Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתי צריך קבל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רחוק מלהבין איך מחשבים מתי צריך קבל? לא רק אצלי, בכללי איך מחשבים או יודעים?

ולמה לא לקנות יותר מ1 פארד זה ההפרש לא אסטרונומי?!

תודה

sound connecting people

פורסם

אם אין לך נפילות מתח באורות של : HU, בתוך הרכב, לוח שעונים, אורות דרך. אז לא צריך קבל.

ובכלל קבל זה סתם צעצוע יפה עם מד וולטאז':lol:

פורסם

לא רק. קבל זה צעצוע שעוזר לרכיב כמו נגיד סאב וופר לקבל את כמות החשמל החליפי שלו מהמגבר. כש המגבר יצתרך משיכת זרם חזק ומהיר מהמצבר אז המצבר לא יוכל לתת את זה. חוץ מזה שהחוטים גם ארוכים מידי. הקבל הוא תמיד בטעינה ובזמן פריקה חזקה הוא יתן את החשמל למילישניה יותר מהר מהמצבר. כל הסיפורים שקבל צרכן נוסף זה בולשיט. זאת אומרת, זה נכון הוא צרכן אבל כך הוא עובד הוא צורך חשמל כדאי בזמן הנכון לתת אותו במהירות רבה מאוד.

איך זה עוזר בפועל כהילו האם אנחנו מרגישים בהבדל זה כבר שאלה אחרת. כל אחד ומצב שלו!

פורסם

תודה לשניכם על התשובות אבל הן קצת רחוקות מהשאלות

אני רוצה לדעת האם ע"י חישוב כמות הצריכה של הצרכנים וחישוב הספק אפשר להגיע למשוואה שתיתן לנו תשובה ולא ע"י ניסוי ותהייה

ודבר שני זה אם המחיר בין 1 פארד ל5 הוא לא עצום אז למה לא כבר להשקיע עוד קצת ולקבל מוצר יותר "יעיל"?

אם אני לא טועה הקבל בא להגן לא על הסאב אלה על המעגלים החשמליים של הצרכנים כיוון שבנפילות מתח ובפיקים המעגלים והחומר שמצפה אותם מתחממים ונהרסים

sound connecting people

פורסם

הבנתי תודה רבה

עכשיו השאלה השניה זה האם זה פוגע לשים יותר ממה שצריך נגיד 2פארד למערכת של 1 פארד?

ואם יש שני מגברים אז פשוט לחשב את כמות הוואטים של שניהם ואז לשים על כבל ההזנה הראשי (אחרי או לפני הפיוז) , נכון?

sound connecting people

פורסם

הקבל הוא מייצב מתח , ותו לא

הוא לא מספק אמפרים כשחסר למגבר

הוא רק נותן את ייצוב המתח הראשוני בשביל שלא תהיה נפילה כשהמגבר ימשוך את מה שהוא צריך.

כשמקשיבים למוזיקה עתירת באס לזמן ממושך ,קבל הוא חסר תועלת.

עדיף להשקיע במצבר טוב וחזק אם שמיעה לזמן ארוך זו הכוונה שלך.

קבל ?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אלי הקבל הוא רכיב שמטעין את עצמו ופורק את החשמל במהירות רבה. מהר יותר מהמצבר. אפשר להגיד שהוא מייצב מתח אבל זה לא במדוייק. לדעתי!

כמובן שלהגדיל מצבר זה גם יעיל וגם אלטרנטור חזק יותר.אבל מה שאני רוצה להגיד שכל דבר עוזר במשהו אחד. עם יש לך את הכל אז יש סט מושלם שעוזר לך להטעין את המצבר, המצבר הוא גדול ומהיר יחסית וכל זה מסיים קבל נחמד שעוזר לנו בפיקים גבוהים.

פורסם

כמו שאלי אמר, קבל הוא אך ורק לייצב את המתח .

תמיר

פורסם

האם הקבל יכול לפרוק רק את חלקו בזמן פיק גבוה? אם כן אז בעצם קבלים בעלי פארד יותר גבוה יותר יעילים כי הם יכולים להגן עלינו בשרשרת פיקים

sound connecting people

פורסם

קבלים לא "פורקים" כי הם לא אוגרים בתוכם אמפרים.

אמפרים זה מה שאתה צריך

אמפרים = מצבר או אלטרנטור.

קבל = שומר על מתח יציב לכמה מאיות שניה [כאשר באה מכת חשמל]

לא תורמת לעוצמה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני לא מחפש עוצמה אני מחפש את ההגנה היעילה ביותר למערכת בין אם זה אומר לקנות קבל 1 פארד או 5 פארד

sound connecting people

פורסם

ההצעה הכי טובה זה שקודם תתקין ואחר כך תדע אם אכן יש לך צורך בקבל.

במידה ואחרי ההתקנה תתקל בהבהובי אורות וכאלו דברים קבל זה אחד הדרכים לפתור את הבעיה הזו. כאמור לא בטוח בכלל שתצטרך ולכן חבר להשקיע כסף בשלב הראשוני . מעבר לזה , תעשה חיפוש בנושא , זה אחד הדברים הכי טחונים בפורום.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

האמת שעשיתי חיפוש וחיפשתי אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית אבל בכל מקרה אני אשים קבל כי אחת המטרות שלו זה להגן על המעגלים החשמליים ומן הסתם אני לא רוצה לגרום נזק ביודעין

אני לא רוצה לפתוח עץ חדש אז אשל פה

אם יש לי רדיו דיסק שהPRE AMP שלו הוא 6V והמגבר יכול לקבל בין0.2-4V האם זה משפיע או יכול לנזק לאחד המרכיבים?

תודה

sound connecting people

• תוכן חדש...