Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריכה להחליף מנוע באופל אסטרה שנת 95,

המנוע כבר גמור ואוכל שמן ברמות מטורפות וגם הפלגים מלאים שמן וגם יש נזילת שמן בגלל בעיות לחצים

אני לא יודעת כמה עולה מנוע חדש אבל אני לא רוצה לקנות מפירוק כי שמעתי שאין הרבה אחריות על דברים כאלה

מישהו יכול לעזור לי עם מציאת מנוע חדש ? פלוס מינוס 5000 ש"ח זה הגיוני ?

פורסם

מנוע מפירוק עולה בערך 3500 ש"ח, מנוע מיבוא שהוא גם מפירוק רק פירוק בחול עולה בערך 4500 ש"ח, לשניהם נותנים את אותה אחריות ל 3 חודשיים.

פורסם

אני לא יודעת כמה עולה מנוע חדש אבל אני לא רוצה לקנות מפירוק

מנוע חדש עולה הרבה יותר משווי הרכב, ואינו ריאלי לקניה.

אין לך ברירה, אלא לקנות מנוע מפירוק (מקומי או מייבוא/פרוק בחו"ל).

בררי עלות המנוע, ועלות פרוק והרכבה, כולל טיפולים נדרשים, כגון החלפת נוזלים, רצועות, טיימינג וכו'.

כי שמעתי שאין הרבה אחריות על דברים כאלה

האחריות היא בד"כ שלושה חודשים, למקרה שהמנוע אינו תקין, ובד"כ היא אחריות למנוע בלבד, ואים אינו תקין תדרשי שוב לשלם את הפירוק וההרכבה. בדקי זאת מראש.

אין לך ממש ברירה אחרת, אלא לסמוך על המכונאי המתקין, ולקוות שביצע בדיקות כדי לפסול מראש מנוע בעייתי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
מנוע חדש עולה הרבה יותר משווי הרכב, ואינו ריאלי לקניה.

אין לך ברירה, אלא לקנות מנוע מפירוק (מקומי או מייבוא/פרוק בחו"ל).

בררי עלות המנוע, ועלות פרוק והרכבה, כולל טיפולים נדרשים, כגון החלפת נוזלים, רצועות, טיימינג וכו'.

האחריות היא בד"כ שלושה חודשים, למקרה שהמנוע אינו תקין, ובד"כ היא אחריות למנוע בלבד, ואים אינו תקין תדרשי שוב לשלם את הפירוק וההרכבה. בדקי זאת מראש.

אין לך ממש ברירה אחרת, אלא לסמוך על המכונאי המתקין, ולקוות שביצע בדיקות כדי לפסול מראש מנוע בעייתי.

לגבי כל הטיפולים וההרכבה אין לי בעיה אני עובדת במוסך מאזד'ה פורד בחולון ואני מאמינה שלא יקחו לי כסף אני רק צריכה

לדעת מאיפה לקנות מנוע כזה ומה העלות שלו + העלות שמסביב ועם זה אני באה למוסך

שאלה נוספת : איך אני יודעת מה הטיב של המנוע וכמה זמן הוא היה על הכביש לפני שפירקו אותו ? יכול להיות שאני יקבל

מנוע ממש חדש מרכב שהיה טוטל לוסט ?

פורסם
לגבי כל הטיפולים וההרכבה אין לי בעיה אני עובדת במוסך מאזד'ה פורד בחולון ואני מאמינה שלא יקחו לי כסף אני רק צריכה קצת קשה לי להאמין שהמוסך יתרום ליפט ליום שלם מינמום לביצוע ההחלפת המנוע ומינמום יום עבודה שלם של עובד מיומן את אופטימית מידי אבל אני מאחל לך בהצלחה!

לדעת מאיפה לקנות מנוע כזה ומה העלות שלו + העלות שמסביב ועם זה אני באה למוסך

שאלה נוספת : איך אני יודעת מה הטיב של המנוע וכמה זמן הוא היה על הכביש לפני שפירקו אותו ? יכול להיות שאני יקבל

מנוע ממש חדש מרכב שהיה טוטל לוסט ?

שלום.

מתוך נסיון תבררי קודם במוסך שהם מוכנים לעזור לך בהחלפת המנוע, ויתכן מאוד שתקבלי תשובה בסיגנון הזה "לא מכירים אופל ולא מיומנים בביצוע התיקון" ולא נוכל לעזור!

בואי נתקדם. קודם כול תציני איזה מנוע יש באופל שלך נפח ודגם וזה משנה כי יש מיספר דגמים של מנוע ומחירים בהתאם.

נקווה שיש לך מנוע רגיל ולא דגם ששמו אקו-תק ניתן לזהוי בקלות פתחי את מכסה המנוע ותסתקלי אם כתוב באותיות קידוש לבנה אקו-תק .

כדאי לקנות מנוע מיבוא רצוי ללכת אם בעל מקצוע שידע על מה להיסתקל, בכללי המנועים מיבוא בדרך כלל מצוינים ואין בעיות איתם ומנועים מפרוק מקומי אני אישית לא ממליץ עליהם מתוך נסיון מר.

בברכה בני ל.

אגב עובדת איתך במיקרא גילה?

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...