Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יד ראשונה מליסינג, נקי ללא תאונות , ספר טיפולים מלא, מנוע+גיר ללא בעיות, קילומטרז' גבוה, 126000.

מחיר מחירון 77,000

מחיר לקניה -60,000

כדאי ?

פורסם

ראשית תגדירי את הדרישות שלך מהרכב, אולי פוקוס לא יתאים לדרישות שלך.

הק"מ מוגזם בצורה לא סבירה, מתאים יותר לדיזל.

אם את משקיעה סכום נכבד שכזה, חפשי אקסמפלר מפרטי אפילו במחיר של ירידה בשנתון(בד"כ הפוקס נמכר הרבה מתחת למחירון).

סה"כ פוקוס רכב מעולה ומאוד מומלץ, ישנם הרבה כאלה ששמורים בצורה טובה יותר, אני בטוח שתוכלי למצוא אחד שכזה.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

רק לי הבדל כזה בין המחירון למחיר המכירה נראה מוזר ? :shock: :shock:

ניסית לברר למה יש הבדל כזה , בהנחה שמחיר המחירון באמת 77 ?

אני הייתי מחפש אקזמפלר אחר , פוקוס לא חסרים....

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
זבל זבל זבל

למה זבל?

מה זבל?

לדעתי זה אוטו טוב מאוד (אבל לא מצוין).

אל תקחי את ה2005 עם הק''מ הגבוהה אם את תקני ובשנים הבאות כשתרצי למכור, תמכרי גם במחיר נחות עקב הק''מ העוד יותר גבוהה מהשאר והמכירה תהיה יותר קשה מהשאר.

שלומי.

• תוכן חדש...