Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על סאב KICKER CVT12

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי נסיון עם CVR, ובנוסף מתוך דעות רבות כאן בפורום ומחוצה לו, דיוק אתה לא תקבל מKICKER , עוצמה כן, אישית גם אהבתי איך שהוא נשמע, אבל הפריע לי מאוד החוסר דיוק שלו (CVR) ובגלל זה הוא נמכר.

פורסם
יש המון סבים הרבה יותר טובים שלפי עומק הרמקול יתאימו לך.

אני יודעה שיש גם ל-BOSTON סאב בסוג זה.

מה אתה ממליץ?

פורסם
יש לי נסיון עם CVR, ובנוסף מתוך דעות רבות כאן בפורום ומחוצה לו, דיוק אתה לא תקבל מKICKER , עוצמה כן, אישית גם אהבתי איך שהוא נשמע, אבל הפריע לי מאוד החוסר דיוק שלו (CVR) ובגלל זה הוא נמכר.

כן אתה צודק, היה לי גם CVR שהוא דופק טוב אבל לא מדויק, וסאב זה מאותו מוטג וגם אותה ראש נראה לי...?:roll:

טוב אולי משו מקיר סאב זה ומשו אחר בסיגנון זה ?

פורסם

מה הנפח של הבניה שלך? ומה העומק המקסימלי של אלמנט שניתן להכניס לשם?

תזכור רק שמומלץ תמיד להשאיר כ 5 ס"מ מינימום מהדופן האחורית עד למגנט של הסאב.

פורסם
יש את הסבים של הארטקויק השתוך 10 סנטימטר עובי אם תיבה 200 W RMS ו 400 W פיק פואר.

סאב חלש. אני צריך משו שיזיז את הרכב שלי.(לא פיצוץ אבל בבאב סביר.)

פורסם

ודרך אגב הסב הכי נמוך של בוסטון בלי טיבה הוא12 סנטימטר עומק היום במקרה עשיתי מחקר קטן על סב אפשרי לטנדר טויוטה ויגו חדשה שיכנס מיתחת לכסא נהג והיחיד שנכנס זה הארטקויק או סב מוגבר של בוס.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם
יחאיל ופותח השרשור .

הייתי ממליץ לכם לבדוק על פייז אליינט , היה לי אותו - אחלה סאב מדוייק טילים וגם עוצמתי . וגם דק :)

תשלח לי קישור שלו, אם יש לך.

• תוכן חדש...