Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי הספויילר.

גם אני לא בנ-אדם של ספויילרים ואני אפילו דיי מתעב אותם.

אבל, הספויילר של pro-drive שיעודי לדגם הזה נותן לרכב את המראה הקרבי והמושלם לעניות דעתי.

ממליץ לך לראות רכב דומה עם ספויילר כזה ושקול את העניין. כל ספויילר אחר שישב על רכב כזה - הוא בגדר פשע לדעתי.

לגבי הצנרת והפורק.

אני נותן לך גג חודשיים :wink: , יום יבוא ואתה תתענג על כל אפצ'י :-D

(אלא אם הדלק ישתה לך את הכיס)

הבעיה העיקרית בכנף היא עדת החולונים הגרים ליד עומר (חולוני בפעם האחרונה שבדקתי) וגם בלי סטיגמות, הכנפיים האלו נגנבות מהר יותר ממהירות שבא דיסקים צרובים מועתקים באילת, רכב נגרר בתל אביב וצפונבון נדקר בלוד - מה שאומר מהר :!:

לא הייתי קונה כנף כזאת בחיים, גם בגלל התועלת וגם בגלל החשש לונדליזם

פורסם

אם זה במצב - ייתכן ואתה צודק.

אבל, אצל עומר, זה נראה שימים יגידו.

בדר"כ הרכבים שהוא נוהג בהם נראים מושלמים.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

עיווווני - קודם כל תתחדש!

אני חושב שעשית מהלך נכון.

אע"פ שהראלי הייתה כמו כפפה ליד עבורך, אני חושב שאתה בין הבודדים שממש מיצו את הרכב עד קצה יכולתו.

ברור שתמיד אפשר לשפר את הרכב ולהתקדם איתו, אבל אני בהחלט חושב שהגיע הזמן מבחינתך לקפוץ מדרגה.

לדעתי לראלי עוד תמשיך להתגעגע. גם אם תעבור בעתיד למכוניות חזקות, איכותיות או יקרות יותר, ולא תהיה מוכן להתסכל אחורה. גם אם תצחק יום אחד על זה שנהגת על עגלה מקרקשת במשך 5 שנים, הצחוק יהיה מהול בקצת עצב. אני מכיר את זה בעצמי.

לגבי הפאן התחרותי - ברור שכל רכב חדש דורש הסתגלות, במיוחד במעבר חד שכזה, אבל עם יכולת הנהיגה שהוכחת אני מאמין שתוך זמן מה - אתה תתן פייט הוגן גם לחברה המנוסים עם האימפרזות\איבו.

מה עוד, אני מאמין (ותתקן אותי עם אני טועה) שהאימפרזה מאתגרת מחדש את היכולות שלך כנהג, הראלי, על אף היותה מכונית שובבה ומתנהגת להפליא, כבר קטנה על יכולות הנהיגה שלך. מיצית אותה כמעט עד גבול יכולתה. הגיע הזמן להתקדם לרכב עם מעטפת ביצועים גבוהה יותר, ואני חושב שה-GT היא בחירה מצויינת לעניין זה.

מעבר לכך, ה-GT שלך נראית פשוט בובה. מצפה לראות אותה במציאות ולא בתמונות.

נ.ב. אני לא הייתי שם כנף על האימפרצה ולו בשל העובדה שהיא לא תישאר שם הרבה זמן :evil:

אם הרכב היה מגיע כבר עם כנף, אז ניחא. אבל היות ולא, לא הייתי משקיע את הכסף באבזר שהיה נתלש לאחר חודש. זו פשוט מכת מדינה מכמה אנשים שדיברתי איתם.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

ליאור, הוא לא יצליח לתת פייט לבכירי הקטגוריה שלו בMDC בחיים בלי כמה שיפורים!

נתחיל מצמיגים....

אבל הוא לא חייב להתחרות עם הרכב שלו בכלל.

עומר, אם אתה רוצה את המיאטה של ניב רק תבקש :lol:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

ולכל אלו שנרגעו שעומר לא יהיה בקטגוריה שלהם ב- MDC

אל תתלהבו...

אולי הוא עוד יגיע עם איזו ראלי כחולה... קצת יותר חזקה!:evil:

ליאור תודה על התגובה והפירגון :oops:.

אכן הGT היא אהבה חדשה והיא מרגשת מאוד במיוחד בתחום הכח ועוצמה תחת גז בסיבוב זה משהו מדהים!

לגבי הMDC - בינתיים אני מסודר ונשאר במקורות 8).

הראלי הכחולה זאת הראלי השניה שאני הכי מחובר אליה מכל ראלי שאי פעם נהגתי ...

מאובזרת במה שצריך (בילשטיין איכותיים ובאקטים שחורים :twisted:).

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

תתחדש, כיף לראות אנשים שהולכים עם האהבה שלהם לנהיגה וקונים רכבים שבאמת עונים על הצרכים האלה.

לא מזמן גם אני חשבתי להחליף ודמיינתי את עצמי מסתכל על הרכב שלי נוסע בלעדי, זה היה קצת הזוי ...

בכל מקרה, סע בזהירות. אחד החסרונות של ה GT זה שצריך ממש "להתגרזן" בשביל להנות ממנה כי היא כלכך טובה.לדבר אחד אתה בטוח תתגעגע ב 106 ראלי...

צריכת דלק.

פורסם

הראלי הכחולה מאובזרת במה שצריך (בילשטיין איכותיים ובאקטים שחורים :twisted:).

דיאלוג שיחה

שחר: "וואי קניתי באקטים איזה מאגניב, עומר, תראה"...

עומר: "ואני קניתי אוטו חדש".

שחר: "מה? לא מאמין! !@#$%%^&*"

:lol:

לפי דעתי הכנף נכללת בביטוח של ה GT.

שאל את גיא (GUY) מנהל הפורום שעבר גניבת כנף וקיבל חדשה מהביטוח. (אינני בטוח לגבי השתתפות עצמית)

נכללת. בדוק. לגבי השתתפות עצמית - תלוי בפוליסה, בד"כ זה מצריך הפעלתה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תתחדש, בחרת ברכב מאוד מתגמל, לי כבר יש אותה שלוש שנים וכל פעם שאני מוריד את הכיסוי אני מחייך....

צריך לארגן איזה מפגש GT, יכול להיות יפה לראות 20-30 כאלו יחד.

DSCF1797.JPG

STI 2004

פורסם

אני חייב לשתף אותכם בחוויה החדשה - סובארו איפרזה GT.

ממש עכשיו חזרתי מכמה הקפות התגרזנות ב"מסלול הבייתי" .

לקחתי את עצמי והסובארית בשעת לילה חסרת תנועה ,ריכוז גבוה וקצת ללמוד את מגבלותיה של הGT אחרי שבוע של התניידות בפקקי גוש דן המעיקים.

אין לי מילה אחרת חוץ מאדרנלין , פשוט אדרנלין מטורף! הרכב הזה הוא חוויה אחרת לחלוטין!

אז נכון, התקשורת לא מגיע מההגה אלה מהתחת - ברגע זה ,זה מעניין לי את התחת!

חשבתי לתומי שאאבד את הפאן של העברות המשקל הפשוטות , בלימה לתוך סיבוב תוך כדי זנב בחוץ וכו' שכל כך התרגלתי להם בראלי - אז זהו שלא! גם הסובארו יודעת זאת ועושה זאת היטב , רק שבסובארו ההאצה ליציאה מהיגוי היתר פשוט משגר אותך החוצה עם המון המון כוח תוך כדי תפיסה מדהימה של כל ארבעת הגלגלים!

ההחלקות תחת כוח זה בכלל משהו בליגה אחרת! מודה קצת מפחיד! מרגיש שמישהו דוחף אותך במכה הצידה והכל קורה כל כך מהר אך עם זאת העסק נשלט ושוב הסובארו משגרת אותך החוצה עם ים של אדרנלין וחיוך ענק.

הרכב הזה פשוט מדהים! נכון לעכשיו הוא מרגיש כמו זריקת אדרנלין מטורפת!

אני מאוהב מחדש , מאוהב ביפנית משפחתית 4 דלתות שעונה לשם סובארו וכמו שכולנו יודעים אהבה גם כואבת ובו בא לידי ביטוי הדלק. . . אך נכון לעכשיו זה שווה כל רגע!

יש לי אהבה חדשה והיא אימפרזה GT.

Not the sound of silence -ABARTH

• תוכן חדש...