Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

il27, על איזה חומר אתה מדבר? דיינמאט וחבריו עשויים מגומי בוטלי ולא מזפת, וזה ההבדל העיקרי ביניהם לבין הפזקר שרק "נראה כמו".

לפותח השרשור, אם אתה חייב חייב חייב ומעוניין לקנות חומר "אטימה" בזול - לפני שבוע היה מבצע בהום-סנטר על יריעה ביטומנית של 5 מ"ר ב 160 ש"ח. אולי המבצע עדיין מתקיים.

האילייט יודע לעבוד טוב מאוד בדלת, רק אם היא אטומה לעילא ולעילא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
השימוש בדינאמט במקרה הנ"ל הוא כמו ניקוי עששת במקום טיפול שושר.

אם תבנה תיבות כמו שצריך, עם 6 שכבות פיבר לא תצתרך שום איטום (לפחות בדלתות).

במקרה הזה זה הפתרון האידיאלי!

6 שכבות של פיבר סטנדרטי(סיבים 300) למידבאס זה OVERKILL מטורף וממש לא הגיוני.

במקרה הכי קיצוני 3 שכבות מספיקות די והותר, ועם משתמשים בבדי פליז במקום בד כותנה אז גם 2 שכבות יעשו את העבודה.

בבניות לסאבים משתמשים ב4-5 שכבות פיבר, ו6 שכבות זה יכול להחזיק מפלצות RMS .

לאיתמר,

האילייט לא ינגן טוב בדלת גם היא אטומה הרמטית עם כל השכבות שבעולם, מדובר על אלמנט שצריך לנגן בנפח של 9-12 ליטר אטום.

בדלת הוא פשוט נשמע גרוע יותר.

לגביי ההייבריד זה כבר סיפור אחר כי הוא כבר מותאם לנפחים גדולים יותר.

צריך גם לקחת בחשבון שנפח של דלת גדל בסוג רכב אחד למשהנו,אם מדובר על קופה או מסחרית וכו'.

under construction..

פורסם

אז כנראה שלא שמעת אותו בדלת אטומה עם הגברה ראוייה.

גם אני חשבתי שהוא לא מתאים לדלת, מסתבר שטעיתי.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, אתה כנראה "קצת" תצתרך לסמוך עליי אם הייתי אומר דבר כזה.

לא רק שיצא לי לשמוע אותו על הגברה ראויה, יצא לי לכוון\להתקין\לשמוע יותר מידי פעמים את האילייט על מגברים ראויים לדוגמא כמו מקינטוש MCC302 כמוכן על האופוס 2 (OPUS2) של פייז,על הP2 של XETEC.

יצא לי לעבוד עם סטים כאלו במגוון רכבים כמו בגולף דור 3 ודור 4,פורד פוקוס,מאזדה 3,פולו,פאג'רו ואפילו רכבים בעיתיים כמו מרצדס CLK,פיאט בראבו וסיביק הצ'בק שבהם בכלל הנפח הוא גדול(בגלל תצורת ה2 דלתות).

האילייט כמו כל אלמנט בעל סליל רחב מבחינת קוטר(3 אינטש) מיועד לרדת מאוד נמוך בתדרים, האילייט כמעט ולא מדגיש את התדרים הנמוכים בנפח גדול כמו דלת, בנפח קטן יותר של כ9-15 ליטר אפילו (רצוי עד 12 ליטר) נשמע הרבה יותר דומיננטי בתחום התחתון.

בגלל זה ברוב כמעט המוחלט הייבריד לדוגמא ישמע יותר טוב בדלת רגילה.

כן, הוא יכול לעבוד ולהשמע אפילו טוב, אבל כדי לנצל כזה אלמנט כמו שצריך חייבים לצמצם לו נפחים לכאלו שמתאימים לו.

תיקח כל תוכנה שמיועדת לחישוב גרף הענות עפ"י נתונים.

תציב את האילייט עם FS =55HZ.

QTS=0.32.

VAS= 14.35L.

אחר-כך תציב את ההייבריד עם :

FS=55HZ.

QTS=0.42.

VAS=17.30L.

רק לפי הVAS אתה מבין שצריך תיבה יותר קטנה.

under construction..

פורסם

לפותח השרשור , בתור מישהו שהחליף 4-5 וופרים בדלת של גולף דור 3 , ולא אטם אותה מעולם , היו לי קרקושים , פתחתי את הדלת וגיליתי פשוט פלסטיקים שבורים , בכל מיני מקומות , בנוסף, תבדוק באזור הרמקולים והכיסים שבצדדים , לפעמים יש רווחים שנופל בהם כסף קטן, מנסיון אני מצאתי איזה שקל שלושים בכל מיני מטבעות בכל מיני מקומות בפלסטיק.

האם קרעת מאחורה את הלבד?

לגבי הרעידות בבג' , שב מאחורה ותקשיב מאיפה הרעידה מגיעה. ככה תוכל לזהות ולראות האם זה סתם פלסטיק/בורג משהו משוחרר. בעקרון לא צריכות להיות רעידות. יכול להיות שזה המספר מאחורה.

• תוכן חדש...