Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שיר נחמד,אבל לא משהו שאני ארצה שיראו אותי שומע באוטו:wink:

חח עם החברים הפדחנים שלי, שמים שירים בפול ווליום הרבה יותר גרועים מזה :p

פורסם

הורדתי את רוב השירים שהמלצתם(חוץ ממה שלא הצלחתי למצוא בתוכנת ההורדות).אם יש לכם עוד כמה בשרוול,תשלפו לפני שאני צורב את הדיסק:-)

תודה רבה גדולה לכולם על התגובות.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

רק שיר אחד. אין בכלל סיכוי ששום דבר שנכתב פה מתקרב אליו. מטרתו היא בדיקת המערכת לפני שמיעת שאר הדיסק.

http://www.amazon.com/Speakerboxxx-Love-Below-OutKast/dp/B0000AGWFX/ref=pd_bbs_sr_1/002-8888588-1948800?ie=UTF8&s=music&qid=1194824811&sr=8-1

דיסק מס' 2 Speakerboxxx, שיר מס' 1 INTRO , זה השיר שגרם למישהי טוב אני לא אגיד על גבי הפורום , אבל בוא נגיד שהיה מצחיק שהיא ישבה אצלי מאחורה.

מטורף אגב פשוט כל הדיסק .

גם

5. The Way You Move

וגם

6. The Rooster (מעולה גם לטוויטרים).

כמובן והכי חשוב שיהיה מקורי או מקסימום מקסימום צרוב ממקורי. MP3 וחארטות למיניהם לא יעשו את העבודה.

כל מי שרוצה מוזמן למצוא משהו יותר מזה, אני מבטיח שאין .

שלא נדבר על האיכות הפנומנאלית בעבודת הסאונד של הדיסק שאם אני זוכר נכון גם זכתה באמי.

ככה עושים מוזיקה שחורה. נקודה . סוף.

• תוכן חדש...