Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש סאב SQL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האינפיניטי בא ב 4 ו 2 אוהם , איך שנוח לך .

בכל מקרא אל תסתכל יותר מדיי על להתאים מגבר ל RMS המוצהר של הרמקול , זה לא משנה כל כך .

אתה יכול בכיף לתת לסאבים במיוחד הרבה יותר ממה שהם דורשים ( RMS אמיתי , אני לא מתכוון לפשוט להגביר GAIN עד הסוף ) והם יעבדו סבבה , רמקולים אוהבים כוח , פשוט תיזהר עם הווליום וזהו .

לא לקח את התרופות שלו.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האינפיניטי בא ב 4 ו 2 אוהם , איך שנוח לך .

בכל מקרא אל תסתכל יותר מדיי על להתאים מגבר ל RMS המוצהר של הרמקול , זה לא משנה כל כך .

אתה יכול בכיף לתת לסאבים במיוחד הרבה יותר ממה שהם דורשים ( RMS אמיתי , אני לא מתכוון לפשוט להגביר GAIN עד הסוף ) והם יעבדו סבבה , רמקולים אוהבים כוח , פשוט תיזהר עם הווליום וזהו .

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

על אחריותך שהסאב שלו ישרף?

פורסם

שאלה קשורה ולא קשורה (כי לדעתי התשובות שלו היו מדוייקות ויפות בלי לזלזל בעוד כמה תותחים שברמתו)

מה קרה לגל?

כבר לא עונה...

התבאס מהצעירים? :mm_wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
שוב פעם , infinity kappa perfect .

ואתה יכול לתת לו 700 RMS בכיף .

אתה מדמיין\הוזה\חולם.

700 וואט RMS יצלו אותו בשניות.

אני מבקש ממך,אתה מטעה אנשים אנא חסוך מאיתנו תגובות מעטות כאלו.

על סאב של 350 וואט RMS צריך מגבר של +-400 עד 450 גג, וזה על מנת לשמור על עבודה קלה של המגבר(גיין כמעט סגור) ולא לאמץ אותו על הגבולות העליונים, וכמובן לשמור על 100% ניצול של הסאב.

אגב, האינפיניטי קאפה פרפקט, רחוק שנות אור מלהיות סאב SQL.

SQL= IDMAX.

JL-W7.

FI Q12-15-18.

ROCFORD FOSGATE RFR3110,3112,3115= HX2 POWER.

ועוד' רבים אחרים סביב 1000 וואט RMS+-.

under construction..

פורסם

למה אני מטעה אותו ? הוא לא יצלה ולא כלום עם 700 RMS .

אם הוא ישמור ווליום סבבה , הסאב לא ישרף .

אני מתכוון לזה שאם יש לו מגבר של 700 RMS כבר , אז לא צריך לקנות חדש בשביל סאב חלש יותר .

אנשים נותנים 250 RMS לסט קומפוננטים שמוצהרים 150 , זה שורף אותם ? לא , רק צריך לשמור על הווליום , עם מגבר חלש יותר יהיה קליפינג , וזה יכול לא לעשות נזק לרמקולים , אבל אם מגבר חזק יותר זה כן יעשה נזק .

זה כל מה שאני אומר .

700 RMS לא " ייצלו " אותו ... וכן על אחריותי שהסאב שלו לא ישרף אם הוא לא ישחק עם הווליום יותר מדיי , סאב איכותי לא ישרף .

באס חזק מדיי > קליפינג בגלל חוסר כוח , חוץ מזה אפשר תמיד להוריד GAIN .

לפי דעתי ה kappa perfect הוא סאב סבבה לגמרי ביחס למחיר שלו , נצילות גבוהה ביותר והוא יורד נמוך , אפילו הרפרנס 1250 שעולה כ 600 שקל ומקבל 300 RMS דופק יותר חזק מרוב הסאבים של ה 500 RMS ... כי יש לו נצילות מטורפת של 93 DB ו PEAK ב 1000 ... לא חייבים להוציא 3000 שקל על IDMAX .

בכל מקרא אם הוא רוצה להתפרע יש גם סאבים של RE , elemental designs או digital design ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
אתה מדמיין\הוזה\חולם.

700 וואט RMS יצלו אותו בשניות.

אני מבקש ממך,אתה מטעה אנשים אנא חסוך מאיתנו תגובות מעטות כאלו.

על סאב של 350 וואט RMS צריך מגבר של +-400 עד 450 גג, וזה על מנת לשמור על עבודה קלה של המגבר(גיין כמעט סגור) ולא לאמץ אותו על הגבולות העליונים, וכמובן לשמור על 100% ניצול של הסאב.

אגב, האינפיניטי קאפה פרפקט, רחוק שנות אור מלהיות סאב SQL.

SQL= IDMAX.

JL-W7.

FI Q12-15-18.

ROCFORD FOSGATE RFR3110,3112,3115= HX2 POWER.

ועוד' רבים אחרים סביב 1000 וואט RMS+-.

כל הסאבים שציינת ולא רק אתה כולם הם עולים על התקציב שלי שהוא 250 $..אפשר בבקשה לקבל הצעות למשהו שמתאים לי לתקציב

חשבתי לקנות את ה-infinity kappa perfect אבל אחרי שאמרת שהוא לא SQL ואפילו לא קרוב אני כנראה יוותר עליו

IBIZA 20vt

פורסם

אם בתקציב שלי (250$) אין משהו יותר טוב מ-Infinity KAPPA PERFECT12VQ או-Cerwin Vega V-Max 12.4

אז הייתי רוצה לדעת מה מהם עדיף לי אני רוצה שהיה סאב מהיר וחזק

בברכה צחי

וסליחה שאני נודניק פשוט אני חייב לסגור את העניין אם הסאב

IBIZA 20vt

פורסם

, חוץ מזה אפשר תמיד להוריד GAIN

תגיד לי. אתה יודע מה זה גיין?

כי זה לא כפתור ווליום. וזה לא כפתור פלאים מעלה או מוריד את הכוח של המגבר!

מגבר לרכב מגביר תמיד ב 100%! הכפתור הקטן הזה מכוון את הרגישות כניסה של המגבר!!

אתה מוכן להיות אחראי למקרה והוא יטגן (והוא יטגן! את הסאב עם 700 WRMS) כי לתת לסאב כזה שמוצהר 350! ואני לא מתייחס לפיק! 700. זה רצח. כי לכוון דבר כזה זה קשה. וזה מסוכן לסאב.

היה לי את האינפיניטי קאפא פארפקט (12.1)! שהוא סאב עם סליל אחד! של 4 אום. !!

אני הגברתי אותו על 500W RMS אמיתיים. והוא היה כבר על הגבול.

אז בבקשה בלי שטויות ובלי להטעות אנשים. וזה גם תלוי בתיבה שהוא יהיה בה!

עכשיו. עם אתה רוצה סאב איכותי דבר ראשון תרד מהסרווין ווגה.

את הVQ. אני לא שמעתי! אבל את הרגיל 12.1 היה לי ואני אוהב אותו מעוד.

תחשוב לכיוון של ID MAX. עם יש לך את ההגברה או JL 12W7.

כי 250דולר זה לא כולל משלוח. + מיסים!! אתה מגיע בשקט ל 1500 שקל.

תוסיף עוד טיפה ואתה יכול לקנות ID משומש! או להכפיל ולקנות JL W7.

המגברים שלך יחזיקו את שניהם!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם הוא ישמור ווליום סבבה , הסאב לא ישרף .

אני מתכוון לזה שאם יש לו מגבר של 700 RMS כבר , אז לא צריך לקנות חדש בשביל סאב חלש יותר .

אנשים נותנים 250 RMS לסט קומפוננטים שמוצהרים 150 , זה שורף אותם ? לא , רק צריך לשמור על הווליום , עם מגבר חלש יותר יהיה קליפינג , וזה יכול לא לעשות נזק לרמקולים , אבל אם מגבר חזק יותר זה כן יעשה נזק .

זה כל מה שאני אומר .

700 RMS לא " ייצלו " אותו ... וכן על אחריותי שהסאב שלו לא ישרף אם הוא לא ישחק עם הווליום יותר מדיי , סאב איכותי לא ישרף .

באס חזק מדיי > קליפינג בגלל חוסר כוח , חוץ מזה אפשר תמיד להוריד GAIN .

לפי דעתי ה kappa perfect הוא סאב סבבה לגמרי ביחס למחיר שלו , נצילות גבוהה ביותר והוא יורד נמוך , אפילו הרפרנס 1250 שעולה כ 600 שקל ומקבל 300 RMS דופק יותר חזק מרוב הסאבים של ה 500 RMS ... כי יש לו נצילות מטורפת של 93 DB ו PEAK ב 1000 ... לא חייבים להוציא 3000 שקל על IDMAX .

בכל מקרא אם הוא רוצה להתפרע יש גם סאבים של RE , elemental designs או digital design ...

אתה לא צריך להראות לנו שאתה מכיר את DD אודיו ושאר החברות כדי להתעלם מהעבודה שאתה מטעה את הבחור.

פרטו לכך שזה גם לא רציונאלי כי האלמנטים של DD יקרים אש.

אתה כתבת, ואני מצטט :"ואתה יכול לתת לו בכיף 700 וואט RMS".

אז זהו, שלא נכון.

תמיד רצוי וכדאי להתאים הגברה בהתאם לרמקול ביחס של כ110% מהמוצהר, על מנת לשמור על עבודה נקייה יותר של המגבר ללא דחיפה לגבולות העליונים, וכמובן לשמור על ניצול של 100% מהאלמנט המוגבר.

אגב, לתת 700 וואט RMS לסאב של חצי מזה, זה יצלה אותו.

לעבוד עם מגבר חזק בכיוון נכון זה אפשרי, אבל רק בידיים מיומנות, אחרת זה יהי זיקוקי יום העצמאות.

גיין, זה לא פוטנציומטר ווליום, אלא בורר סף רגישות בכניסה של המגבר.

מצב של קליפנג נוצר לא בגלל מגבר חלש או מגבר חזק- קליפינג = רגישות כניסה נמוכה יותר מהסיגנאל הנכנס (בתרגום חופשי גיין פתוח מידי ביחס לפריאווט), ומה שנקרא בעברית- עיוות.

קליפינג קשה מאוד לזהות בסאבים(לפחות בעיוות קל) מכיוון שהתדרים שבהם הסאב עובד קליפינג פחות מורגש.

לנסות לכוון מגבר של 700 וואט RMS יהיה פי כמה וכמה יותר קשה מאשר מגבר של חצי מזה.

מילא אני הייתי היחידי שאומר לך את זה, אבל גם זה וזה וזה וגם אלי(סאונדמן ) עומדים על זה.

אז אולי לפני שאתה זורק פה שמות של חברות כי את זה כולנו יכולים, תעצור שניה ותראה למה אנחנו מתכוונים, אולי אתה טועה? אולי אתה פשוט לא הובנת כראוי?.

under construction..

פורסם

בנוסף, לרמקולים זה משהו אחר כיוון שאנו מגבירים את האלמנטים דרך קרוס אובר פסיבי. לקרוס אובר פסיבי הגנות משלו.

כמו כן אנו מגבירים שני אלמנטים. גם אותם אין להגביר יותר מפי 1.5 מהכתוב עליהם, או מקסימום לתת את האמצע בין הMAX לבין הנומינל.

שוב הכל תלוי בסט.

בנוסף הקרוס משתדל ע"י התכנון שלו לשמור על עכבה יחסית קבועה.

למה אתה חושב אנשים שורפים רמקולים? כי הם לא יודעים שהעכבה משתנה, הם מריצים סט של 100 RMS על 150 , העכבה יורדת בסט מסויים , המגבר קופץ בהספק ואופס, אין רמקול.

לגבי סאב וופרים הבעיה היא שהם עובדים על הספקים גבוהים אך רובם מאוד לא יציבים מבחינת העכבה.

כך שאם תחבר על סאב של 500 RMS ב4 אוהם מגבר שנותן 700 ב4אוהם, ואז הסאב ירד ב1 אוהם בזמן העבודה דחפת רוב הסיכויים לתוך הסאב כ850-900 RMS. אתה חושב שאפילו סאב של 500 RMS יעמוד ב900 RMS פנימה?

בוא נגיד שאחרי זה רוב הסיכויים הוא יעמוד. אבל זהו.

פורסם
תגיד לי. אתה יודע מה זה גיין?

כי זה לא כפתור ווליום. וזה לא כפתור פלאים מעלה או מוריד את הכוח של המגבר!

מגבר לרכב מגביר תמיד ב 100%! הכפתור הקטן הזה מכוון את הרגישות כניסה של המגבר!!

אתה מוכן להיות אחראי למקרה והוא יטגן (והוא יטגן! את הסאב עם 700 WRMS) כי לתת לסאב כזה שמוצהר 350! ואני לא מתייחס לפיק! 700. זה רצח. כי לכוון דבר כזה זה קשה. וזה מסוכן לסאב.

היה לי את האינפיניטי קאפא פארפקט (12.1)! שהוא סאב עם סליל אחד! של 4 אום. !!

אני הגברתי אותו על 500W RMS אמיתיים. והוא היה כבר על הגבול.

אז בבקשה בלי שטויות ובלי להטעות אנשים. וזה גם תלוי בתיבה שהוא יהיה בה!

עכשיו. עם אתה רוצה סאב איכותי דבר ראשון תרד מהסרווין ווגה.

את הVQ. אני לא שמעתי! אבל את הרגיל 12.1 היה לי ואני אוהב אותו מעוד.

תחשוב לכיוון של ID MAX. עם יש לך את ההגברה או JL 12W7.

כי 250דולר זה לא כולל משלוח. + מיסים!! אתה מגיע בשקט ל 1500 שקל.

תוסיף עוד טיפה ואתה יכול לקנות ID משומש! או להכפיל ולקנות JL W7.

המגברים שלך יחזיקו את שניהם!

אני מביא את הסאב בעצמי אז לא צריך לשלם משלוח ואולי גם אני לא ישלם מיסים כי על המגברים לא שלמתי הצלחתי להעביר אותם ככה.....

שוב פעם אתה וכמו כולם מציעים לי משהו שלא עומד בתקציב שלי ואני לא רוצה לקנות סאב משומש ובטח ובטח לא את ה-JL W7 שעולה 600 דולר

גם ה-IDMAX עולה 500 דולר

IBIZA 20vt

פורסם

ID MAX משומש בארץ יעלה כ 2000 שקל

12W7. יעלה כ 3000 שקל. (ואם אתה רציני) אני ילך איתך סכום מעוד יפה. ולא לפרסום.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...