Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בעלים של FIAT PUNTO 16V מודל 2002. החלפתי לפני כחודש פנס קדמי בצד שמאל. שבוע לאחר ההחלפה התחילה להבהב לי מנורה בצורה של נורה כל פעם שאני לוחץ על הברקס. וכאשר אני מאותת שמאלה ולוחץ על הברקס האיתותים נהפכים למהירים מאוד. אני חושב שנשרפה לי מנורת האיתות השמאלית האחורית.

האם על דבר כזה קטן מתריאה המערכת? והאם זה מסובך להחליף נורה?

איתי.

פורסם

המנורה שאתה רואה בלוח שעונים מודיעה לך כי אחת הנורות שרופות, או שהרכבת נורה עם הספק לא מתאים.

ברגע שרפי לין יראה את הודעתך, גם הוא יוכל להוסיף מטובו הגדול.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

צריך לבדוק ולוודא שאין חדירת מים לפנס המוחלף או לאחר מהפנסים האחוריים. אתה תראה הופעה של אדי מים על החלק הפנימי של הפנס.

עוד אופציה - כמובן לבדוק ולוודא שכל נורות האיתות עובדות (קדימה, צד ואחור) ואם נראה שהכל עובד אז לבדוק שבזמן הרכבת הפנס לא סגרו את הבקלית האחורית של הפנס על חוטי החשמל של הפנס ובאופן זה הרסו את הבידוד שלהם ואולי כעת יש קצר.

בעיקרון, הידלקות של הנורה הכתומה בזמן לחיצה על הברקס מעידה שאחד מאורות הבלימה האחוריים אינו עובד!.

האם יש לך ספר רכב ? כי החלפת נורות אחוריות היא קלה למדי. יש שני ברגים שמחזייקם את מכלול הפנס האחורי - אחד בתא הנוסעים והשני בתא המטען. בערכת העלים של הרכב יש אום לפתיחתם. אם יש לך קצת כוח בידיים אפשר לפתוח אותם גם בלי שום כלי עזר. אני ממליץ בחום על נורות של OSRAM או HELLA (בעדיפות שנייה) יש להן עוצמת אור גבוהה והן מחזיקות זמן רב. אם כבר אתה מפרק את הפנס האחורי אז שווה להחליף את כל הנורות שבו, כדי לחסוך פירוקים עתידיים והרס אפשרי של הגומיה שאוטמת אותו. אתה גם תופתע לטובה משיפור עוצמת התאורה עם נורות חדשות בהשוואה לנורות הישנות.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...