Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם פורום תותח אני צריך את עזרתכם ברמקולים קדמיים 4 אינץ ומגבר שיתן עבודה להם ולזוג רמקולים אחורים 6*9 של מגנט הרכב שלי זה קאיה פריד התקציב הוא עד 800 שקל יש אפשרות לדברים שמתחת למחיר וגם מעל אבל בעיקרון שהטווח יהיה סביב ה800 תודה רבה מראש לעוזרים :]

פורסם

קשה להמליץ על רמקולים קדמיים ומגבר בסכום של 800 שקל

יש דברים שנכנסים בתקציב אבל הם לא מומלצים כ"כ

מה שאני ממליץ זה לקנות קומפוננט קדמי דוגמת מורל פולס, JBL GTO או סט בסיסי אחר, ולחסוך את השאר עד שתצבור מספיק כסף כדי לקנות מגבר סביר

מה שכן, כדאי לך לחשוב על משהו מיד שניה, יש הרבה מוצרים איכותיים במצב טוב ואפילו חדשים

אני ראיתי מגבר לייטנינג אודיו 4 ערוצים ב- 500-600 שקל, וקומפוננט מורל פולס ב- 300 שקל, וזה יכול להיות אחלה פתרון בשבילך

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...