Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ליאור יש GT סטיישן. אני גם ראיתי אחת בארץ- כחולה או לבנה.

עומר, מה עם תמונות וסיקורון של הרכב החדש?

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

הGT שלו היא לא סטיישן. זהו מרוצים? :D

עומר, כמו שאמרתי בשישי, תתחדש!! עכשיו אתה צריך לחפש מסלול אחר, הסופרלנד קטן על החיה הרעה :D.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תודה באמת לכולם.

הראלי נמכרה לחבר שאולי הוא מעדיף לא לנקוב בשמו..

הוא שילם בהתאם ואני מאמין שייתיחס לזה בהתאם..

הכלה החדשה הינה סובארו אימפרזה GT 99 (הדגם המפואר 8)) 90000 ק"מ על השעון סטנדרטית לחלוטין (חוץ מבולמים וברקסים) וללא תאונות.

הקניה היתה מאוד ספונטנית והוחלטה בערך תוך דקה מרגע שפגשתי את הסובארו (שלא פורסמה למכירה...).

לגבי רשמים מהסובארו - את זה אני אעשה בהמשך , קודם נלמד אותה קצת.. נכון לעכשיו היא מאוד מאוד מהירה ושותה המון המון המון דלק :roll:. סופר מהנה!

תמונות רק בהמשך..

שוב תודה לכולם.:-)

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

תתחדש, שמור עליה כמו שעשית עם הפיז'ו, והעיקר - תהנה! (כי ב-MDC לא יהיו לך חיים קלים :wink: )

רוני

תתחדש.

אכן יהיה מעניין ב MDC.

למרות שכמו שאני מכיר אותך, לא נראה לי שתלך להתחרות ב MDC עם רכב שלא הכי מתאים לקטגוריה.

בהצלחה.

פורסם

אכן נורא קשה להיפרד מרכב ראשון ,אבל האימפרזה תכפר על כל העצב ותכניס המון ריגוש ואדרנלין שיהיה במזל אחי!

!Blue Subaru Impreza

פורסם

מזל טוב עומר, כמו שאמרו אל תדאג, לכל סוף יש התחלה חדשה.

לפי הבחירה שלך, אין לי ספק שתעשה חיים, אולי אפילו כמו עם הראלי (מה שאני יודע שקשה לך לתאר כרגע).

אבל עוד משהו, לא יכלת לחכות עוד שנה?! תאמין לי, היית מקבל ממני 20K מעל המחירון!!!

פורסם

FUCK IT, למצוא GT עם נתונים כאלה זה מדהים!

איכשהו תמיד האימפרזה השאירה לי את הרושם של האדרנלין, של המירוץ ופחות את הרושם של החיוך מההחלקות או משהו כזה. דווקא שאחד כמוך קונה את האימפרזה זה מעניין על אחת כמה וכמה לקרוא את החוויות ממנה.

בוא נגיד ככה, לא חשבתי שהיא תיהיה ההמשך הטבעי שלך ל 106ראלי, יותר ציפיתי לראות אותך ב NB.

ברור שהאימפרזה היא רמה אחרת מבחינת ספורט, אבל כמו שאמרתי, הגישה של האימפרזה שונה מהגישה של הראלי\NB ובגלל זה יהיה מעניין לראות את החוויות שלך...

המון מברוק, וכמובן, תיזהר.

(חובה לרשום מילה אחת על הראלי: היית אחראי לעליית המחירון של הראלי בצורה לא מבוטלת... בעלי הראלי למיניהם - אתם צריכים להעביר לו בקשיש מכובד :-D).

Back to the original - NC again.

פורסם

TB , מה העינייינים?? לאן נעלמת? :-).

מיאטה NB בהחלט באה בחשבון והיא מכונית מדהימה במיוחד בתקופה הזאת של חיי!

אבל אל נא תשכח שהיא מאוד יקרה לקניה! ביטוח בשמיים ובלתי ניתנת למציאה (2003 ידני..).

לעומת זאת הסובארו מציעה חבילה הרבה יותר רצינית והארדקוריסטית במחיר הרבה יותר שפוי (חוץ מהדלק).

הסובארו נכון לעכשיו (אחרי 200 ק"מ) מטריפה! מעלה לי את האדרנלין בכל לחיצה, סופר אוחזת! ויודעת גם להחליק תחת כוח.. :wink:

לגבי הראלי והמחירון - LOL:

תמונה ראשונה של הכלה:

12102007210.jpg

Not the sound of silence -ABARTH

• תוכן חדש...