Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך יוצרים קשר עם מתנ"ע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ביציאה מהקיבוץ בו אני גר יש כדרך קבע בין 7:30 ל9:00 פקק.

כל יום כמה חארות מחליטים לעקוף, מימין על הכורכר (ובדרך להעיף אבנים כמובן) או משמאל על קו הפרדה רצוף.

אני רוצה לדעת איך אפשר להתקשר למתנ"ע ע"מ לבקש שיציבו שם ניידת לשעתיים ביום. ניסיתי את המספרים שמופיעים באתר של המשטרה אך ללא הועיל, אף אחד לא טורח לענות שם.

תודה מראש

פורסם

סע על כביש ארבע 120 קמ"ש, מתנ"א כבר יצרו קשר איתך.

:twisted:

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

קשר עם המשטרה יוצרים דרך 100.

רוב הסיכויים שהקיבוץ שלך הוא לא בתחום השיפוט של מתנ"א, הם מתעסקים אך ורק בכבישים בין-עירוניים.

בכל מקרה ב-100 אתה יכול: א. לפתוח אירוע, שכנראה ייסגר בטענה שאין טיפול או שמדובר בעומס שיגרתי.

ב. לקבל את כל הפרטים והטלפונים של כל תחנת משטרה.

במוקד 100 יש מישהי שהתפקיד שלה זה להיות מעין מרכז מידע כזה שעוזר לאנשים במצוקה שלא יודעים למי להתקשר ומתקשרים למשטרה וממנה תוכל לקבל גם את פרטי יח' התנועה הקרובה לביתך שאחראית על האיזור.

משם תוכל לרשום מכתב לר' משרד התנועה בתחנה הרלוונטית, כמובן שאם זה יבוא מיותר מאדם אחד או מר' המועצה זה ייראה אחרת.

פורסם

מתנ"א לא יגיעו ככה שאין מה לנסות אפילו. הדרך של הקיבוץ באחריות תחנת משטרה הקרובה. דבר איתם (גם שם הסיכוי לעזרה אפסי).

Veni Vidi Vici

פורסם

כל בוקר אני רואה את הפקק שאתה מדבר עליו ואת הנבלות שיוצאים לעקיפה.

אני מת לראות איך פעם אחת רכב יתדרדר שם לתעלה.

אגב, לא מומלץ לסטות ולחסום את הנתיב. בלשון המשטרה זאת "בריונות כביש" שעלולה בסופו של דבר לסבך אותך.

הודע למשטרה והיה רגוע כאשר תראה את החוליגנים הורסים לעצמם את האוטו. אי אפשר לחנך בהמות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בהמות אפשר לחנך, עם שוט.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני דווקא לא הייתי מספיד את המשטרה כ"כ מהר. לאחרונה התחילו לעמוד על הסיבוב ימינה בצומת בר אילן איפה שכרגע משפצים את הכביש. בהתחלה לא הבנתי למה הפקק הכפיל את האורך שלו, רק אחרי הסיבוב ראיתי את התחנת אוטובוס עמוסה ברכבים שנעצרו כי נדחפו בכוח (הפקק גדל כי כל הנדחפים נאלצו לחכות כמו גדולים). בכל מקרה, אם תשכנע את השכנים ומכירים שלך להתלונן גם אני מקווה שזה יגרום להם לבדוק את העניין.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...