Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ידני לנהג חדש עד 31k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם!

לאחר חיפושיי האחורנים בפורום הבנתי המוןד בירם חשבוים לגבי מה שנאי מחפש אבל עדיין אני לא סגור וצריך עוד כיוונים.

אני נהג חדש.. כרגע אני בחיפושים אחרי מכונית, הדרישות שלי הם טיפה כח (לא עגלה), מראה ספורטיבי, ידני חובה וצריכת דלק לא גבוהה במיוחד כי בכל זאת אני הולך להחזיק ואתה בעצמי (חוץ מביטוח).

עלו בראשי מספר כיוונים כמו איביזה שנתון 2000 צורה חדש, קולט 97 ,האצבק מ96,מגאן קופה דור 1פונטו מ2001 ופגו 206 שלא הכי נכנסת בתקציב.

אם אפשר טיפה עצות וחוותד עת על המכוניות האלו, ואם אתם חושבים על עוד כיוונים אחרים.

תודה רבה לעוזרים,שחר.

פורסם
שלום לכם!

לאחר חיפושיי האחורנים בפורום הבנתי המוןד בירם חשבוים לגבי מה שנאי מחפש אבל עדיין אני לא סגור וצריך עוד כיוונים.

אני נהג חדש.. כרגע אני בחיפושים אחרי מכונית, הדרישות שלי הם טיפה כח (לא עגלה), מראה ספורטיבי, ידני חובה וצריכת דלק לא גבוהה במיוחד כי בכל זאת אני הולך להחזיק ואתה בעצמי (חוץ מביטוח).

עלו בראשי מספר כיוונים כמו איביזה שנתון 2000 צורה חדש, קולט 97 ,האצבק מ96,מגאן קופה דור 1פונטו מ2001 ופגו 206 שלא הכי נכנסת בתקציב.

אם אפשר טיפה עצות וחוותד עת על המכוניות האלו, ואם אתם חושבים על עוד כיוונים אחרים.

תודה רבה לעוזרים,שחר.

אני לא חושב שהרכבים שהזכרת נכנסים לתקציב שלך.

אם הזכרת ספורטיביות ואת פיאט פונטו באותו הושא כנראה התכוונת ל HGT והיא ממש לא נכנסת בתקציב שלך.

פיג'ו 206 נכנסת לתקציב שלך רק בשנת היצור 99 וגם זה בגרסה הפשוטה ביותר שלה.

הצ'באק מ96? איזה? תן חברה, דגם.

לגבי מגאן קופה. עד כמה שידוע לי האחזקה שלה לא זולה בכלל.

שלומי.

פורסם
אני לא חושב שהרכבים שהזכרת נכנסים לתקציב שלך.

אם הזכרת ספורטיביות ואת פיאט פונטו באותו הושא כנראה התכוונת ל HGT והיא ממש לא נכנסת בתקציב שלך.

פיג'ו 206 נכנסת לתקציב שלך רק בשנת היצור 99 וגם זה בגרסה הפשוטה ביותר שלה.

הצ'באק מ96? איזה? תן חברה, דגם.

לגבי מגאן קופה. עד כמה שידוע לי האחזקה שלה לא זולה בכלל.

הוא התכוון להונדה האצ'בק. בליינד. :-)

פורסם

פולו 16V דור 2 (עד שנת 99 - אולי)

פיזו 106 ראלי (אם תמצא כזאת, שיחקתה אותה:-))

פיזו 306 XSI (עד מודל 96-7, גם בלחץ)

מגאן קופה מנוע 2000 (גם אופציה חביבה)

ay-ahzakot.co.il

• תוכן חדש...