Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיא חדש באלימות בכבישים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדקר עקב אי מתן זכות קדימה לפי כתבה בYNET מעניין לאן נגיע הלאה ?

עריכה

הקטע הכי מסריח הוא שאם תראו את התגובות , כמעט אף אחד לא חושב שיקרה משהו . ואם זה כך נשאלת השאלה לדיכטר בשביל מה אתה צריך FBI ישראלי , אם אדם אינו יכול לחיות כאן ? האם זה בשביל לתת יותר משכורות לשוטרים ? או שיהיה להיכן להעביר קצינים שמתנהגים לא בסדר וצריך ל"החליק" להם את התיק ?

ומה בדיוק עושה משטרת התנועה ? אוכפת מהירות וגורמת לנהגים עצבניים ? (או שאולי זו לא הסיבה כי זה בכפ"ס )

בברכה יהודה

פורסם

נדקר למוות בגלל ריב על חנייה.

נדקר למוות בגלל ריב על כיסא נוח בחוף הים.

נדקר למוות בגלל ריב בין כלבים.

כל זה כבר היה אצלינו והמקרה מהכתבה מצטרף לאלה שכבר היו בעבר.

יש לי שאלות אחרות: מי גידל וחינך את החמומי מוח האלה? מי זה ההורים , המורים שלהם?

הכול מתחיל ונגמר מהחינוך בבית.

מה אתה רוצה מדיכטר ומהשוטרים? שיעמדו ליד כל אחד 24 שעות?

צריך להתחיל מגיל 0.

ואם כבר מאוחר מדי עכשיו-הייתי בא בטענות לבתי משפט שמקלים על העונשים לאלה שלא היו צריכים להוולד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה לא החינוך במישרין. זה בעקיפין. כי לא כולם בעלי הורים מטומטמים, שילכו ויגידו: "קיללו אותך? תרביץ. הרביצו לך? תדקור. דקרו אותך? תרצח."

אלא מספיק שההורים היו מכים את הילדים שלהם, והם כבר גדלים עם שנאה בלב, והם רק מחפשים על מי להוציא את זה, ולהראות להורים שלהם: "הנה. חשבתם שאתה חזקים יותר ממני? תראו מה אני עושה לו! דוקר אותו!". אבל לא כולם ככה. יש כאלו שיפנימו, ויש כאלו שיוציאו את זה ישירות על ההורים. השם ישמור.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

כלל לא "שיא חדש" לצערנו.

זכור לי על נהג שירה בנוסעי רכב אחר לפני שנים מספר ליד מחלף מכמורת, כמדומני.

מהיום יש לומר: זכות קדימה לא לוקחים אלא דוקרים....

פורסם

לדעתי הכל מתחיל ונגמר בבבתי המשפט...

לחנך את כל ההורים בארץ -לא ניתן

לחנך את כל האנשים בארץ-גם לא ניתן

ברגע שאדם ידע שעל דקירה בנסיבות כאלו הוא יישב 20 שנה בכלא...אז אולי הראשון לא ידפוק חשבון,כנ"ל השני והשלישי...אבל לאט לאט עבריינים יבינו שעל פשע משלמים ומשלמים כבד... אולי אז אנשים יחשבו לפני מעשה.

פורסם

מי שראה בחדשות לפני כמה שבועות, בקרית ים אצלנו נהג מונית נדקר ביגלל שהוא השתין.:shock:

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם
נדקר למוות בגלל ריב על חנייה.

נדקר למוות בגלל ריב על כיסא נוח בחוף הים.

נדקר למוות בגלל ריב בין כלבים.

כל זה כבר היה אצלינו והמקרה מהכתבה מצטרף לאלה שכבר היו בעבר.

יש לי שאלות אחרות: מי גידל וחינך את החמומי מוח האלה? מי זה ההורים , המורים שלהם?

הכול מתחיל ונגמר מהחינוך בבית.

מה אתה רוצה מדיכטר ומהשוטרים? שיעמדו ליד כל אחד 24 שעות? סליחה אבל זה שטות , על המושל הקודם של ניו יורק שמעת ? (מצטער לא זוכר את שמו כרגע ) , הוא ניקה את ניו יורק מפשע , עד שהיום ניו יורק יותר שקטה מעיירות במערב

צריך להתחיל מגיל 0.

ואם כבר מאוחר מדי עכשיו-הייתי בא בטענות לבתי משפט שמקלים על העונשים לאלה שלא היו צריכים להוולד.

זה שהחינוך אשם אני מסכים , אבל כשהחינוך פושט רגל , אזי משמעת היא הדבר היחיד שעוזר , ואת זה הם לא יכולים לעשות .

וזה בגלל כמה סיבות שאם אמשיך בהן זה יתפתח לוייכוח ששייך לאופטופיק ואני לא רוצה בכך .

אבל נכון לרגע זה כול עוד מצב המשטרה והפרקליטות ומערכת בתי המשפט שכולם הם במצב של שחיתות מסויימת , לא תוכל להנהיג כאן משמעת . ולכן המדינה המז****ת הזו הולכת לאנרכיה .

דרך אגב זה שהעבריינים לא מכבדים את המשטרה זה רק בגלל שמחליקים לקצינים הבכירים דברים שאסור לעשות , אבל מבחינה פוליטית רוצים אותם , וזה מחלחל למטה והופך לשחיתות בשוטרים שבאים במגע עם עבריינים . כי בכול העולם כשהשטרה/פרקליטות/שופטים נקיים העבריינים נותנים כבוד ומפחדים מהשוטרים (זה בלתי נמנע ואני לא אכנס להסברים פסיכולוגיים למה אבל הם לא יכולים לא לכבד ), אם אתה רואה שפושעים מצפצפים תידע שיש שחיתות

בברכה יהודה

פורסם

כבר קרה לאבא שלי שאיימו עליו באקדח .

יש יותר מדי אנשים שאני מכיר, שנוסעים עם אלות בייסבול מוחבאים באוטו ואף אחד מהם לא משחק את המשחק.

(והם קוראים לזה "לפתור בעיות עם ערסים בצומת")

אני מכיר 2 אנשים שיצאו אחד מול השני עם לום (בגלל תאונה טיפשית) וככה ד"א הם נעשו חברים.

אני נגד התופעה הנ"ל...

אבל יכול להיות שכבר אין ברירה!

תראו את תופעות האלימות ברחוב ... למה שאותם אנשים יתנהגו אחרת על הכביש?

וגם אם הם יתפסו הם יקבלו עונש שיבוטל ב60 יחסית לפשע , ראינו את משפחות הפשע, איך עדים פתאום "לא ראו כלום" לאחר אירועים בנוסח הרג ורצח.

ראינו שהמשטרה עצמה מאויימת על ידי גורמים עבריינים ולממשל אין מענה.

תהיה לעתיד->

אולי גם אני צריך להצטרף לנבחרת הבייסבול או אולי לעזוב את הארץ בעיקר אם התופעה תחמיר.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

הכל עניין של מערכת המשפט. שופטים רחמנים שפוטרים העבריינים בעונשים מגוחכים.

ענישה משמעותית פלוס משטרה חזקה יפתרו את הבעיה.

פורסם
מי שראה בחדשות לפני כמה שבועות, בקרית ים אצלנו נהג מונית נדקר ביגלל שהוא השתין.:shock:

הוא לא נדקר כי הוא השתין, הוא נדקר ע"י חולה רוח על רקע גזעני.

• תוכן חדש...