Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלט נהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקנס לפי דעתי הוא 100 שקל, או 250, צריך לפתוח חנ"א ולבדוק =]

אבל אפחד לא מסתכל על זה, אני כבר שלושה חודשים נוסע בלי השלט הזה מודבק לחלון, עברתי ועצרתי לייד ניידות משטרה ושום שוטר לא בדק לי את זה.

פעם אחת שנסעתי עם חבר, עצר אותנו שוטר לבדיקה שיגרתית, שאל למה אין נהג חדש, החבר אמר שהשלט נפל, פתח את הפג'וש, שם את השלט מחדש וזה סיפק את השוטר

פורסם

נהג חדש ללא תוית או עם תוית

שאינה נראית לנהג שמאחוריו

250 ש"ח קנס 0 נקודות.

בהיותך נהג חדש, כאמור בסעיף 12א' לפקודות התעבורה,

נהגת ברכב פרטי/פרטי/דו-שימושי/מסחרי אחוד

עד 4000 ק"ג הנ"ל, כשעל השמשה האחורית של

הרכב לא הוצמדה תוית "נהג חדש"/

לנהג מאחריך, בניגוד לתקנה 9א(א)

לתקנות התעבורה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ומה לגבי נהג לא חדש שנוהג עם שלט כזה ?

המשטרה משלמת לנהג את הקנס:lol:

ע"פ תקנה 9א(ב) נהג שאינו נהג חדש לא ינהג ברכב כשה תוויות מוצמדת לחלון הרכב.

לגבי עונש אני לא יודע.

הפסקתי להיתנדב מהיום שבו קיבלתי דו"ח משוטר מהתחנה שלי.

ירון מאיר

פורסם

היא הייתה פעם..

לגבי נהג לא חדש עם שלט - אאל"ט 250 ש"ח

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

עוד שאלה בנושא , פעם עצר אותי שוטר ושאל למה אני נוסע עם שלט נהג חדש , בטענה שבטנדר לא צריך כי אם אני מעמיס משהו כבר לא רואים את השלט , עד כמה זה נכון?

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם
נהג חדש ללא תוית או עם תוית

שאינה נראית לנהג שמאחוריו

250 ש"ח קנס 0 נקודות.

בהיותך נהג חדש, כאמור בסעיף 12א' לפקודות התעבורה,

נהגת ברכב פרטי/פרטי/דו-שימושי/מסחרי אחוד

עד 4000 ק"ג הנ"ל, כשעל השמשה האחורית של

הרכב לא הוצמדה תוית "נהג חדש"/

לנהג מאחריך, בניגוד לתקנה 9א(א)

לתקנות התעבורה.

ל'

רכב מסחרי אחוד:

מרכב אחוד: י

מרכב קשיח המותקן ברכב בתהליך ייצורו בין אם מחובר לשלדת הרכב (composite body) ובין אם הוא מרכב מסגרת (chassisless (frame body שחללו הפנימי תוכנן על-ידי יצרן הרכב כך שיכלול תא נהג, מושבי נוסעים ומשטח הטענה פנימי למטען

טנדר (פיק-אפ) מוגדר, אם אני זוכר נכון ומבין נכון את ההגדרה, רכב מסחרי לא אחוד, ולכן אין חובה לשים בו שלט נהג חדש. לא יודע אם זה לא חוקי לשים בו שלט נהג חדש, על זה יענו אנשים שמבינים יותר ממני.

"ai motoare capul doare"

פורסם
עוד שאלה בנושא , פעם עצר אותי שוטר ושאל למה אני נוסע עם שלט נהג חדש , בטענה שבטנדר לא צריך כי אם אני מעמיס משהו כבר לא רואים את השלט , עד כמה זה נכון?

אלכס.

מי שענה לך לא היה בטוח ,

אז אני מחזק את תשובתו.

רכב מסוג טנדר לא מחוייב בשלט "נהג חדש".

ירון מאיר

פורסם

לא ראיתם אף פעם משאיות "דנה" צבאיות עם שלט "נהג חדש" בגודל ענקי (לפחות פי 4 מהגודל התקני) צבוע עם ספריי על דופן הארגז מאחורה ?:roll:

פורסם
לא ראיתם אף פעם משאיות "דנה" צבאיות עם שלט "נהג חדש" בגודל ענקי (לפחות פי 4 מהגודל התקני) צבוע עם ספריי על דופן הארגז מאחורה ?:roll:

אין קשר בכלל

הצבא ראוי לציון לשבח על מילחמתו בתאונות הדרכים.

בצבא יש חוקים ונהלים שונים מהאזרחות.

לכן לא תראה שיש משאית אזרחית עם שלט נהג חדש.

ירון מאיר

פורסם

אולי התגובה שלי נראתה צינית, אבל זו לא הייתה הכוונה.

השאלה היא האם תקנות אזרחיות לא מחייבות את הצבא, הרי יש גודל מוגדר לשלט נהג חדש, ומיקום מוגדר - בשולי השמשה האחורית, ובמקרה זה שני אלו לא מתקיימים.

ומה קורה, כשבמשאית עם שלט צבוע עם ספריי נוהג חייל, שהוא לא נהג חדש.

הרי גם קיימת תקנה, שאוסרת לנהג לא חדש לנהוג עם שלט זה.

• תוכן חדש...