Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

בסוף שבוע הזה התחלתי להתקין את המערכת ורציתי להגיד שעזר לי מאוד מה שלמדתי פה בפורום , אמנם עדיין יש הרבה ללמוד אבל לאט לאט.

בסוף השבוע הזה התקנתי את הרמקולים ( cerwin vega - vega 2525 ) והמגבר ( infinity 475A ) כבר שומעים שיפור משמעותי בסאונד ברכב ( ובאיכות החיים :lol: ) וכנראה ביום שישי אלך לקנות סאב להשלמת החסר .

בקרוב נפרסם תמונות מההתקנה ( שביצעתי בעצמי , נו טוב לא בדיוק . טוב שיש חברים כמו אלכס שבאים כשצריך עזרה )

שבוע טוב לכולם

פורסם

תודה על התגובות

תמונות יבואו בקרוב , צריך עוד לקנות את הסאב ( אולי יום שישי ) ולקבע את המגבר על המושב האחורי ( משום מה המושב האחורי בסיאט איביזה יותר קשיח ממה שציפיתי , מברגה לא חודרת אותו )

פורסם
תודה על התגובות

תמונות יבואו בקרוב , צריך עוד לקנות את הסאב ( אולי יום שישי ) ולקבע את המגבר על המושב האחורי ( משום מה המושב האחורי בסיאט איביזה יותר קשיח ממה שציפיתי , מברגה לא חודרת אותו )

בורג עם ראש קודח ומברגה טעונה אמורים לסגור את הפינה הזו (חשוב שתזכור שעדיף שתבוא פלטת עץ בין המגבר למושב) .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

באיביזות למינהן יש קורת חיזוק של המושב בחלקו העליון. אני מניח ששם נתקלת בבעיה.

נסה 2 ס"מ למעלה או למטה, אמור לפתור את הבעיה.

פורסם

אז ככה , הנה השלב הראשון בהתקנה,

קודם כל פרקתי את הרמקולים המקוריים של הרכב , לצורך התקנת הרמקולים החדשים ( cerwin vega - vega2525 ) הייתי צריך לבנות מתאם מעץ , את המתאם ציפיתי בלבד כדי שחיבור הרמקול יהיה יותר טוב ולא יצור רעשים , לאחר מכן חיברתי את העץ לרכב ואטמתי את העץ לדלת בעזרת סיליקון וחיברתי את הרמקול .

step1.jpg

step2.jpg

step3.jpg

פורסם

מזל טוב תתחדש העיקר שאתה מבסוט מהמערכת שלך

למרות שההית יכול להשקיע קצת יותר בחיתוך ההגבהות אבל עדין יצא סבבה

תהנה ותשמור עליך ועלייה (הכוונה למערכת)

אורן

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

בעיקרון חשבתי על זה ( החיתוך ) אבל מאחר ולא רואים אותו ( ההגבהה מנצאת מוסתרת בדלת ) היה חשוב לי יותר להתאים את הרמקול ופחות הצורה :-D

מה לגבי סאב וופר ?

מה אתם ממליצים בתקציב של כ 1000 שקלים בעל איכות ודיוק ?

תודה מראש

• תוכן חדש...