Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה שעברתי אתמול בלילה כולל תמונות

GilzZz
שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

השעה 23:45, אני נוסע על כביש בתוך העיר (אשדוד) שמותר בו 70. נסעתי 60. אני בנתיב הימני ובמקביל אליי אבל מטר וחצי יותר קדימה נוסע עוד אוטו, טנדר של איסוזו. מתקרב לצומת הצטלבות והרמזור בכיוון הנסיעה שלי ירוק. מסתכל שמאלה ימינה אבל האוטו שמקביל אליי קצת מסתיר כי הוא יותר קדימה ממני, אז האטתי עוד קצת. פתאום משום מקום צצה מולי הונדה אקורד שפנתה שמאלה באדום, ואני מוצא את עצמי במצב שאני מול ההונדה. בלמתי הכי חזק שאני יכול אבל הרכב שהיה מקביל אליי פגע בה ראשון, בכנף האחורית, ואני פגעתי בדלתות האחורית והקדמית. ההונדה עפה בערך 4-5 מטר. אני חייב לציין שתוך 2-3 דקות כבר היה משטרה ואמבולנס במקום, אך השוטרים היו מתנדבים והכל התנהל בחוסר וודאות טוטאלי ובאיטיות. השוטרים לקחו ממני רישיון נהיגה, רישיון רכב וביטוח.קיבלתי זימון לבוא לתת עדות ביום ראשון בשעה 09:00. אה, ושכחתי, בהונדה היו 2 נוסעים וככה גם ברכב שהיה מקביל אליי, כולם פונו לבית חולים ואני היחיד שלא נפגע. אה, ומסתבר שהנהג בהונדה, בן 40+, היה שיכור.

זאת האקורד שפגעתי בה:

dsc00010jp3.jpg

וזה מה שקרה לאוטו שלי (היונדאי, ואני חייב לציין שהאוטו התנהג מצויין, הגיב מהר ובלם בעוצמה רבה, ואני בטוח שבגלל זה יצאתי ללא פגע):

dsc00009ts0.jpg

x

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

מזל שככה זה הסתיים, שיכורים מסכנים חיים כל הזמן.

אם אתה מרגיש מחר כאבים פנה ישר למיון. אם לא, הביטוח שלו לא יכסה את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שמח שאתה בסדר חבר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מפחיד בטרוף!

זה כביש יחסית מהיר ובד"כ נוסעים שם יותר מ60..ויותר מ70...:?

מזל שזה נגמר ככה ולא אחרת

אגב במקומך הייתי ניגש גם כן לבית חולים, לכל מקרה ולתביעות עתידיות במידת הצורך(אם תרצה לשדרג את היונדאי לדוגמא..)

Boris.K

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא זה דווקא היה בשדרות מנחם בגין. בצומת שעשו עכשיו את השיחים האלה בצורת דובים. אני נסעץי מהכניסה לעיר לכיוון הים, והוא פנה שמאלה מבגין לכיוון מעדני קרלברג האלה.

x

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תיהיה בריא אחי!

טוב שהסתיים ככה ואצלך הכול בסד גם הנזק שלך לא נראה יותר מידיי רציני

אבל בכל מקרה אני ממליץ לפנות למיון ככה שיהיה סדרת בדיקות וצילומים לך תדע מחר מחרתיים כאבים לא יהיה לך אם מי לדבר!

המשך שבוע טוב ורגוע בכבישים!

:roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עצה שלי, לך לבי"ח בכל מקרה.

אחרי תאונה הגוף נכנס לשוק (כל מני אדרנלינים..) ואתה לא תמיד מודע לפגיעות כי אתה לא מרגיש כאב.

תכסה לעצמך ת'תחת, לך למיון רק תוודא שהכל בסדר.

מקווה שהכל טוב!

יום נעים וסופ"ש נפלא :)

טל

מה חתימה? תתפשטי!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברכת הגומל אמא שלי דאגה לעשות, והייתי במיון בכל זאת כי היום בבוקר קמתי עם כאב ברגל ומסתבר שנקעתי אותה אבל לא הרגשתי עד היום שישנתי כמו שצריך בלילה. בכל מקרה, יש קצת גימלים :)

x

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...