Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דרך אגב אתה באמת חושב שקרוס פאסיבי יותר טוב מקרוס אלקטרוני ? כי היה לי וויכוח די ער בנושא לגבי רמקולים ביתיים , והבחור אמר שגם ברמקולים ביתיים עדיף לעשות BIAMP (רק שהוא התכווין פאסיבי , ולא אלקטרוני ) . לא ארחיב בוויכוח (זה ממלא כשני דפים בפורום ) אבל זה מעניין מה דעתך בנידון .

רומן החברה שם חושבים שגם הקרוסים של גנסיס לא מספיק טובים ? האם הם עד כדי כך מהנדסים טובים שהם יכולים לשפר מכלולים גם של חברות היי אנד ? ואם כך למה הם לא עובדים עם חברות היי אנד ? , כלומר יש הרי קבוצות של מתחרים שמקבלים סיוע מימוני וציודי מחברה מסויימת בתחרויות SQ באירופה , וכאן הם נראיןם מתחרים בודדים (לפחות ממה שאתה הבאת כי אני לא קורא רוסית )

אנשים שמתחרים שם הם גם מתחרים בודדים וגם מיצגים את סטודיאיית מתקנים שלהם. ולמי שבא מארגון יש לו הגבלה מסויימת בבחירת רכיבים שנותן להם ארגון אבל לא יצרן של רמקולים. י שמתחרה כבודד הוא עושה מה שהוא רוצה ו הוא בוחר רכיבים שלדעתו הם הכי נישמעים אמיתי.

בקשר לשיניום ובניית קרוסים אני יסביר לך לפי היגיון שלי לא לפי ידע. אני חושב שליצר קרוס כזה ליצור סידרתי זה יוצא יקר מאוד כי הרכיבים הם יקרים. עד שזה יגעיה ללקוח זה יעלה הרבה מאוד כסף. סט רמקולים במחיר של 3000 ש"ח הרכיבים שלו לא עולים ליצרן אפילו 1000 ש"ח. כדאי להרוויח יצרן לוקח סכום מסויים של כסף חוץ מזה שעד שאתה מקבל את זה אז לך זה עולה בהתאם.

לבנות קרוסים במימדים כאלה וסכום כזה זה לא מתים לכל אדם ואדם. פה זה ספורט שאתה מתחיל להפעיל את הידע שלך ומשנה את הרכיבים לפי דעתך ומבזבז על זה סכום מסויים שאתה קובע אותו. ורק אתה יכול להגיד לעצמך האם לקחת חצי בגאז' לקרוס או שלא. ככה אני חושב. גם מהנדסים של חברות מובילות יכולים להנדס קרוסים ברמה כזאת פשוט זה כבר כמו שאומרים יותר מידי וזה לא רווחי. חוץ מזה שכך זה יוצאת מערכת CUSTOM PURE PASIVE! אם זה יצור סידרתי זה כבר לא זה. אין טעם ליצר את זה יהודה. למה משפרים רכבים והרבה יצרנים מיצרים תוספות לרכבים?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אצלנו זה במקרה הטוב "בית התקנות"

אצלם זה נקרא סטודיו!

בא מהמילה study - מראה על מקום של אנשים שלמדו מקצוע בצורה מקצועית ולא חאפריות מצויה לשמה...

ביום שניישם מילים כאלו בשפה שלנו - אולי גם הגישה תתחיל להשתנות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש בארץ כמה מקומות שאפשר ליקרוא להם ככה. אבל אפשר לישפור אותם על יד אחת. למה? כי אף אחד לא צריך את זה פה. יש מאט מאוד אנשים שבאמת מוכנים לזה. אני לפני יומיים ניכנסתי לבחור אחד שהסעק שלו זה התקנת מערכות סטריאו ומיגון לרכב. רואה עומדת שם ב.מ.וו. 325 קבריולט. רכב נחמד מאוד. אז מה עבודה שלו על רכב...? זה להרכיב מגבר שתי של לנזר ב 600 ש"ח ולשים סאב בתיבה של JBL ב 600 ש"ח. המחיר למערכת 1500 ש"ח כולל התקנה וחיווט. הוא חיבר את זה לרדיו מקורי ורמקולים מקוריים. זה הכל. אני שואל אותו "זה כל העבודה שלך?" הוא אומר לי כן. זה במצב טוב. אני שואל "מה אולך הכי טוב?" הוא אומר השחרת חלונות :( וגם :)! זה משיש לי להגיד!

פורסם
יש בארץ כמה מקומות שאפשר ליקרוא להם ככה. אבל אפשר לישפור אותם על יד אחת מסקרן אותי מאוד לדעת מי . האמת היא שעד שלא יוחזר לי הרשיון אני לא הולך להתעסק בכלל עם המערכת , אבל עד כמה שאני הבנתי למצוא כאן מקצוען אמיתי זה בלתי אפשרי . מה שכן יש אנשים שהם טובים קצת יותר מהמתקין הרגיל

העניין הוא שאותו אחד קנה מערכת ב1500 ש"ח , יש כאן אנשים שקונים מערכות בהרבה יותר , אבל מתקינים אותם אצל אותם אנשים שהתקינו מערכת ב1500 . ואז יוצא שיש להם כמעט אותו סאונד

בברכה יהודה

פורסם

תירא אני לא רוצה לעשות פרסומת אבל את האוטוסאונד אתה מכיר. יש גם חבריה מקלאס A. שהם גם עושים שם עבודות יפות. יש עוד כמה אני לא ממש מכיר אותם, כי לא הייתי אצל אף מתקין רק שמעתי עליהם. אבל יודע שיש.

פורסם

בדיוק כתבתי את זה בשרשור אחר , מה שאני אומר זה שיש לא מעט מתקינים בעלי יכולת גבוהה. בכל מקרה אני חושב שאם אתה רוצה מערכת ברמה גבוהה אתה זה זה שצריך להגיד איזה רכיבים ואיך להתקין אותם והמתקין כבר יעשה זאת. ולא חסר מתקינים כאלו. מה שכן חסר זה אנשים שידעו מה ואיך להתקין בשביל לקבל את הסאונד שהם רוצים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

או קי אתמול המבחור שם כמה תמונות של הרכב שלו. וזה נירא מאוד יפה בעניי. את הבניה של הסאב וופרים הוא לא בנה לבד הוא אומר שקנה את זה, בהיזדמנות מרכב תצוגה של אלפיין במוסקווה כנא"ל הגרילים המיוחדים על הדלת. את ההתקנה הוא כמובן ביצע לבד. לפי דבריו הבניה של הסאב וופרים שוקלת בערך 70 ק"ג היא עשויה מ מ.ד.ף., כל העסק הזה זז אחורה וקדימה על מסילות טלסקופיות רק ככה אפשר לגשת למגברים ו לגלגל רזרבי.

שימו לב על בניה של טוויטר, הוא באון אקסיס עצבני כהילו הוא פשוט עומד מולך.

עוד משהו, אף אחד לא שאל אותו כמה עלתה לו המערכת. ובכלל כימעט אף אחד לא שואל שאלות כאלה.

32959480.jpg

32959620.jpg

32959622.jpg

69517789.jpg

פורסם
או קי אתמול המבחור שם כמה תמונות של הרכב שלו. וזה נירא מאוד יפה בעניי. את הבניה של הסאב וופרים הוא לא בנה לבד הוא אומר שקנה את זה הבניה הזו של הוופרים שרואים אותם זה פרספקס או שזה באמת פתוח ?, בהיזדמנות מרכב תצוגה של אלפיין במוסקווה כנא"ל הגרילים המיוחדים על הדלת.הגריל באמת יפה את ההתקנה הוא כמובן ביצע לבד. לפי דבריו הבניה של הסאב וופרים שוקלת בערך 70 ק"ג היא עשויה מ מ.ד.ף., כל העסק הזה זז אחורה וקדימה על מסילות טלסקופיות רק ככה אפשר לגשת למגברים ו לגלגל רזרבי.

שימו לב על בניה של טוויטר, הוא באון אקסיס עצבני כהילו הוא פשוט עומד מולך.

עוד משהו, אף אחד לא שאל אותו כמה עלתה לו המערכת. ובכלל כימעט אף אחד לא שואל שאלות כאלה.

בדיוק כתבתי את זה בשרשור אחר , מה שאני אומר זה שיש לא מעט מתקינים בעלי יכולת גבוהה. בכל מקרה אני חושב שאם אתה רוצה מערכת ברמה גבוהה אתה זה זה שצריך להגיד איזה רכיבים ואיך להתקין אותם והמתקין כבר יעשה זאת. לא נכון . אני אמור לדעת פחות או יותר מה באמת צריך לעשות , אבל אני לא אמור להיות מומחה ולא חסר מתקינים כאלו. מה שכן חסר זה אנשים שידעו מה ואיך להתקין בשביל לקבל את הסאונד שהם רוצים.

אני בהחלט מצפה לרמה שבה אנשים שמתחרים הם מתקינים , מה שקורה בד"כ באירופה , ואז היות והוא יודע כבר מה באמת עובד , בגלל ניסוי וטעיה , כי הוא רוצה לנצח , אזי הוא יודע יותר ממני . אם אני צריך ללמד אותו איך לעבוד , אזי זה אומר שאנחנו בבעיה . ולכן גם שאלתי את רומן , כי לדעתי אין בארץ מתקינים שממש יכולים לקחת מכונית , ולהתקין אותה ככה שאם מחר אני נוסע לאירופה ונכנס לתחרות המכונית מגיעה לפיינל . אולי אני טועה בכך אבל זו ההתרשמות שלי מהמעט שאני יודע (ואני אכן יודע מעט מאוד )

בברכה יהודה

• תוכן חדש...