Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מודה מראש לכל מי שיתן כיוון לפתרון הבעיה.

חג חנוכה שמח.:-P

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

בדקתי היום שוב, ולא ראיתי סימנים של שמן במים, אך על המדיד ראיתי מין בועות קטנות כאלה,

לא היה שום סימן של משהו אחר על מדיד השמן , והמים בראדיאטור נראו בסדר בצבע ירוק.

אך הרעש המציק של המנוע, , כמו רעש שאין שמן, עדיין נשאר.

פרטים בה"פ .

פורסם

אחרי שלא נסעתי ברכב כמעט חודשיים , היום לראשונה עשיתי איתו סיבוב מלאתי דלק ונסעתי למוסך לצורך התייעצות מה לעשות עם הרעשים המציקים,

הוא אמר שרצוי לעשות פלאש לפתוח את הקרטר ולנקות, להחליף שמן מנוע ופלטר חדש, ואם זה לא עוזר אז להתחיל לפרק את המנוע( ועל הדרך לפרק לי את חשבון הבנק )נסעתי הביתה ואח"כ החלטתי לחזור,[

בנסיעה שמעתי רדיו וכשהגעתי למוסך קרה דבר מוזר, הרעשים נעלמו כלא היו, יש לציין שנסעתי עם "קיקים" ואולי זה פתח את הסתימה במערכת השמן , אין לי מושג איך הבעיה צצה ואיך היא נעלמה, זה נשמע הזוי לחלוטין, אבל גם כשהיו הרעשים , שעון לחץ השמן הראה לחץ תקין. והרעש של המנוע היה רעש של מנוע בריא

מוזר ביותר...

פרטים בה"פ .

פורסם

כנראה שהמנוע הגיע לטמפרטורת עבודה +שמן דליל יותר, ולחץ שמן גבוה יותר ,אז ניפתחה הסתימה אם הייתה!

בכל מקרה אם יש בעיית לחץ שמן, יש להימנע מסל"ד גבוה ,כי אם אכן יש בעיה, אז המנוע ינזק בטורים גבוהים.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...