Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש סאב SQL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לומר לכם שבזמן האחרון כל בקשה פה נשמעת בסופו של יום ע"י המשתמש ככפוית טובה.

אחרי שאנשים עוזרים ועונים , אז הפותח בא בטענות.

לא טוב לך? אל תשאל. אתה יודע את התשובות? אל תשאל.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מזה קושר תתיחסו לתוכן ההודעה ולא למה שאתם רוצים כולה בקשתי סאב שיהיה כמה שיותר טוב ל-SQL ב250$ ואתם נותנים לי הצעות בתקציבים שאין לי אם היה לי 600$ מזמן הייתי מביא את ה-12W7 או-ID MAX אבל אני לא יכול וכל מי שמגיב רושם לי אותם אז מה עשינו בזה?!

IBIZA 20vt

פורסם
תגיד לי. אתה יודע מה זה גיין?

כי זה לא כפתור ווליום. וזה לא כפתור פלאים מעלה או מוריד את הכוח של המגבר!

מגבר לרכב מגביר תמיד ב 100%! הכפתור הקטן הזה מכוון את הרגישות כניסה של המגבר!!

וואלה כי חשבתי שזה כמו ווליום כמה טיפשי מצידי :)

אני יודע מצויין מה זה גיין , אתה יודע מה זה הנחתה ? ... המגבר עצמו מפיק לדוגמא 500 RMS , מורידים GAIN והוא עדיין יפיק 500 RMS , אבל בגלל הרגישות של הכניסה זה יהיה 400 RMS , ככה אתה יכול לקחת מגבר של 1000 RMS ולהתאים אותו לסאב של 200 RMS עם בדיקת מולטימטר , המגבר עצמו מייצר 1000 RMS בכל זמן , כן ... אבל ה GAIN , כן בדיוק כמו ווליום , מתחית אותם ל 200 RMS שבאים לסאב . בשביל להוריד ... זה בדיוק כמו בורר ווליום , רק חבל שזה לא ככה בצורה הפוכה .

קיצר אני עדיין בטוח שאפשר לתת להרבה סאבים טובים ב 300 RMS יותר אפילו ולא יקרה להם כלום ... יש כל כך הרבה אנשים שמביאים ל JL 12W7 שלהם יותר מ 1100 RMS ולא קורה לו כלום , מה זה סאב קסום ? והוא "מוצהר" 750 ... וזה לא 110% זה 125% אחוז מומלץ להעמיס על רמקול , אבל בסדר .. בכל מקרא במסגרת התקציב , לפותח הדיון לא מתאים כנראה כלום , כי אני לא מבין את זה .. יש FI , ויש את ה kappa perfect , כל השאר זה שטויות , מביאים לך את X " יקר מדיי " מביאים לך את Y " חלש מדיי " לא מבין את זה ..

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
יש כל כך הרבה אנשים שמביאים ל JL 12W7 שלהם יותר מ 1100 RMS ולא קורה לו כלום , מה זה סאב קסום ? והוא "מוצהר" 750 ... וזה לא 110% זה 125% אחוז

אגב שמת לב. שJL מצהירים שהסאב יכול לעמוד החל מ500W RMS ועד 1500W RMS

ולמקרה שאתה לא קולט. אז קישור .. http://mobile.jlaudio.com/products_subs.php?series_id=9

ויש חברות שמראש מתכננות את האלמנטים שלהם לעמוד בהספקים מפגרים!

לדוגמא. DD (דיגיטל דיזיין). FI. RE AUDIO . ועוד

אז בבקשה תבין.

אפשרי לעשות את מה שאת אומר! ועושים את זה!! אבל עושים את זה אנשים שמבינים בתחום. שיש להם שמיעה מתי אלמנט בצרה. ויודעים לכוון כמו שצריך והם עם כלים הרבה יותר משוכללים מגיין של מגבר. (לימיטר. קרוס אקטיבי. + קרוס פאסיבי לרוב. ועוד)

ועושים את זה חברות הגברה. שאצלהם האלמנטים עובדים. והם הולכים לתיקון (שעולה בין 50 ל 500 דולר ליחידה) ומה שצלהם האלמנטים מכניסים כסף. ובנוסף הם עושים את זה עם מגברים איכותיים. עם הרבה מעגלי ברקה ושמירה מתקלות.

כמ בקרה שהמגבר לא יתחמם. שלא יהיה קצר. ויגיע חשמל לאלמנט. שהמגבר יוציא DC. ועוד.

מה שלמגברים הפשוטים ולחלק מהבינוניים חסר חלק מזה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

1. למה אני מטעה אותו ? הוא לא יצלה ולא כלום עם 700 RMS .

אם הוא ישמור ווליום סבבה , הסאב לא ישרף .

2. אנשים נותנים 250 RMS לסט קומפוננטים שמוצהרים 150 , זה שורף אותם ? לא , רק צריך לשמור על הווליום , עם מגבר חלש יותר יהיה קליפינג , וזה יכול לא לעשות נזק לרמקולים , אבל אם מגבר חזק יותר זה כן יעשה נזק .

3. לפי דעתי ה kappa perfect הוא סאב סבבה לגמרי ביחס למחיר שלו , נצילות גבוהה ביותר והוא יורד נמוך , אפילו הרפרנס 1250 שעולה כ 600 שקל ומקבל 300 RMS דופק יותר חזק מרוב הסאבים של ה 500 RMS ... כי יש לו נצילות מטורפת של 93 DB ו PEAK ב 1000 ... לא חייבים להוציא 3000 שקל על IDMAX .

כבר העירו לך על הכול, אבל אני חייב על כמה נגיעות קטנות.

1. באמת שאין דבר כזה ווליום סבבה,

2. אני מכיר הרבה חולים, אבל לא אנשים שיש להם מגבר ערוצים שמפיק 250Wrms שמזינים קומפננט עם 150Wrms.

3. סאב סבבה, אחלה. כמו שיש הספק בWrms והספק בWpeak יש גם הטעייה כזו בנצילות, שלא הרבה מכירים אותה,

אז בוא אני יסביר לך, אם רשום לך על הסאב 93dB 2.83V\1m זה עבודה בעניים, משום ש2.83V שווה ל1W ב8 אום,

מפה אנחנו נבין שב4 אום זה 2W אז 1W -> חישוב מהיר זה אומר 90dB נצילות, ואם הסאב 2 אום זה אומר 4W, חישוב מהיר נותן לנו נצילות של 87dB, סאבוופר עם נצילות אמיתית מופיע כ(דוגמא), 90dB 1W\1m זאת נצילות אפקטיבית.

נמשיך, אם הוא סאב ב600 שקל שמקבל 300W ו"דופק" יותר מסאבים 500W זה הכול בגלל התיבה, ואתה יכול להאשים רק אותה, תן לי סאב קאקא בום, עם תיבה בריאה, אני מפיל לך את המראה הקדמית.

לילה טוב.

תמיר

פורסם

אולי מספיק לז**ן בשכל בשרשור הזה?

פותח התר"ד מה לא ברור ב- FI Q12 = 260$ !?

למה אתה ממשיך לבכות שמציאים לך סאבים ב- 500-600 דולר לאחר שכבר בפעם ה-10 אני חוזר על ההצעה שלי?!

רוצה להמשיך לשבור את הראש או להשיג משהו טוב בכסף שלך?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אם היה לי את הזמן לחפש,

הייתי מוצא לכם לפחות 3 קישורים לאנשים בחו"ל שחיברו את ה-Kappa Perfect ל-JL 1000/1 ואמרו שיש לו עוד.

אצלי, אחרי קריאת ביקורות ופוסטים בפורומים הזויים יותר ופחות, הוא ישב על 501BD שנתן לו 670RMS ונשמע מצוין.

בטח שלא נצלה בשניות.

רק ה-2 גרוש שלי,

דקל

• תוכן חדש...