Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המלצתי היא ללכת למיון בכל מקרה, כדי שיהיה לך דו"ח על התאונה גם מבית החולים כדי שתהיה לך האפשרות לנקוט בצעדים משפטיים נגד אותו נהג, לעולם אי אפשר לדעת בוודאות האם באמת יצעת ללא פגע או לא, בכל אופן היה הרבה מזל, מצב כזה יכול להגמר הרבה יותר גרוע, תרגיש טוב..

PEUGEOT // 306

פורסם
וואו,תרגיש טוב.

אני מנחש שנסעת על בני ברית לא?!

אנשים שם הרביצו גם 200 :/

אכן חן!

לא יודע איך אפשר כי כל הזמן חוצים שם הולכיי רגל במקומות לא מורשים למעבר

ואם מישהו קופץ לפניך......

בכל מקרה גם במנחם בגין לא נוסעים 60 ולא 70...

אני אישית לפני הצומת מאט קצת למקרה שלא נדע מדבילים כאלה

Boris.K

פורסם
ברכת הגומל אמא שלי דאגה לעשות, והייתי במיון בכל זאת כי היום בבוקר קמתי עם כאב ברגל ומסתבר שנקעתי אותה אבל לא הרגשתי עד היום שישנתי כמו שצריך בלילה. בכל מקרה, יש קצת גימלים :)

עכשיו יש סיכוי סביר שיטרטרו אותך בצבא בעיניין התאונה ויעשו תחקירים למרות שזאת תאונה עם רכב אזרחי.

הצבא אוהב (מאוד) לדחוף את האף שלו לעינינים של אחרים.

פורסם

בולשיט!

הצבא מסתמך על ההצהרות במשטרה האזרחית. מאיפה הפלצת שהצבא מתייחס לזה? זה אפילו לא רכב צבאי.

בתור חוקר תאונות לשעבר אני יודע שזה לא ככה. היינו מקבלים את העדות מהמשטרה וזהו.

פורסם

א זה אתה, עברתי שם בדיוק אחריי שהגיע הכבאית, היה לי מאוד מעניין כיצד ההונדה הגיע לעמידה בצורה כזאת.

הכי חשוב שיצאת ללא פגע ובריא. אל דאגה, אם הוא היה שיכור אני בטוח שהשוטרים שמו לב או לאחר שיקחו לו בדיקת דם בבית חולים למקרה שהוא נפצע או משוה כזה, אפשר לגלות זאת ללא בעיה.

אבל במנחם בגין לא נוסעים 70, אין שם תמרור 70 בכלל, זהו כביש של 60.

עצה שלי, אם יש לפנייך רכב שמסתיר לך את הראות למרחק שאתה יודע שאתה מסוגל לבלום ולצאת ממקרה כלשהו, עדיף לך לתפוס מרחק רב יותר ולשמור מרחק רב יותר ממה ששמרת.

פורסם

אין ספק שההונדה אשמה. הבחור הולך לקבל כמה צ'ופרים ממשטרת ישראל.

תהיה בריא ותלמד מטעויות של אחרים, קרה לי מקרה דומה, רק ללמוד נשאר לי ממנו.

ויותר מזה. תמיד תסתכל לכל הצדדים כשאתה חוצה צומת, אין מה לעשות, אתה לא יודע מאיפה זה עלול לבוא.

Polo 2012

פורסם
אין ספק שההונדה אשמה. הבחור הולך לקבל כמה צ'ופרים ממשטרת ישראל.

אני מאוד מקווה שזה מה שיקרה, אבל, אתה יודע, משטרת ישראל וענישה נכונה זה כמו צפון ודרום...

אנחנו חיים בבית משוגעים.

צריך להיזהר בכל דקה שאתה על הכביש. מצער שזה המצב.

אני מקווה בשביל כולנו שלא נגיע למצב כזה, וברוך ה' הפעם זה קרה ללא נפגעים רציניים.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
יצאת בלי פגע בגלל בורא עולם. הגיע הזמן לעשות ברכת הגומל.

ובאמת, עדיף שתלך בכל זאת לבדיקה.

תהיה בריא ובהצלחה.

מעניין האם שאר המעורבים בתאונה הגיעו לבית החולים בגלל בורא עולם או בזכותו.

ארז רונן

פורסם

יותר מעניין זה האם התאונה קרתה בגלל בורא עולם..

חברים - ללכת לעשות הגומל כי ניצלת בתאונה זה לא נכון, אני הייתי הולך לפחח, לפנצ'רייה ואולי לקורס נהיגה מתקדמת.

(הכוונה כאן היא לא ספציפית על התאונה הזאת אלא על הגישה של "לברך כל מיני ברכות" על תאונות באופן כללי.)

למר בחור - אם ללכת להתפלל אחרי תאונה עושה לך את זה - לבריאות, רק אל תפיץ.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
shellcase & erez59 .

הכל קורה בגלל בורא עולם. הכל.

מאחר וכך, אני מתנער ממנו לחלוטין, אני לי שום רצון להיות בקרבת מי שאחראי לתאונות דרכים מוות ויסורים. מבחינתי אתה יכול לשמור אותו לעצמך. תהנה.

ארז רונן

פורסם

ואו,מזל שיצאת ללא כל פגע רציני !

תלך כל הזמן לבדיקות ותבדוק אפשרות לתבוע את הנהג הפוגע .

אתה לא יכול לדעת אם באמת הפגיעה תיהיה יותר חמורה בהמשך !

• תוכן חדש...