Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי דעתי,

אתה אוהב את הזריזות והכוח של הS16, אתה לא רוצה קליאו ספורט ו\או דומיו.

הכי פשוט!! 306GTI6, רכב זריז מאד, חזק מאד ויפיפה.

תמשיך להינות כמו שנהנית בS16 אבל השנתון יהיה יותר גבוהה :)

ובכלל, הרכב לא נחשק ע"י ערסים כמו קליאו ספורט\RSI או פולו או איביזה, כך שהסיכוי למצוא אחד שמור יותר הוא הרבה יותר גבוה..

ערב טוב,

נאור.

באיזה קלות אתה רושם את זה :shock:

הלוואי והיה סיכוי כזה! היום כבר הייתה יושבת לי GTI6 מתחת לבית :cry:

ולידור, פעם ראשונה שאני נתקל בכתבה הזאת.

נחמד לקרוא פרטים אודות המכוניות מהכתבה, אבל לדעתי עדיף שתשמע מבעלי המכוניות עצמם.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

רוני וליביו, כניראה שיש משהו במה שאתם אומרים אבל יש לי פשוט בראש תמיד את התמונות של הרנו 19 שהייתה לנו לפני שנים (10 אולי) מנוע 1400 אינרג'י , הרכב בילה יותר במוסך מאשר בבית אין ספור תקלות , תקיעות וכל מיני צרות עם הרכב .

אולי בגלל זה טיפה קשה לי לחשוב לכיוון של רנו.

גרשון אל תשכח שלמכונית יש תחזוקה , זה בעייה גם לחסוך וגם להחזיק רכב בעיקר בגלל שלא יוצא לי הרבה לעבוד בגלל הלימודים במכללה מה שאני עובד קצת זה הולך לדלק ולאחזקה של הרכב כמובן שאני נעזר גם בהורים.

לכן אם אני רוצה לחסוך כסף ממש זה אומר להיתקע בלי רכב אבל כמו שאמרתי יהיה לי על מה ליסוע בתקופה הזו.

פאנקי ה-306 GTI יקרה מידי היא נמכרת באיזור ה-60-70 אלף בערך , מלבד זאת אני לא חושב שיהיה שינוי ממשי או בהבדל גדול מהרכב שלי אחרי הכל אותה שילדה , אותו סט אפ מתלים . מנוע ,גיר,ברקסים שונים זה ההבדלים העיקרים.

בקשר לסיכוי למצוא אחת, גם S16 יש רק 10-15 יחידות בארץ אמרו לי בהתחלה שהסיכוי יהיה אפסי למצוא אותה ועובדה שמצאתי אחת ועוד במצב מעולה (למרות שלקח זמן, עצבים וכסף עד שהגעתי לאחת), דרך אגב למי שמחפש הייתה אחת בורדו למכירה לא מזמן לא יודע אם זה עוד אקטואלי.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לידור היי זה אוהד דיברנו לגבי הרכב שלך בשבוע שעבר, מאז רכשתי6GTI שאני לא ירחיב עליה את הדיבור:wink:

תראה לפי דעתי אתה יושב על רכב שהוא מעט כסף לביצועים,גם אם תגדיל את התקציב שלך להרבה יותר גבוה לא תזכה לרכב מסוג זה.

אני חושב שסתם אתה ב"דודא" להחליף רכב שהוא בעצם כל מה שאתה מחפש. בתקציבי ה45+- שזה A3,סיויק,קליאוB,פולוGTI,VR6,HGT וכו' לא תקבל כאלו בלימות,סיבובים,האצות. אין ספק שנוחות היא לא מילת המפתח(למרות שלא חסר בה) אני במקומך הייתי נשאר איתה. אני חיפשתי 306 המון זמן כשהנוכחית שלי התחבאה לי מתחת לאף(מכרת משפחה..) ומה אני יגיד לך אוטו פגז לגמרי. אז נכון שיש לי קצת יותר סוסים ועוד הילוך:evil:

אבל בכללי אני ממליץ על להשאר!

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

60K זה לא כזה הזוי ל GTI6.

אם אתה כל כך אוהב את ה S16, למה להחליף?

רמז - המנוע של ה S16 יכול להחזיק בגדישה גם 350 כ"ס על טלטלים ובוכנות מקוריים (צריך רק אטם עבה יותר). זאת על פי DP engineering

אבל אני מניח שאתה לא בענייני שיפורי מנוע.

בזמנו היתה לאקסית שלי 206 1.6 אוטומטית (110 כ"ס). לקחתי אותה (את הפיז'ו, לא את האקסית) לסיבוב ספורטיבי ודווקא די נהניתי. הרכב מוציא יופי את ה זנב כשצריך.

אני מציע לך לדבר עם לירן איש (liranish) מ PSI שהיתה לו קליאו ספורט ועכשיו יש לו 206 GTI.

כמו כן, יש בחור ב PSI עם XS שקיבל יופי של תוספת כוח עם קצת שיפורים אטמוספרים. בטח גם ב GTI אפשר לעשות משהו.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
האיביזה אכן ירדה מהפרק עקב התנהגות כביש וחבל הטורבו וזמינות הכוח ממש קורצים לי ובעיקר הרעש של פתיחת דלת של אוטובוס :wink:.

התלבטות נוספת שניראת מדהים בעניי אלפא 156 , אלפא תמיד הייתה בגדר חלום השאלה היא האם האחזקה של האיטלקיה הזו היא מצאותית?

רוני, הבעיה בקליאו זה שהיא לא ניראית לטעמי מספיק מיוחדת חסר להם משהו כדי להיות מספיק שונה ולהבדיל אותה מהגירסא הרגילה , בתור גירסא חמה היא צריכה להיות מושכת יותר לטעמי. מלבד זאת הפלסטיקה ממה שהבנתי עדינה למדי והטיפולים השוטפים ניראים ממש יקרים כמו פלאגים , טיימניג וכ'ו . נחמד לשמוע שקרסו עוברים שיפור כי ממה שזכור לי שהייתי מטפל ברכב הקודם של ההורים (ניסאן) במורשה של קרסו זה הייה פשוט זוועה וחוסר מקצועיות. דרך אגב סאן רוף לא ראיתי שקיימת קליאו ספורט אולי לחלק זה יראה כשטיות אבל אני ממש אוהב את זה ויוצא לי להשתמש בו הרבה מאוד בעיקר בתקופה הזו שהרבה יותר נעים בחוץ בשעות הבוקר צוהריים , טוב פי כמה ממזגן.

מצד שני מניח שהביטול של הקליאו זול משמעותית משל ה-206 נכון? אחרי הכל שקוראים לרכב GTI זה ישר אומר תוספת יקרה למדי בביטוח שלו :? גם זה שיקול .

מה נשמע לידור, האחזקה של הקליאו באמת שלא בשמיים בשוטף, היא חסכונית בדלק וביטוחים לא בשמיים.

אבל כשמשהו גדול הולך כאן מתחילה הבעיה, תנסה למצוא רכב שמור ומובטחת לך הנאה.

וד"א יש קליאו ספורט עם סאנרוף, אומנם לא מקורי מהחברה בצרפת, אבל רנו ישראל התקינו את הסאנרוף בארץ, ואני מסכים איתך זה מוסיף לאוטו.

פורסם

אם מדובר ב60K אז בכלל טוב! הבחור כתב 72:shock: שתסכים איתי זה קצת :?

(עם כל ההערכה לרכב בתור בעלים של אחת)

מסיבוב על 206 GTI לא הייתי ממליץ לך בעליל. מה מיוחד בה אני ממש לא מבין.מנגד אומר לך שאני לא נהג שלוקח לקצה,ויכול להיות שלא הגעתי לנק' שבה הרכב מתצטייר כספורטיבי (לא מאמין...).מהתרשמות אישית לא ממליץ.

לידור אם מדובר ב60 אלף על האדומה ה-מהממת שיש למכירה תיקח אותה. זה אוטו לקנות ולא להחליף (עד שיש כסף /EVO/STI-מהחברה-)

CELICA כמה פוזה8)

פורסם

אוהד, סליחה אבל אני לא כל כך זוכר אותך מרוב אנשים שדיברו איתי סורי.

בכל מיקרה תתחדש על -GTI6.

פיזבן (גלעד?) נחמד לדעת שלמנוע הזה יש הרבה פוטנציאל לא ידעתי לפני, בכל מיקרה זה ידוע שלרכבים האלה יש המון אפוציות שיפור החל ממנוע של 605 טורבו שבא מוכן ומאפשר לגדוש באמינות עד למנוע של GTI 6 וגיר 6 הילוכים , מבחינת שילדה גם כן המון אופציות , מבחינת שיפורים זה רכב מדהים הכל תלוי בעומק הכיס כיום הוא מקורי כי ככה אני אוהב אותו.

בכל מיקרה להיכנס לפורייקט זאת בעייה בשבילי בעיקר בגלל חוסר זמן (סטודנט).

בכל מיקרה אני אוהב את הרכב מאוד , הוא מהנה מאוד , יש מספיק כוח הוא נוח למדי יש בו איבזור טוב למדי והכי חשוב הוא מגלה אמינות מעולה והאחזקה הגיונית . הבעיה מתחילה עם זה שהוא קצת ישן 95 ולא משנה כמה כוח יהיה לו הוא עדין לא יהיה חדש יותר. 306 GTI6 היא חייה נדירה אקזמפלרים בודדים בארץ , בכל מיקרה אני לא יכול לקנות עכשיו רכב לפחות לא עד שאני אמכור את שלי ויחסוך כסף משהו כמו חצי שנה.

פורסם

אני בדיוק באותה בעייה כרגע כמו שאתה, רק שאצלי התקציב טיפה גבוה יותר.

יש כרגע 2 אדומות למכירה, אחת שמפורסמת ב-PSI יד 5 או 6 ואחת שמפורסמת כאן יד 3.

על היד 5 דורשים 60 אלף שקל והיא שנת 98 אם אני לא טועה.

ועל היד 3 דורשים 72 אלף שקל והיא שנת 00 והאחרונה שיצאה משערי החברה (חודש יולי 00).

נמכרו בארץ 12 יחידות, נשארו איזה 9-10, וחלקן עם שילדה.

יש איזה 3-4 שהן יד ראשונה שנייה שהבעלים שלהן לא מוכנים אפילו לשמוע על מכירה, וכל השאר הן גמורות ועם בעיות.

אז כן, על אקזמפלר איכותי צריך לשלם לפעמים המון :wink:

בעקרון אני לפחות משווה את הקליאו ספורט ל-306GTI6, ה-206GTI לא הכי נוחה ולא עם ביצועים הכי טובים אבל היא כן מאובזרת, ולבסוף אפשרות נחמדה במחיר של 50-55 אלף שקל.

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

רגע כל מה שמפריע לך זו רק השנה:idea: אני לא מאמין:roll:. אני חושב שאתה כרגע בפאזה של יאללה להחליף, תגיד וGTI שנת 98 שכולה 3 שנים חדשה יותר באמת יש כזה הבדל? קח את הבחור עם האינטגרלה הצהובה, הפיאט של מ',החיפושיתפורש, וכו' הם לא ישנות? שב באחת מהם ושב באחלה רכב שנת 2000 תאמין לי שיש הבדל שמים וארץ לטובת הישנות8)(והמושקעות!)

תראה לי היתה עד לא מזמן סליקה 93' וכל מי שישב בתוך האוטו אבל כל מי ש.. פשוט היה בהלם. אני לא מאמין שכשיש כזה רכב נדיר ומפנק וברמה גבוה ו-במצב מטופל- ושמור מה שיפריע לבעלים זה השנתון, אין מצב! אתה בדודא,צא ממנה!

ד"א מנסיון,עשה סיבוב בקופרה ששווה 140 אלף ואתה כ"כ תעריך את הצרפתייה הישנה שלך,כל-כך!

CELICA כמה פוזה8)

פורסם

בן מזה הדבר הדיבלי הזה שאמרת?!

יצרני הרכב מכוונים שאחרי 3 שנים יהיה צריך להחליף את החלקים!?

ואם אתה עושה 50K בשנה,או 10K. עדיין אחרי 3 שנים החלקים יצטרכו בהחלפתם?

תחשוב לפני שאתה אומר דבר טיפשי.

בן.

Got To love It

• תוכן חדש...