Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכל יושבי הפורום.הרכב הינו אאודי 80, שנת 86 אוטומטית.כחלק מהשיפוץ שאני מבצע ברכבי, אני מעוניין לרענן כל מוצרי הגומי הקשורים להיגוי ומתלים.כמו כל דבר בחיים, יש בידיי ברירה בין מוצרים סטנדרטיים לבין מוצרים משופרים.משיטוט בפורום מישהו פעם דיבר על מוצרים של חברת "כתום" שמתמחה בתותבי פוליאוריטן שמיועדים למערכות ההיגוי והמתלים.רציתי לדעת האם למישהו יש ניסיון עם מוצרים אלו?בכמה גבוהה מחירם (באחוזים) לעומת מוצרים סטנדרטיים?האם יש לי בכלל צורך בהם?נ.ב.בקשר לשאלה האחרונה שלי, אני לא מעוניין להפוך את הרכב שלי לחיית מסלול או כל דבר דומה. בסה"כ אני מעוניין לשפר את יכולת ההיגוי, כמו כן, אם מחירם גבוהה באחוזים בודדים לעומת חלקים מקוריים ותמורתם אקבל היגוי וניהוג טובים יותר אז למה לא (או שלא?).או שהשינוי הינו מינורי ותוספת המחיר לא מצדיקה "שיפור" זה.

פורסם

אני זוכר שפוליאורטן עולה הרבה יותר (פי 2 פי 3).

זה לא נראה נורא פר כל יחידה - אבל כאשר אוספים את כולם ביחד ופתאום רואים 500$ אז זה לא גרושים.

האם כדאי?

לא פגשתי מישהו סממש ניסה - אשמח לשמוע מה הניסיון עם זה.

וגם לזכור - "אין אורוחות חינם".

והכוונה היא שאם רצית גומיות קשיחות יותר - אז הן פחות ישכחו את רעידות מהכביש וכו' וזה יגיע אליך לידיים ואולי גם לאורך זמן יפגע בחיבור של תושבות לגוף הרכב.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אחלה של דבר

אצלי באוטו הכל פולריטאן וזה אחלה של דבר גם אצל חברים והדבר מוכיח את עצמו

חברת כתום לוקחת בממוצע בערך 80 שקל על כל גומיה

תחפש קיט בחול אולי יהיה לך יותר זול

אני לדוגמה סט למוסטנג עלה לי אחרי מיסים ומשלוח והכל בסביבות ה 1300 שקל או משהו כזה

הקיט שלי כלל בסביבות ה 20 גומיות בערך

mustang 67 GT, 302 engine t5

• תוכן חדש...