהכביש ע"י השוטר תנועה הראשון שפוגש אותה, כי לדעתו הם באופן אוטומטי מקוטלגים כ "חלק מעדת החוליגנים שעושים "רייסים" בכבישים".

הצדקת מה שאתם עושים ע"י נסיון השוואה עלוב לנהגים שיכורים הוא דמגוגיה בגרוש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...