Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מספר שאלות טכניות על פולו 2000

מעבר לפיתרון נפתר ע"י מרק10,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי פולו מודל 00' (דגם מנוע AEE) ויש לי מספר שאלות:

1. מפלס השמן אצלי;

אני לא יודע בדיוק איפה המקסימום אז אני לא יודע אם מפלס השמן הוא מעל או מתחת למקסימום...מצורפת תמונה (איור) של סוף המדיד. ה"ריסוס" מציין נקודות קטנות וצפופות שעל המדיד, שלעניות דעתי מציינות את הטווח הרצוי של השמן. כמו כן יש על המדיד שטח קצת מונמך פנימה (בתחילתו מתחילות הנקודות, אך הן מסתיימות טיפה לפני סופו), שבדיוק עד לסופו מגיע מפלס השמן.

2. מפלס נוזל הקירור במיכל עודפי נוזל הקירור גם מעל קו המקסימום (שם הקו ברור). רציתי לנקז עם מזרק וצינורית אך על פתח המיכל יש איור של ספר (הכוונה לספר הרכב, שאין לי) וציור מוזר עם F (הכוונה לחום [כ מציין מעלות פרנהייט])). האם אפשר לפתוח את המיכל הזה (כשהמנוע קר כמובן) בלי לאבד יד מאדים רותחים בלחץ?

3. שאלה מאוד כללית אני יודע...אבל כשהאוטו עובר מעל מהמורות או באמפרים, גם במהירות מאוד נמוכה יש רעש מכיוון המנוע\מתחת למוט ההילוכים, לא כל כך ברור, של משהו זז ומשוחרר...אני ידוע שאין סיכוי לעלות על זה אלא במוסך אבל זה משגע אותי... והאם זה קריטי ללכת למוסך בשביל זה ? אבא שלי אומר שזה נורמלי כי זה אוטו ישן

4.JPG

תודה רבה מראש

4.JPG

• פיתרון
פורסם
שלום

ברשותי פולו מודל 00' (דגם מנוע AEE) ויש לי מספר שאלות:

1. מפלס השמן אצלי;

אני לא יודע בדיוק איפה המקסימום אז אני לא יודע אם מפלס השמן הוא מעל או מתחת למקסימום...מצורפת תמונה (איור) של סוף המדיד. ה"ריסוס" מציין נקודות קטנות וצפופות שעל המדיד, שלעניות דעתי מציינות את הטווח הרצוי של השמן. כמו כן יש על המדיד שטח קצת מונמך פנימה (בתחילתו מתחילות הנקודות, אך הן מסתיימות טיפה לפני סופו), שבדיוק עד לסופו מגיע מפלס השמן. - מפלס השמן צריך להיות עד סוף האיזור המקווקו/מחוספס במדיד. אם השמן נמצא מעט מעל האיזור המחוספס אז לא נורא.

2. מפלס נוזל הקירור במיכל עודפי נוזל הקירור גם מעל קו המקסימום (שם הקו ברור). רציתי לנקז עם מזרק וצינורית אך על פתח המיכל יש איור של ספר (הכוונה לספר הרכב, שאין לי) וציור מוזר עם F (הכוונה לחום [כ מציין מעלות פרנהייט])). האם אפשר לפתוח את המיכל הזה (כשהמנוע קר כמובן) בלי לאבד יד מאדים רותחים בלחץ? - כאשר המנוע קר (לאחר 30 דקות) סובב את הפקק הירוק סיבוב או 2 ותשמע שלחץ האוויר משתחרר ואז פתח את הפקק ורוקן.

האות F לא מסמנת יחידות מידה בפרנהייט מכיוון שהגרמנים משתמשים אך ורק ביחידות מידה מטריות (מילימטר,צלזיוס,בר,ניוטון....).

במידה וגובה הנוזל מעט מעל קו המכסימום אז גם לא נורא מכיוון שנפח המיכל הוא יחסית גדול וקיים מספיק מקום להתפשטות הנוזל כאשר הינו חם.

3. שאלה מאוד כללית אני יודע...אבל כשהאוטו עובר מעל מהמורות או באמפרים, גם במהירות מאוד נמוכה יש רעש מכיוון המנוע\מתחת למוט ההילוכים, לא כל כך ברור, של משהו זז ומשוחרר...אני ידוע שאין סיכוי לעלות על זה אלא במוסך אבל זה משגע אותי... והאם זה קריטי ללכת למוסך בשביל זה ? אבא שלי אומר שזה נורמלי כי זה אוטו ישן - אבא שלך (השכנה שלי מישהו מהעבודה) כמו הרבה מכונאים מתקופת פיאט 127 וסימקה 1000 חושבים שרעש או תיפקוד לא תקין קשור לרכב יישן וככה זה צריך להיות.

כנס למוסך לצורך איבחון הרעשים ואל תזניח את הרכב שלך מכיוון שהוא רכב חדש.

4.JPG

תודה רבה מראש

בהצלחה

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה לכולם על התשובות עד עכשיו

בקשר לשמן אני רגוע, בקשר לרעשים אני אלך למוסך להתייעצות.

בקשר לנוזל קירור ניסיתי לפתוח את המיכל, אבל הפקק סגור ממש ממש חזק...בטוח שאפשר לפתוח אותו בתנאים ביתיים ? אני אנסה פלאייר או משהו...

פורסם

אולי אתה מנסה לפתוח פקק אחר ? הפקק בצבע ירוק והפתיחה נגד כיוון השעון בצורה קלה ללא שום כלים.

מדובר על מיכל לבנבנן-שקוף שרשום עליו G12 כן ?

כי חוץ מזה הדבר היחיד עם פקק ירוק זה ההידראוליקה להגה

נ.ב. המשתמש של פותח הדיון זה אני, פשוט שחכתי את הסיסמה מקודם.

פורסם
חבר שלך הוא מכונאי מוסמך שטועה.

מפלס השמן יכול להיות עד סוף הסימון המחוספס.

אבל עד איפה הוא חייב להיות?

• ספונסר פורום
פורסם

המפלס המלא של השמן זהו סוף הקטע המחוספס כפי שמרק אומר .

והמכסה של מיכל העיבוי ב-VAG הוא כחול או שחור אבל אף פעם לא ירוק .

בנוגע לרעש שאתה שומע אני מציע לך להכנס למוסך ,יכול להיות שתושבת

הגיר התחתונה משוחררת .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...