Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה עבדתי במקום כמעט 3 חודשים רצוף בחודש הראשון לא עבדתי כל את כל החודש כלומר 3 שבועות ולא את כל החודש וקיבלתי שכר של 3300 (משכורות רעב), בחודש אחריו היו חגים (חודש 9) קיבלתי 3400 ועבדתי כל הימים האפשריים לא כולל חגים, והחודש קיבלתי משכורת של 3600 והחסרתי יומיים ויומייים שעבדתי 4 שעות כל יום.

הקטע פה שהובטח לי משכורת של 4500 ברוטו בכל שלושות החודשים(אינני משלם מס הכנסה מתוקף היותי חייל משוחרר אז אמור לצאת בסביבות 4250 אם לא החסרתי אף יום)

כמה דברים:

1. 3 חודשים עבדתי דרך כוח אדם ( בעצם כל הזמן שהייתי שם הייתי דרך כוח אדם ) זה מותר לשלם גלובאלי בלי שעות נוספות ?

2. אם עבדתי את כל הימים ואנשים שעבדתי איתם שהם עובדי חברה כביכול קיבלו יותר ממני והם עשו אותם שעות בידיוק ואותם מים ואפילו עשיתי שעות נוספות וקיבלתי פחות , מה היגיון ?

3.אם ברצוני להתלונן על דבר כזה מה הפרוצדורה ?

פורסם

בקשר ל 2 - כל עובד מקבל משכורת לפי הסכם ההעסקה שלו, ולכן יכול להיות שעובד מסויים יקבל יותר כסף ממך למרות שעבדתם בדיוק אותו דבר, מהסיבה הפשוטה שהוא מקבל יותר כסף פר שעה \ יום.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אם הובטח לך שכר של 4500 ש"ח ברוטו, והתלוש שלך מראה על פחות מזה גש לחשב/חשבת/מנהל/בעלים ושאל אותם לפשר הסיבה.

לגבי שאר השאלות שלך, כן. יכול להיות שתקבלו שכר שונה, יכול להיות שמשלמים לך גלובלי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
אז ככה עבדתי במקום כמעט 3 חודשים רצוף בחודש הראשון לא עבדתי כל את כל החודש כלומר 3 שבועות ולא את כל החודש וקיבלתי שכר של 3300 (משכורות רעב), בחודש אחריו היו חגים (חודש 9) קיבלתי 3400 ועבדתי כל הימים האפשריים לא כולל חגים, והחודש קיבלתי משכורת של 3600 והחסרתי יומיים ויומייים שעבדתי 4 שעות כל יום.

הקטע פה שהובטח לי משכורת של 4500 ברוטו בכל שלושות החודשים(אינני משלם מס הכנסה מתוקף היותי חייל משוחרר אז אמור לצאת בסביבות 4250 אם לא החסרתי אף יום)

כמה דברים:

1. 3 חודשים עבדתי דרך כוח אדם ( בעצם כל הזמן שהייתי שם הייתי דרך כוח אדם ) זה מותר לשלם גלובאלי בלי שעות נוספות ?

2. אם עבדתי את כל הימים ואנשים שעבדתי איתם שהם עובדי חברה כביכול קיבלו יותר ממני והם עשו אותם שעות בידיוק ואותם מים ואפילו עשיתי שעות נוספות וקיבלתי פחות , מה היגיון ?

3.אם ברצוני להתלונן על דבר כזה מה הפרוצדורה ?

1.אם הסכם העבודה הוא גלובאלי אז כן,גם אם אתה נשאר שעות נוספות זה לא אמור להשפיע על המשכורת,יש לך את מינימום השעות שסיכמת עם החברה וזה מה שאתה חייב על מנת לקבל את המשכורת שסיכמתם עליה.

2. ההגיון שהם בטח מקבלים יותר לשעה כי הם עובדי חברה ולא כוח אדם.

3. להתלונן על מה? הדבר היחיד שלא נראה כאן, זאת העובדה שסיכמתם גלובאלי על 4500, ובסוף קיבלת מינימום לשעה...

פורסם
1.אם הסכם העבודה הוא גלובאלי אז כן,גם אם אתה נשאר שעות נוספות זה לא אמור להשפיע על המשכורת,יש לך את מינימום השעות שסיכמת עם החברה וזה מה שאתה חייב על מנת לקבל את המשכורת שסיכמתם עליה.

שכר גלובאלי הוא שכר שניתן ללא קשר לשעות עבודה בפועל ואז גם לא מורידים לך אם יצאת שעה מוקדם יותר. אם מתחשבנים על שעות אז חייבים לשלם שעות נוספות ושעה נוספת הינה כל שעה מעבר למכסה שסיכמת עם המעסיק.

בכל מקרה הכתובת שלך היא חברת כוח האדם כי היא המעסיקה שלך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לשי, לקחתי לדוגמא את הסכם העבודה בבנק שבו עבדתי.

היה חובה לבוא לפני 7 ולצאת מינימום ברבע ל3.

לעומת זאת אם היית נשארשעות נוספות אף אחד לא היה משלם לך יותר עקב כך.

פורסם

למיטב ידיעתי, על פי חוק מותר לקבוע תוספת גלובאלית לשעות נוספות באם בממוצע הגמול על השעות הנוספות משתווה (או כמעט משתווה) לשעות שהושקעו ע"י העובד בפועל.

לא ידוע לי על סעיף בחוק שמדבר על "משכורת גלובאלית" אלא רק על תשלום קבוע בעבור לשעות הנוספות.

ולפותח השרשור:

1. צר לי להודיע לך, אבל אתה אמור לשלם מס. העובדה שאתה חייל משוחרר מעניקה לך שתי נקודות זיכוי במס הכנסה (בנוסף ל2.25 נקודות אליהם זכאי כל אזרח זכר במדינה) ואכן המס שתשלם יהיה זניח, אבל אין לך פטור ממס הכנסה. בנוסף על המעביד לנכות משכרך דמי ביטוח לאומי וביטוח בריאות.

2. אין חובה שום חובה שכל העובדים יקבלו שכר זהה. אני רוצה להאמין שמעסיק הגון שיתרשם מכישורך הטובים יעלה את שכרך במשך הזמן.

3. לא בטוח שיש לך על מה להתלונן. בכל מקרה, "קו לעובד" וההסתדרות אולי יוכלו לעזור לך. אם תגיע למסקנה שיש לך עילה לתביעה משפטית, בית הדין לעבודה פתוח לפניך.

בהצלחה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לצביקה, המשכורת שהוא מקבל לא מגיעה לסכום המינימלי של מס הכנסה ולכן הוא לא אמור לשלם מס.

נכון להיום הסכום עומד על 4270 ש"ח לחודש, מי שמקבל פחות פטור ממס הכנסה.

פורסם
למיטב ידיעתי, על פי חוק מותר לקבוע תוספת גלובאלית לשעות נוספות באם בממוצע הגמול על השעות הנוספות משתווה (או כמעט משתווה) לשעות שהושקעו ע"י העובד בפועל.

לא ידוע לי על סעיף בחוק שמדבר על "משכורת גלובאלית" אלא רק על תשלום קבוע בעבור לשעות הנוספות.

בהצלחה.

חפש "משרת אמון".

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה צודק.

מה שכן, משרת אמון נועדה למקרים בהם למעביד אין אפשרות לפקח על שעות העבודה בפועל של העובד, בעיקר במקרים של משרות ניהול בכירות או עבודות שבהן לא ניתן "להדפיס שעון".

אני לא חושב שפותח השרשור דיבר על משרה כזאת. סביר להניח שאם היה לו תדפיס שעות מסודר לא יוכל המעסיק שלו להתלות בטענה זו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...