Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלט נהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היא הייתה פעם..

לגבי נהג לא חדש עם שלט - אאל"ט 250 ש"ח

ואם אני נהג חדש ויש שלט בחלון האחורי ואבא שלי נוהג והוא לא נהג חדש.

אז הוא כל פעם יצטרך להוריד את השלט?!

Kia Sportage, 2014 

פורסם

כן, אפשר לרכוש שלטים עם סקוטש נדבק, לא חיבים להסיר פשוט מקפלים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לשלט הזה יש סגולות מרפא,

איך שרואים אותו, ישר צופרים, עוקפים, מעוורים אותו עם כל המנורות שיש לנהג מאחוריך,

ואחרי זה כל השוטרים מתפלאים למה הוא נופל, :roll:

עצרתי בתחנת דלק שלשום, הדבקתי את השלט[אחרי שנפל], והוא החזיק בדיוק דקה וחצי, ואז נפל עוד פעם,

וזה עוד עם חלון סגור.

שייצרו שלטים נורמלים לפני שהם מחליטים לקנוס אותך.

----

פורסם

מתוך פקודת התעבורה:

חובת ליווי

12א1(ה) הוראות סעיף זה וסעיף 12א2 לא יחולו על חייל או שוטר הנוהג רכב, במסגרת מילוי תפקידו בשירות, מכוח רישיון נהיגה בר-תוקף מטעם צבא הגנה לישראל או מטעם המשטרה, ולענין זה יחולו ההוראות החלות על נוהג חדש לפי פקודות הצבא ופקודות המשטרה.

12א2. הגבלת מספר נוסעים לנוהג חדש

אולי זה קיים אבל אני לא מצאתי התייחסות מפורשת לנושא שלט נהג חדש לגבי חיילים ברכב צבאי. ההנחה שלי היא שזה מעוגן איפשהו בפקודות הצבא. אם התייחסו למלווה ולהגבלות אחרות, סביר שהתייחסו גם לשלט "נהג חדש" המוזכר בתקנות תעבורה.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

וואללה, בצבא גם אין מלווה. לעומת זאת יש הרבה דברים שהחמירו בצבא לעומת האזרחות, כמו חובה של רשיון 03 על כלי רכב מסויימים כי הם רחבים יותר

פורסם
לשלט הזה יש סגולות מרפא,

איך שרואים אותו, ישר צופרים, עוקפים, מעוורים אותו עם כל המנורות שיש לנהג מאחוריך,

ואחרי זה כל השוטרים מתפלאים למה הוא נופל, :roll:

עצרתי בתחנת דלק שלשום, הדבקתי את השלט[אחרי שנפל], והוא החזיק בדיוק דקה וחצי, ואז נפל עוד פעם,

וזה עוד עם חלון סגור.

שייצרו שלטים נורמלים לפני שהם מחליטים לקנוס אותך.

לא יודע מה איתך אבל לא קרה לי דבר כזה בשנתיים שאני נהג חדש.

ואצלי השלט לא עף, כי הוא לא מודבק לשמשה, תמצא דרך אחרת לקבע אותו ומומלץ בתחתית החלון כדי שלא יסתיר (ע"ע שלט אור ירוק ענקי..).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...