Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה 3 2004

אני מתכוון להרכיב מדלתות מקדימה קומפוננטים 6.5" מה שאומר שצריך לעשות בניית עץ קטנה.

לחבר מגבר מה שאומר רכישת מנחת (מערכת מקורית ללא יצאות RCA) וקיט התקנה וכמובן הרכבת המגבר.

כמה לדעתכם צריך לעלות לי הרכבה כזאת?

דאבל דין-Pioneer AVHX2750BT

מגבר- Hertz HDP4 150RMSX4

קומפוננטים- Focal 165K2 POWER 100RMS

סאב- Morel Primo 124 350RMS

פורסם

אם יש לך קצת קישרון תוכל לעשות את

החיתוח של 7\5 לבד זה לא מסובח אפילו אם זה לה הכי סימטרי

בעזרת ג'קסון, ופלתת עץ קטנה ומטר והשבלונה של הרמקולים.

ולגבי המערכת עדיף לקנות מכשיר רדיו דיסק עוד יותר איכותי (מאשר המקורי) יותר בסביבות 700 + - ומתאם למאזדה שמחירו 350 + -

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

פורסם
אם יש לך קצת קישרון תוכל לעשות את

החיתוח של 7\5 לבד זה לא מסובח אפילו אם זה לה הכי סימטרי

בעזרת ג'קסון, ופלתת עץ קטנה ומטר והשבלונה של הרמקולים.

ולגבי המערכת עדיף לקנות מכשיר רדיו דיסק עוד יותר איכותי (מאשר המקורי) יותר בסביבות 700 + - ומתאם למאזדה שמחירו 350 + -

לא ב 2004!!!!

HU: ADDZEST DRX9255, AMP: AUDISON VRX 250.2EX

AMP:Helix HXA-1000 QX ,FRONT: Custom made Morel Renaissance WR-W6,Custom made Morel Renaissance CR-101,SUB: ID MAX12

פורסם

למה לא להחליף מערכת ב2004? במה שונה משאר המודלים?

ונגיד אני מחליף את המערכת אני צריך לקנות את הפלסטיק שבא במקום המובנת שזה קצת יותר מכוער והרבה יותר יקר (משהו כמו 700 שקל רק הפלסטיק) ולמה התכוונת מתאם למאזדה? הכוונה למנחת?

דאבל דין-Pioneer AVHX2750BT

מגבר- Hertz HDP4 150RMSX4

קומפוננטים- Focal 165K2 POWER 100RMS

סאב- Morel Primo 124 350RMS

פורסם

יש מצב שצג המזגן מחובר לרדיו המקורי בלי צמע ניפרדת לכן אם אתה שם את המתאם אתה לא תוכל להישתמש במזגן כי הורדת את הרדיו המקורי.אבל בכדי שתוכל צריך לשבת ולחבר מחדש את צג לצמע המקורית שיש ברכב ולא ברדיו וזה כבר סיפור שעולה כסף בגלל העבודה.

אמממ אני ממליץ להרכיב מתאם ולהביא רדיו דיסק נורמלי ולא מקורי.

מתאם יכול לעלות בין 400-450שקלים.

התקנה של מגבר רמקולים וכול העניין פלוס חיווט איזה 500 שקלים לדעתי.

• תוכן חדש...