Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חדש בפורום...

ואני צריך קצת עזרה במשהו... אני בן 19 אין לי רישיון נהיגה(מסיבות שלא אפרט)

עכשיו אני רוצה לדעת האם יש דרך שאפשר ללמוד נהיגה(לא טאוריה למרות שזה גם יעזור...) ברשת או אפילו תוכנה שמלמדת נהיגה

תודה לעוזרים ^--^"

פורסם

השרשור הזה עוד מעט יהפוך להיות "להתראות"

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

דבר ראשון תערוך את הכותרת - אתה צריך לכתוב בה משהו שמתאר בקצרה את תוכן האשכול.

למשל - "שלום, חדש כאן וצריך הכוונה ללימוד נהיגה".

אם אתה מתכנן להמשיך לכתוב בפורום ממליץ לך לקרוא את כללי הפורום, ככה תימנע מהרבה שרשורים נעולים \ מחוקים.

דבר שני - אי אפשר ללמוד נהיגה בהתכתבות.

גם תוכנה \ משחק לא ילמדו אותך - ובקיצור, הדרך היחידה ללמוד היא נהיגה אמיתית כאשר מורה כלשהו לנהיגה מלווה אותך.

מעבר לכך, אם אתה מתכנן לנהוג ללא רשיון - דע כי יש לכך סיכונים גדולים, במיוחד במקרה שתפגע במישהו חו"ח.

המלצה שלי - סדר את כל הבלאגאן והעניינים שלך מול משרד התחבורה, ולך תוציא רשיון כמו בן אדם, אין תחליף לזה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...