Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שאני מפרק ומחליף (הונדה ג'אז) את הפילטר דלק...

האם צריך לדעת משהו מיוחד? או שזו פעולה פשוטה לכל

בעל ידע\רקע טכני?

האם המערכת נשמרת בלחץ גם כשהמנוע כבוי?

האם כניסת אוויר לא עושה בעיה במערכת ההזרקה?

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם

לעתים המערכת נשמרת בלחץ גם כשהמנוע כבוי, תלוי בזמן בו המנוע כבוי. שחרר הצינור בזהירות והרחק את הפנים.

זו פעולה פשוטה לכל בעל ידע\רקע טכני. אין בעיה של כניסת אוויר.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

יכנס לך אוויר למערכת וגם יקח קצת זמן למערכת למלא את הפילטר חזרה בדלק.

אז מה שאתה עושה אחרי שאתה מחליף את הפילטר לפני שאתה מתניע את המנוע (אם יש לך קודן אז נטרל אותו עם הקוד)ואז תפעיל סוויץ ל2 שניות ותכבה אותו, תעשה את הפעולה הזאת 4 פעמים, ואז תתניע לא לדאוג המנוע יגמגם קצת או שההתנעה תהיה ארוכה, לא ללחוץ גז ולא כלום חכה קצת שהמנוע פועל וסע לשלום.

לאחר שהכל עובד שים לב שאין לך נזילה של דלק מהפילטר ודאג שהצינורות יהיו מחוזקים היטב.

• תוכן חדש...