Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי שברולט קווליר שנת 95.

אמרו לי במוסך שיש לי נזילה בראש מנוע. אמרו לי שבדגם של האוטו שלי יש חומר שאיתו אפשר לאטום את הנזילה, אבל לא יודעים אם האיטום יחזיק או לא.

שמעתם על דבר כזה?

האם זה אמין?

בבקשה תעזרו, אין לי מושג בדברים האלה.

פורסם

האוטו מתחמם רק בנסיעה בתוך העיר או בעמידה בפקקים, ולא בנסיעה בכביש מהיר... ומתקרר חזרה כשאני מדליקה את המזגן.

פורסם
שלום,

יש לי שברולט קווליר שנת 95.

אמרו לי במוסך שיש לי נזילה בראש מנוע. אמרו לי שבדגם של האוטו שלי יש חומר שאיתו אפשר לאטום את הנזילה, אבל לא יודעים אם האיטום יחזיק או לא.

שמעתם על דבר כזה?

האם זה אמין?

בבקשה תעזרו, אין לי מושג בדברים האלה.

גברתי,

יש אפשרות להכניס לרדיאטור תרכיז אמריקאי היוצקים אותו ברדיטור על קר !!! (אין צורך לחמם את המנוע) לאחר שהחומר הוכנס לרדיאטור יש להתניע את המנוע עד לחימומו (עד שהמאוורר מתחיל לעבוד). לנסוע עם החומר שבועיים עד שלושה ולבדוק אם הנזילה נעצרה ! אם כן יש לנסוע כ-100 ק"מ ורק אז להחליף נוזל קירור. אם הדבר לא צלח.... יש לפרק ראש ולהחליף אטם.

בהצלחה

דוד ברזילי

באר שבע

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
האוטו מתחמם רק בנסיעה בתוך העיר או בעמידה בפקקים, ולא בנסיעה בכביש מהיר... ומתקרר חזרה כשאני מדליקה את המזגן.

גברתי זהו פרט חשוב ביותר!!!

יתכן שהמאוורר של הרכב לא פועל מעצמו אלא עם הפעלת המזגן !, סעי קודם לחשמלאי רכב שיבדוק אם המאוורר נכנס לפעולה בזמן הדרוש !!!

בברכה דוד ברזילי

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
גברתי,

יש אפשרות להכניס לרדיאטור תרכיז אמריקאי היוצקים אותו ברדיטור על קר !!! (אין צורך לחמם את המנוע) לאחר שהחומר הוכנס לרדיאטור יש להתניע את המנוע עד לחימומו (עד שהמאוורר מתחיל לעבוד). לנסוע עם החומר שבועיים עד שלושה ולבדוק אם הנזילה נעצרה ! אם כן יש לנסוע כ-100 ק"מ ורק אז להחליף נוזל קירור. אם הדבר לא צלח.... יש לפרק ראש ולהחליף אטם.

בהצלחה

דוד ברזילי

באר שבע

אם ישנה נזילה מראש המנוע מדובר כנראה על נזילת שמן מאטם הראש ולא על נזילת מיים או פריצת אטם ראש.

אם זו נזילת שמן מאטם הראש שום תרכיז רדיאטורים בעולם לא יציל אותך,פותחת השרשור.

יש שתי אפשרויות: לנסוע עם הרכב ולהוסיף שמן כל 2000 ק"מ בהנחה שהנזילה אינה משמעותית או לפרק ראש,להחליף אטם,לעשות חריטה,מילוי ויישור -זה כבר שיפוץ ראש מלא.

בלי קשר,הרכב שלך מתחמם אכן כתוצאה מכך שהמאוורר אינו פועל עד שמדליקים מזגן ויש לגשת לחשמלאי מומחה לאבחון- יתתכן ויוניט המאוורר /חיווט למאורר או המאוורר בעצמו תקולים-אחד או יותר ויש צורך לפתור מיידית את התקלה בטרם יגרם נזק חמור יותר למנוע שעדיין אולי לא נגרם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...