Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[אונו 1.4] צינור רדיאטור עליון קרוע - היכן להשיג ועלות?

tkamin
שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חברים שלום!

כפי שהכותרת מרמזת היום כשאשתי נסע הגילתה שהרכב מתחמם - בבדיקה גיליתי כי צינור הרדיאטור העליון (צינור גומי שחור עבה בצורת S שמחבר מאיזור פתח מילוי עליון אל בית התרמוסטט) קרוע בצורה שאי אפשר לתקן ואי אפשר לנסוע ברכב בכלל...

בקיצור - היכן ניתן להשיג באיזור מודיעין? אם לא במודיעין אז אין ברירה ונאלץ לקפוץ לתל אביב מחר - היכן שם מומלץ לחפש?

ולסיום - מה העלות הצפויה של צינור כזה?

תודה וערב טוב,

צביקה

...Carpe Diem

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בת"א אצל סודאי או אצל מיר.

אם אני זוכר נכון כ-30 ש"ח.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אשמח לעוד מקומות בת"א - וגם אם מישהו יודע באיזה שעה פותחים בערך?

למה לא רמלוד? רכבת לעזריאלי = 25 דקות, להגיע לרמלוד באוטובוס - שעה... וגם אין מה להשוות מבחינת מבחר ואם כבר אז להוציא מזה איזה יום טיול - נשאיר את האישה (ללא כרטיס אשראי כמובן...) בעזריאלי, ונלך לקניות במסגר :)

...Carpe Diem

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חנויות חלפים לפיאט:

1. "נחום סודאי" שברח' בן אביגדור 3 ת"א, טל' 03-5618052 ובדרך כלל פועלת משעה 07.00 בבקר.

2. "מ.י.ר חלפים" שברח' המסגר 70 ת"א, טל' 03-5620275 ופועלת משעה 08.00 בבקר.

בברכה - רפי לין :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכולם, בסוף הישועה נמצאה קרוב לבית - מוסך רדיאטור מודיעין - בחור נחמד בשם אמנון ענה לי ותוך 10 דקות החלק כבר בידי... חסך הרבה טרחה לנסוע לתלאביב ובמחירים דומים.

רכשתי אצלהם נוזל קירור של Valvoline אם אינני טועה השם הוא ZEREX או משהו דומה - מוכן לשימוש... האם מישהו מכיר את הנוזל? (לא שמעתי עליו עד היום אבל נראה לי שאיש רדיאטורים מבין קצת בנוזלי קירור לא...?)

בכל מקרה מבחינת שירות ומחירים - ממש מרוצה וממליץ... במיוחד לאור חוסר במוסכים נורמלים באיזור שילת/מודיעין...

...Carpe Diem

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...