Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האיבי נמכרה :-(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בתקופה האחרונה נוטה לא לכתוב פה הרבה וזה בגלל התקופה הלחוצה של הלימודים והעבודה. בכל אופן רציתי לשתף אותכם בחוויית המכירה של האיבי.

צצה לי הזדמנות למכור את האיבי לפני כמה ימים. האמת שרק עכשיו (לאחר יום שהיא לא חונה בחנייה) אני מגלה את גודל המכה :-(! לפעמים הזדמנויות מסנוורות ובמיוחד שמדובר במחיר שהולם את ההשקעה שלך. השקעתי הרבה מאוד כסף וזמן על הרכב ובתקופה האחרונה של הלימודים כמעט ואין לי זמן לנסוע בו. כך שהוא עמד סתם מכוסה בכיסוי בחנייה מקורה. את כל הנסיעות אני מבצע עם רכב מהעבודה. בגלל שידוע שרכב שחונה הוא מתכון לצרה החלטתי למכור אותו. לאחר יום מהפירסום, הרבה טלפונים וטון בלבולי שכל, היא נמסרה לקונה מאושר בדיוק במחיר שרציתי. זה טוב בשבילי והאמת שזה גם טוב בשבילו כי הוא קיבל תמורה לכל שקל שהוא הוסיף מעבר למחירון המזופט של לוי יצחק.

אני חייב לכתוב כמה מילים מחווית מכירה בחסות צל השחיטה של לוי יצחק. לוי יצחק הוא הסיוט של כל פדנט בעל רכב ספורט. חוץ מהעובדה שהוא קובע מחירי שחיטה לגבי דגמים מסויימים ומהעובדה שיש לא מעט פרדוקסים שאני אישית לא משלים איתם (ורציתי לתת פה כמה דוגמאות מהשוואות מחירים של דגמים ספציפיים של רכבים ומפאת המטרה של השרשור לא רציתי לעלות פה דיון מעמיק ולכן החלטתי לוותר). לצערי המחירון נלקח בצורה רצינית ע"י כלכך הרבה קונים שהוא מעלה דילמה של לחשוב פעמיים אם להשקיע ברכב או לא. ללכת עם הזרם או לא. דבר שאצלי בכל אופן לא היה. השקעתי לטעמי בכל פרט ופרט ברכב. לב דווקא כי חשבתי שביום מן הימים זה ישתלם, היה חשוב לי חשוב לדעת שהרכב יהיה בדיוק כפי שרציתי שיהיה. לא פחות ולא יותר.

לסיכום, האמת אני יודע שזה נשמע קצת טיפשי או פאטטי (זה עדיין רכב) אבל שמדובר בדגמים שמורים שקשה למצוא בשוק ובמיוחד ברכב שהשקעת בו את מירב כספך כדי שיהיה לטעמך. קשה להפרד מרכב שנמצא אצלך כמעט שנתיים. קשה לא לראות אותה בחנייה. במיוחד בסופ"ש :-(.

רק רציתי לאחל בהצלחה ומזל טוב לקונה המאושר:beerchug: (נדב - אם אתה קורא את ההודעה). אני בטוח שהוא יהנה מהאיבי. אני רק מקווה שהוא תמשיך להיות שמורה ומשוקעת לא פחות ממה שהיא כרגע.

כרגע על מחליפה אני לא חושב. אני חושב שזה יבוא מתישהו בעוד כמה חודשים טובים אבל אני מניח שעד אז אני אשאל בעצתכם בשרשור נפרד.

להלן תמורת מזכרת:

6q1nj1h.jpg

פורסם

היא נראת במצב מצויין.

לקונה המאושר אני מאחל מזל טוב, תתחדש ושמור עליה!

ולגביך, עם כל הצער שבמכירה, אני חושב שאתה צריך לראות את זה כהזדמנות להשתדרג ולעלות ברמה.

פורסם

רק עכשיו קלטתי מה זה איבי.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אני עדיין ישמח להגיע למפגש של סיאט שתוכנן... בתקווה שיהיה !

מור, עכשיו מחכים לך! :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

עידן, מדובר במפגש שאני ומור תיכננו...

מור, תתארגן לך על קופרה - מחכים רק לך! :-P

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...