Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כך יעשה למזייף קילומטראז'!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היכנסו ל http://news.walla.co.il/?w=//1181378

הלוואי וכך ינהגו בכל זייפני הקילומטראז' לסוגיהם.

נשאר רק לראות מה העונש המצחיק והבלתי מרתיע בעליל שיקבל מן הסתם ממערכת המשפט המקלה מדי שלנו.......

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

איזה אידיוט הוא. כל מוסך שני מזייף ורק אותו תפסו. בטח שם שלט "כאן מורידים קילמטראז' בנסיעה ברוורס"

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

ראיתי יותר מרכב אחד שנסיעה ברוורס כן מורידה את הקילומטאז'. אמנם זה היה לפני הרבה שנים ברכבים ישנים אבל בדקתי את זה בניסוי.

זכור לי בפיאט 126 גם המחוג יורד מתחת לאפס ומצביע על מהירות שלילית בנסיעה ברוורס.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

רגע זה לא קשור במקרה לאחד מהפורום כאן שרכב רכב ונראה לי אותו בעל הרכב הוריד קילומטראז'?

פורסם
נסיעה ברוורס לא מורידה קילומטרז'.

חשבתי שזה די ברור שאמרתי את זה בצחוק.

בסרט "שמתי ברז למורה" הם מנסים להוריד קילומטראז ברוורס

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

איזו כתבה מענינת! פששששש

ולמה כל פעם צריך לזרוק איזה קישור לאתר חדשות מסוים? יש כל כך הרבה אתרים כאלה, אנחנו יכולים לקרוא לבד, לא צריך כל יום עזרה, לפתוח שרשור ולזרוק קישור נוסף ל"חדשה מרעישה!" :?

ולא הבנתי בכלל את נושא השרשור "כך יעשה למזייף קילומטראז'! ".............מה קרה? הוא סך הכל הובא לבית משפט, לא נמצא אשם ולא הורשה ולא קיבל עונש. אז מה בדיוק "יעשה למזייף קילומטראז'"?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

יביאו אותו למשפט, שופט יראה אותו, יגזור עליו קנס מזערי שלא מפחיד אף אחד וישלח אותו למעצר בית של שלושה ימים.

אמאלה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
חשבתי שזה די ברור שאמרתי את זה בצחוק.

אי אפשר לשמוע טון דיבור בכתב, לכן הסקתי שאתה מתכוון ברצינות.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
איזו כתבה מענינת! פששששש

ולמה כל פעם צריך לזרוק איזה קישור לאתר חדשות מסוים? יש כל כך הרבה אתרים כאלה, אנחנו יכולים לקרוא לבד, לא צריך כל יום עזרה, לפתוח שרשור ולזרוק קישור נוסף ל"חדשה מרעישה!" :?

ולא הבנתי בכלל את נושא השרשור "כך יעשה למזייף קילומטראז'! ".............מה קרה? הוא סך הכל הובא לבית משפט, לא נמצא אשם ולא הורשה ולא קיבל עונש. אז מה בדיוק "יעשה למזייף קילומטראז'"?

אם BURZUM הנכבד היה קורא (ומבין) את הכָּתוּב עד תוּמו, לרבות השורה השנייה(והאחרונה!!!) היה אולי מאתר לבדו את שמץ הסרקאזם שבו טיבלתי את "החדשה המסעירה". קומפרנדו?!

לא קרה כך.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

ברור שהם לא הצליחו, הגלגלים היו באוויר :-)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ראיתי יותר מרכב אחד שנסיעה ברוורס כן מורידה את הקילומטאז'. אמנם זה היה לפני הרבה שנים ברכבים ישנים אבל בדקתי את זה בניסוי.

זכור לי בפיאט 126 גם המחוג יורד מתחת לאפס ומצביע על מהירות שלילית בנסיעה ברוורס.

ובאותו זמן גם מחוג הדלק עולה . -אני בטוח שאת זה לא שלחו להם בקיט מטורינו. זה שיפור פולני . והם עוד מתרגזים שיש עליהם בדיחות. גם חתול פולני , איך שלא תיזרוק אותו הוא נופל על הראש.

• תוכן חדש...