Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחליף את הצמיגים המקוריים ברכב .

הרכב הוא C4 VTS . מידת הצמיגים 205/50/17 הצמיגים שמותקנים כרגע הם המקוריים מישלין פיילוט אקסלטו

אני מבקש המלצות לצמיגים ספורטיביים ברמה הזו או טובה יותר .

למחיר אין משמעות במקרה הזה .

תודה רבה על העזרה

עדי

פורסם

הצמיגים שלך ברמה מעולה, מדורגים ראשונים בקטגורית ה UHP

קטגוריית הMP טובה יותר משלך ורכה\אוחזת יותר, הנה הדירוג

http://www.tirerack.com/tires/surveyresults/surveydisplay.jsp?type=MP

אם אתה ממש באטרף, ה EP (שכמובן תצטרך לייבא לבד) יהיו טובים יותר.

http://www.tirerack.com/tires/surveyresults/surveydisplay.jsp?type=EP

אני הייתי לוקח אחד משני אלו Bridgestone Potenza RE-01R או Yokohama ADVAN Neova AD07 שניהם עם TRED 180 ואיכויות מעולות, מעולות מידי לזבל האפור\שחור הנקרא בישראל כביש ציבורי.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

תודה ליאור ,

כמה הדירוג הזה אמין ?

יש שינוי מרכב לרכב ? ז"א צמיגים שמתאימים ליצרן מסויים ?

כי אני יודע שסיטרואן נעולים על מישלין

ומה דעתכם על פירלי ?

אגב , רוב הזמן אני נוסע רגוע אך מהר

תודה

עדי

פורסם

לא הבנתי...

הדרוג ב-tirerack הוא דרוג גולשים וכך צריך להתייחס אליו. הוא מושפע מהעדפות אישיות, שלא להזכיר את האפשרות של הטיית הדרוג ע"י גורמים לא אובייקטיבים.

לעניינך, חפש בשרשורים על צמיגים ספורטיבים. כל מה שדובר שם תקף גם לגבי הרכב שלך.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

כמו שאמרתי לך, ה PE2 מעולים, סיטרואן (הצרפתית) נועלת מישלן (צרפתית) וזה בסדר.

אני נוסע על פירלי P_ZERO_ROSSO מדהימים אך יקרים מידי בארץ.

הדירוג בטיירק די אמין, במיוחד בצמיגים הספורטיביים, הן בגלל כמות המדרגים העצומה, והן בגלל הנוהגים עצמם, כנס פעם לתגובות ותראה איזה רכבים יש לכל מדרג, פורשים, BMW, מכוניות שרירים אמריקקיות ומה לא ...

רק בשבילך, מצ"ב מבחן אובייקטיבי יותר, ואחד החשובים שנערך בשנים האחרונות לצמיגים ספורטיביים, תוצאות דומות מאד לטיירק http://www.caranddriver.com/features/10252/tire-test-the-quick-and-the-tread-page13.html

עבור טוב טוב על צורת הדירוג (נכונה מאד לדעתי מבחינת משקל לכל פרמטר) והסבר פשוט נפלא לכל צמיג וצמיג.

אחרי ההשקעה שהשקעתי בך, לדעתי מגיע לי סיבוב ב VTS :roll:

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם

מצטרף להמלצה על ברידג'סטון, גם דגמי RE - 040/050, מעולים. היתרון הגדול של הצמיגים הללו הוא ביכולת היציבות שלהם. צידי הצמיגים מחוזקים מאוד, ובזכות זאת יציבות הכיוונית בעת שינוי היגוי חדים -טובים משמעותית מאשר בסוגי צמיגים שאינם מחוזקים כך בדפנות (כוונתי למשל ל SP9000 של דנלופ, אשר אוחזים מעולה וטוב יותר מהברידג'סטונים, אך לוקים בחוזק בדפנות). אם אתה מדבר על כך שאתה נוהג מהר, אך רגוע, הרי שהברידג'סטונים יהיו מעולים!

אני לא מאמין שיש בארץ את דגם ה RE-01 שהומלץ כאן, ואני יודע בוודאות על כך שדגמי RE-040/050 אכן נמצאים, במחיר של בערך 800-900 ש"ח ליחידה במידה 225-45-17...

SPL - 143.6DB

"

פורסם

אני הייתי לוקח אחד משני אלו Bridgestone Potenza RE-01R או Yokohama ADVAN Neova AD07 שניהם עם TRED 180 ואיכויות מעולות, מעולות מידי לזבל האפור\שחור הנקרא בישראל כביש ציבורי.

ליאור

בנושא האספלט בכבישי ארצנו - נכון שמרבית הכבישים עדיין לצערי "לובשים" את האספלט הישן והמיושן, אך כל העת נסללים כבישים חדשים, בין אם מהירים ובין אם עירוניים, מסוג האספלט החדש והמעולה.

אתה בטח יודע מה כוונתי, האספלט החדש, המהווה היום אספלט ברירת מחדל בכל סלילה חדשה, שונה ומיוצר אחרת לגמרי מהאספלט הישן. הוא "סופג" אליו את המים בחורף ומונע היווצרות של שלוליות על גבי הכביש ובכך מעלה בצורה דרסטית את רמת האחיזה במזג אוויר גשום (תודות למרווחים גדולים בין החצץ המרכיב את האספלט). היתרון של האספלט החדש במהלך מזג אוויר גשום הוא פשוט עצום, מקדם האחיזה משתפר פלאים בהשוואה לכביש ישן. בנוסף, גם במצב יבש רמת האחיזה גבוהה בהרבה מאשר בכביש בעל אספלט ישן, תודות לתרכובת הזפת השונה, ולחורים בין החצץ.

אז מגיע ח"ח על האספלט החדש, רק שיסללו אותו מהר ככל האפשר כך שכל הכבישים בארצנו יהיו מסוגו, וכך רמת הבטיחות, לפחות מבחינת האספלט - תעלה.

SPL - 143.6DB

"

פורסם
יש שינוי מרכב לרכב ?

בגדול יש הייתה גם פה כתבה על הנושא הזה.

הדגש הוא צמיגים שטובים יותר/פחות להנעה קדמית/אחורית.

אני עוד לא שמעתי על מישהו שממש התייחס לזה.

porsche 914,2.0,1970

פורסם

מכיוון שהנהלת הפורום "הנאורה" שלנו מחקה לי את ההודעה אני אנסח אותה מחדש.

ההנהלה "הנאורה" שלך כרגע מחקה שוב את ההודעה שלך ובו זמנית הכניסה אותך למעקב .

יאשה .

נ.ב.

כמה שטויות אפשר לרשום בהודעה אחת ?

זה כבר 147 סוסים ועדיין סופר!8)

פורסם

מה הקשר בין צמיגי WRC לצמיגי כביש שלנו???

צמיגי מסלול, במיוחד כביש, הם בתרכובות שונות לחלוטין ואינם מתאימים לנהיגה מנהלתית \ ציבורית.

שים לב שבמירוצים מחממים צמיגים כדי שתהיה אחיזה, עכשיו, צמיג תחרותי יכול לסבול כמה עשרות פעמים חימום וקירור (מה שנקרא בשפה המקצועית Heat Cycle) אח"כ מקומו בפח, לעומתו צמיג "אזרחי" חייב להחזיק אלפי פעמים כזה תהליך, וגם חייב לאחוז טוב במצב "קר" ... קפיש ??

לגבי דאנלופ או ברידג'סטון, לשני היצרנים יש צמיגי זבל וצמיגים מעולים, כמו גם ליצרנים פחות מוכרים כמו פאלקן או קומהו ואחרים, להם יש סדרות EP זולות ומעולות, והמון סדרות "זבל". פותח השרשור בא בגישה נכונה לדעתי שהוא רוצה את הכי טוב, כסף לא משנה (נכונה, כי בצמיגים לא חוסכים) ולכן מה שכתבת לא רלוונטי וכנראה זכה למחיקה ממנהלי הפורום ה"נאורים" כדברך :roll:

"מוות לשיעמום"

פורסם
תודה ליאור ,

תודה

עדי

אני ממליץ לך על צמיג עם דירוג מהירות מתאים ותו לו.

הייתי אפילו מגזים ואומר שמה שיש לך כרגע זה TOO MUCH.

למה?

כי אתה נוהג רגוע ומהר, כלומר, אתה מרביץ 160-170 בכבישים מהירים אבל לא נוסע לבדוק את הרכב הנס הרים או בג'מיקאנות - לפיכך הייתי יורד מהחיפוש אחר צמיג MP \ UHP \ או אפילו HP ומחפש צמיג ALL SEASON טוב, עם אחיזה טובה בחורף, אחיזה בריאה בקיץ ודירוג מהירות מתאים.

בשביל לנסוע מהר בקו ישר גם אליאנס יספיקו.

בהפרש פנק את עצמך בארוחה טובה :)

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני חייב לציין שנמאס לי מכל שרשורי הצמיגים האלה.

כל פעם טונות של המלצות וויכוחים ודיונים על צמיגים ש 90% מהם לא ניתן להשיג בארץ וה 9% הנותרים הם בני שנתיים, מה שבד"כ משאיר אותנו עם 2 צמיגים אפשריים בלבד ולכן גזר הדין הוא כדלהלן:

מר עדי יתחיל לכטט רגליו בין הפנצריות והיבואנים ויחפש צמיגים טריים, איכותיים ובמלאי זמין ומיידי.

הוא יצור לעצמו רשימה שמכילה את שם היצרן, דגם הצמיג, תאריך הייצור ומחיר.

לכשיצטייד ברשימה זו, יודיע לי בה"פ ושרשור זה יפתח מחדש, בינתיים, נעול!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...