Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך המלצה לחברת ביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני קונה השבוע סוזוקי סוויפט חדשה ואני מחפש חברת ביטוח אמינה וזולה.

יש למישהו המלצות? בינתיים דיברתי עם ביטוח ישיר והם רוצים 1900 שקל לחובה ו3000 שקל למקיף. למישהו יש מושג עם זה סביר והאם הם נחשבים לחברה טובה?

תודה רבה,

מתן.

נ.ב.

אגב אני מתחת ל 24 ואין לי תביעות ביטוח...

פורסם

קודם כל קח מספר הצעות .

בעיקרון, חוץ משירביט כולם אותו דבר.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אי אפשר לתת הצעה רצינית מרחוק.

יותר מידי פרמטרים מרכיבים את המחיר הסופי.

יש חברות שלא מבטחות דגמים מסויימים.

יש חברות שמרכיבי המחיר מכילים פרמטרים שהם מעבר לגילך ועברך הנהיגתי, אלא גם מעיר מגורך, קומת המגורים, צבע הרכב (יש צבעים גניבים יותר), סוג אמצעי המיגון, מס' הק"מ השנתי הממוצע, האם נוהג בשבת, כמה נהגים, האם מדובר ברכב יחיד או יש בבית עוד רכב וכד'.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני הייתי צריך לחדש את הביטוח שלי צד ג+חובה בלבד (רכב ספורטיבי, 1400 סמ"ק) ועשיתי סקר בנושא אצל כמה מחברות הגדולות בשוק ואם אני זוכר נכון

ביטוח ישיר ו-9 מיליון ביקשו 3,400 לתקופה של שנה צד ג+חובה.

AIG ביקשו 3000 לתקופה של שנה צד ג+חובה.

במגדל\איחוד ישיר ביקשו 2600 לתקופה של שנה צד ג+חובה.

המרכיבים הם בעיקר בן כמה הנהג הכי צעיר הנוהג ברכב, מקום מגורים, ותביעות ביטוח קודמות, וכמובן בסוג הרכב גודל מנוע וכו'.

תבדוק ותקבל הצעות מחיר אצל כמה חברות זה בסך הכל כמה טלפונים לא מסובך למדי.

פורסם

פערים במחיר נובעים גם מגבולות הכיסוי לצד ג' וכן להיקף ההשתתתפות עצמית.

חברה שתציע צד ג' עד 280,000 תבקש פרמיה נמוכה יותר מאשר חברה שתציע גבול כיסוי לצד ג' בסכום של 400,000.

כמו כן היקף ההשתתפות עצמית משפיע על המחיר. יש חברות שמציעות השתתפות עצמית מוגדלת ובדרך זאת מקטינים את הפרמיה.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אי אפשר לתת הצעה רצינית מרחוק.

יותר מידי פרמטרים מרכיבים את המחיר הסופי.

יש חברות שלא מבטחות דגמים מסויימים.

יש חברות שמרכיבי המחיר מכילים פרמטרים שהם מעבר לגילך ועברך הנהיגתי, אלא גם מעיר מגורך, קומת המגורים, צבע הרכב (יש צבעים גניבים יותר), סוג אמצעי המיגון, מס' הק"מ השנתי הממוצע, האם נוהג בשבת, כמה נהגים, האם מדובר ברכב יחיד או יש בבית עוד רכב וכד'.

.

ואם מדובר ברכב נוסף - האם מחיר הביטוח המקיף בעיקרון אמור לעלות או לרדת?

פורסם

אם זה רכב נוסף המחיר אמור להיות יותר נמוך -רכב נוסף יסע פחות מרכב יחיד( זאת אומרת שהסיכוי לתאונה יותר קטן ). זה סעיף לא משמעותי והבדל במחיר הפרמיה יהיה זניח.

לפותח השרשור אני ממליץ לבדוק הצעות מחיר אצל סוכני הביטוח. בעיה עם כל הישירים למיניהם- כשיש מצב של תביעה אין לך למי לפנות ואתה מתרוצץ באצמך. כשיש סוכן טוב שעובד כמו שצריך זה חוסך הרבה זמן, עצבים וכאב ראש. יכול להיות שאין הבדלים גדולים במחירים בין ישיר לסוכן. צריך לבדוק כמה הצעות נוספות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מצטרף להמלצות בנוגע לסקר שוק.

חיפוש קל נוסף ללא צורך לקום מהכיסא הוא דרך האתר b2bit.co.il, שם תקבל הצעות מקוונות ותוכל לבחור את המתאימה לך ביותר. כך גם תקבל המחשה עד כמה גדולים הפערים בהצעות המחיר בין החברות השונות.

זכור: כל עוד אינך תובע את חברת הביטוח שלך, אין שום משמעות לאיזו חברה בחרת וההמלצה היא לרכוש את הפוליסה הזולה ביותר המוצעת לך ברגע נתון. כמובן שיש לקחת בחשבון עניינים כמו תלונות רבות על חברה מסויימת (חיפוש ייתן לך מידע רב) - או-אז יש להימנע משכאלה, או, להבדיל, המלצות של חברים/בני-משפחה על סוכן או חברה מהם קיבלו מחיר טוב, יחס אישי וכו'. זה בהחלט עשוי לשחק תפקיד בבחירת החברה - רק אל תתפתה להצעות יקרות מתוך חשיבה שביטוח יקר ייתן לך תמורה טובה למחיר, שכן אתה קונה שירות (בתקווה שלא תצטרך לעשות בו שימוש) ולא מוצר מוחשי.

הביצה שלי התחילה להטיל תרנגולות זהב

• תוכן חדש...