Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז מחר אני מקבל את הרישיון שלי בשעה טובה, יש כמה רכבים שהעליתי בדעתי ואני מבקש את חוות דעתכם.

בהתחלה חשבתי על יונדאי קופה, אבל שמעתי עליה יותר מדי רעות.

עכשיו ה3 העיקריות הם או מזדה 323F או אופל טיגרה או רנו מגן קופה.

אני צריך מהרכב שיהיה ידני, ושיהיה גם "חזק", ברור שבין הרכבים האלה אין רכב חזר וטוב שכך אחרי הכל אוטו ראשון חחח.

תודה מראש.

פורסם

איך מתקציב של יונדאי קופה אתה עובר לחפש רכבים כמו רנו מגאן קופה מאזדה 323F ואופל טיגרה

אם יש לך תקציב של יונדאי קופה אני ממליץ שתלך לך על איזה גולף או אוליי טויוה רנקס ..

פורסם

יש יונדאי קופה ישנות מודל 96-99 שמבוססות על הלנטרה. שנמכרות באיזור ה 30K .

יונדאי קופה מהשנים האלה,לא סובל מבעיות מיוחדות..פשוט הרכב היה לרוב אצל צעירים והם התפרעו איתו והרסו אותו.

כנ"ל לגבי :הונדה האצבק,הונדה קופה,מאזדה 323f (נדירה בידני),מיצובישי קולט,

אופל טיגרה (לא מומלצת,יקרה לאחזקה)

ממליץ לך חפש רכב פשוט יותר עם פחות פוזה שיתן לך אמינות גבוהה יותר,וגם תוכל למצוא רכב במצב טוב יותר.

חפש סוזוקי בלאנו או פיאט פונטו.

פורסם
איך מתקציב של יונדאי קופה אתה עובר לחפש רכבים כמו רנו מגאן קופה מאזדה 323F ואופל טיגרה

אם יש לך תקציב של יונדאי קופה אני ממליץ שתלך לך על איזה גולף או אוליי טויוה רנקס ..

יונדאי קופה בשנים 96-99 עולה בסביבות ה30-40.

ושמעתי עליה פשוט שקודם כל היא לא נוסעת כמו שהיא נראית, ושרובם הרוסות ע"י צעירים אז קשה למצוא אחד במצב טוב.

ולאחרון האמת שפוזה זה דבר שדי חשוב לי :oops:, בטח שמת לב לפי המכוניות שבחרתי חחח

מאיזה בחינה הטיגרה יקרה לאחזקה?

פורסם

הטיגרה היא לא מכונית ספורטיבית..היא מבוססת על האופל קורסה שמתחו אותה קצת אחרת..

חלקי חילוף יקרים ,טיפולים שוטפים יקרים .. אל תשכח שארץ המוצא הוא מגרמניה.

בשביל צעיר כמוך שמחפש רכב לצעירים תתמקד לדעתי: הונדה קופה,האצבק או מיצובישי קולט.

חפש רכב שעבר טיפולים סדירים במוסך מורשה ולא יותר מיד 2.

בהצלחה.

פורסם

תודה, אבל למה לא כדאי אחד מהרכבים האלה? פשוט אני אהוב איך שהם נראים. אני רוצה כמו כן אוטו שלא נמצא בכל רחוב כמעט חח כמו ההונדה קופה שנאי רואה הרבה, וההצ'בק אני לא אוהב את הצורה שלו, וכך גם לא ממש את הקולט.

מבין הנמצאות למעלה מה אתה הכי ממליץ?

פורסם

תלוי איזה יונדאי קופה.

אם הוא חשב לעבור לטיגרה, מגאן ו 323F אז כנראה הוא התכוון ליונדאי קופה 97-98

פורסם

לומר לך משהו ת'אמת מבין אותך שאתה רוצה פוזה ולמה לא זה כיף אוטו שנראה טוב מושך עין אני מבין אותך דבר ראשון אין לי ממש הרבה זכות דיבור כי גם אני עכשיו קונה אוטו שהוא ממש מושך עין ויש עליו המון פוזה אבל זה לא העניין מה שאני בא לומר לך זה ככה

כשאתה מביא אוטו עם "פוזה" תדאג שתהיה לך חניה טוב כי אם אתה חונה בחוץ יש המון אנשים שסתם שורטים מכוניות מקנאה ולא יודע מה פורצים גונבים ומה לא.דבר ראשון כשאתה קונה אוטו עם "פוזה" באמת תדאג לו לחניה טובה ושלא תהיה חשוכה דבר שני בתקציב של 40 אלף לפי דעתי לך על הסיויק קופה אחלה אוטו רק תחפש אחד שמור..נכון אין הרבה כאלה ייקח לך זמן למצוא אבל זה יהיה שווה את הזמן או שבאמת פולו ג'י טי איי כמו שאמרו פה מקודם אתה יכול גם להביא גולף לא יודע ממש איזה שנים נראה לי סביב ה98-99 או שפג'ו 206 (למרות שהיה לי נסיון רע איתו אבל זה נוגע לתאונות) הוא גם יפה בנות אוהבות אותו והבנתי שזה מה שאתה מחפש ואם אתה ממש אוהב את הפוזה תשים לו בקליות מקדימה ואחורה ספויילר קטן ג'נטים ותהיה מרוצה וגם בצריכת דלק הוא די חסכוני

בקיצור מקווה שעזרתי תהנה ותתחדש .

• תוכן חדש...