Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי כרגע מערכת די איכותתית המורכבת מהיחידות הבאות:

אלייט 3 חלקים מקדימה

בניות מקדימה של המידים על הדש בורד

HU 856 clarion

3 מגברי רוקפורד מהדור הישן מאחורה

סאב סרוין וגה סדה vega סליל כפול 12D4

קבל ושאר חמוצים...

בעיות אקוסטיקה

למרות שהרכב מאוד אקוסטי( גולף דור 3)

שאני מגביה לרמת שמיעה סבירה + אני שומע שהמידים 6"

של האלייט מזמזמים בדלתות.

גם הסאב מזמזמ בבגאז'

מציאת חומר בידוד זול

אני מחפש בידוד פשוט זול ,אפילו זפת או חומר איטום של גג או אחד הבני דודים שלו:-)

שיעשה את העבודה אני לא רוצה להשקיע מכיוון שאני מוכר את האוטו משהו כמו 3 חודשים

לא רוצה להשקיע בDANYMET

(עדיף לחומר זול שנבדק ונמצא סביר)

פורסם

שמר היה אומר.

זול וזוגלובק. שניהם מתחילים ב ז'

עם אתה רוצה רק ל3 חודשים. עזוב אותך משטויות. תמתין. כאשר תחליף את הרכב. וברכב החדש תחליט שאתה רוצה איטום תביא משהוא כמו דינמאט או (ממליץ) סקנד סקין פרו (עם אתה רוצה דבר איתי בפרטי)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
שמר היה אומר.

זול וזוגלובק. שניהם מתחילים ב ז'

עם אתה רוצה רק ל3 חודשים. עזוב אותך משטויות. תמתין. כאשר תחליף את הרכב. וברכב החדש תחליט שאתה רוצה איטום תביא משהוא כמו דינמאט או (ממליץ) סקנד סקין פרו (עם אתה רוצה דבר איתי בפרטי)

גם 3 חודשים לנסוע עם זמזומים וקירקושים זה מעצבן

אני מחפש איזה זפת או משהו בסגנון,אין איזה מוצר כזה באייס ? חנות לחומרי ביניין?

פורסם

אתה בכח רוצה להרוס ולהוסיף כסף ?

כולה 3 חודש אנשים לא מתים מזה

אם אתה רוצה להשקיע באיטום ועוד בגולף שנחשבת אטומה אז רק משהו נורמלי וטוב בלי קומבינות

אני לא היתי עושה את זה אבל ההחלטה היא שלך

פורסם

הקרקושים נישארים גם ככה. דיינמט לא מונע קערקושים. אולי אם תעטום גם את הפלסטיק. אבל זה בעקרון נועד למנוע וברציות של משטח דק. לדוגה המתכת של מכונית היא מקבלת וויברציות מהמכות של גלי באס נמוכים והחומר פשוט מוסף לכך עובי וחוץ מזה מרסן את הוויברציה (תזוזה קתנה של המתכת) הקירקושים באים מהמכות ומגעים בין פלסטיק לפלסטיק.

פורסם

האיטום הכי טוב שאתה יכול לעשות למידבאסים של אילייט זה קודם כל לשים אותם בתיבה סגורה עם נפח שלא עולה על 12 ליטר, הם לא אמורים לנגן לנפח של הדלת בכלל.

ב. תיבה סגורה בבניה מפיבר חוסכת לך 90 אחוז מהצורך לעשות בידוד אקוסטי בדלת - מה שנשאר לך בעיקר זה לרפד בתוך הדלת אזורים מרעישים עם ספוגים במקום.

ההמלצה על TEXSA היא המלצה טובה לחומר זול ויעיל - אבל צריך לפחות שתי שכבות.

פזקר - מנסיון עם החומר - אפשר לעשות רק שכבה אחת והיא תהיה דקה מאוד והחומר גם קצת מסריח - עזוב, רד מהפזקר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
האיטום הכי טוב שאתה יכול לעשות למידבאסים של אילייט זה קודם כל לשים אותם בתיבה סגורה עם נפח שלא עולה על 12 ליטר, הם לא אמורים לנגן לנפח של הדלת בכלל.

ב. תיבה סגורה בבניה מפיבר חוסכת לך 90 אחוז מהצורך לעשות בידוד אקוסטי בדלת - מה שנשאר לך בעיקר זה לרפד בתוך הדלת אזורים מרעישים עם ספוגים במקום.

פזקר - מנסיון עם החומר - אפשר לעשות רק שכבה אחת והיא תהיה דקה מאוד והחומר גם קצת מסריח - עזוב, רד מהפזקר.

+1

תחכה אם האיטום תחליף רכב, ואז תעשה את מה שהכי טוב לרמקול שלך, תבנה לו תיבה אטומה. ואם תעשה את הכל לבד לא יצא לך יותר יקר מקיט איטום של דיינאמט.

פורסם

אומרים שלחומר הזה צריך 4 שכבות לעומת הדיינמט.

חוץ מזה שדיינמט עולה 900 ש"ח לקיט לכל הרכב, של אקסטרים. אם הקיט אפשר לאטום את שתי הדלתות טוב מאוד אם שתי שיכבות. נירא לי שכל הסיבוכים אם החומרים זה מיותר. ובקשר לתיבה לוופרים זה סיפור אחר אבל הרבה יותר מסובח נירא לי.

פורסם

השימוש בדינאמט במקרה הנ"ל הוא כמו ניקוי עששת במקום טיפול שושר.

אם תבנה תיבות כמו שצריך, עם 6 שכבות פיבר לא תצתרך שום איטום (לפחות בדלתות).

במקרה הזה זה הפתרון האידיאלי!

פורסם

אז בוא כולם ניבנה תיבות? אז למה אף אחד לא עושה את זה? כי זה מסובח איך בידיוק אתה תתדחוף את התיבה לתוך הדלת כשה יש לך שם מנוע של החלות ועוד ים של דברים, מותות ברזל חיבורים ובכלל החלון שיורד למעתה. או לעשות את התיבה בולתת לתוך הסלון? זה לא ממש קל כמו שזה נישמע. בגלל זה עושים ברוב המקרים איטום. אם לא אז חצי מהפורום היה בונה תיבות אם זה היה פיתרון האידיאלי. כי גם ככה לחצי מהפורום יש מורל שחיב את התיבות האלה.

אני מסקים שהתיבה היא יופי של דבר. אבל זה חתיכת עבודה מסובכת שדווקה לא תמיד היא טובה ויעילה.

פורסם
אז בוא כולם ניבנה תיבות? אז למה אף אחד לא עושה את זה? כי זה מסובח איך בידיוק אתה תתדחוף את התיבה לתוך הדלת כשה יש לך שם מנוע של החלות ועוד ים של דברים, מותות ברזל חיבורים ובכלל החלון שיורד למעתה. או לעשות את התיבה בולתת לתוך הסלון? זה לא ממש קל כמו שזה נישמע. בגלל זה עושים ברוב המקרים איטום. אם לא אז חצי מהפורום היה בונה תיבות אם זה היה פיתרון האידיאלי. כי גם ככה לחצי מהפורום יש מורל שחיב את התיבות האלה.

אני מסקים שהתיבה היא יופי של דבר. אבל זה חתיכת עבודה מסובכת שדווקה לא תמיד היא טובה ויעילה.

קודם כל לא צריך להתלהם.

דבר שני לא צריך להגיד אז בואו כולם.

כי

1 יש נפח אופטימלי לכל רכיב (גם מיד). למשל דוטק לא צריך תיבות.

2 צריך לחשוב על זה לפני קניית הרמקול. ולבדוק את נתון ה QTS. למשל אני יודע שאני לא הולך לבנות תיבות ולכן בוחר וופר שמתאים לנפח של דלת.

למה אתה לא מתחיל לצעוק כאשר אנשים מכניסים סאבים בתוך תיבות נגיד של 34 ליטר? כי זה הנפח המומלץ.

פורסם

רומן - מידבאסים של אילייט פשוט לא מנגנים כמו שהם אמורים לנגן בנפח של הדלת - בחירת רמקולים כאלה היא מוטעית ולא נכונה. אני נאלץ כרגע לבנות תיבות בשביל לגרום להם להשמע כמו מורל ולא כמו פיוניר.

אם השיקול שלי היה יותר נכון מלכתחילה הייתי מוותר על הוופרים האלה ולוקח מידבאסים של פוקל או MBQ ברמה מקבילה או לפחות מורל הייבריד שממש לא מביישים את הפירמה.

זה כמו לעשות בידוד אקוסטי לרמקול שמנגן בתוך פח זבל - זה עוזר, אבל זה עדיין פח זבל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הדבר ההגיוני ביותר-להתאפק 3 חודשים.אבל אם אתה מתעקש, יש כמה שמות משווקים בארץ.החומר עצמו נקרא גומי בוטילי, זה גומי הנדבק מעצמו בעובי כ 3 מ"מ עם רדיד אלומיניום.הוא עולה כ 500 ש"ח ל 6 מ"ר.

אז תעשה חיפוש באינטרנט ל"גומי בוטילי" ותמצא כמה הצעות.

החומר של גגות לא כדאי,כי זה זפת וזפת לא עמיד בחום וגם מסריח.

• תוכן חדש...