Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על פיאט טיפו .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אז ככה , חברתי שתזכה לחיים ארוכים מתחילה ללמוד במכללת ספיר (שדרות)

ולכן אני מעדיף שהיא תזכה לאיזה רכב פשוט שכזה - מאשר לנסוע באוטובוסים

מה אתם חושבים על הרכב הנ"ל פיאט טיפו לנסיעות יומיות של 40-70 ק"מ ביום בין עירוני בעיקר .

ו\או רכב אחר בסכום של עד 8000 ש"ח (עשינו חישוב למשך 3 שנות הלימוד\אוטובוסים וזה מה שיצא)

כמובן למחיר רכב ללא ביטוח ושאר ירקות .

בתודה רוני .

פורסם

אם מָטַר הקאסמים ימשיך להרטיב את אזור שדרות ומכללת ספיר אז חברתך זקוקה לשיריונית כדי לזכות בחיים ארוכים.....ולא בפיאט טיפו......

8)

בסה"כ מדובר ברכב פשוט ואמין למדי, זאת אם טופל כהלכה והושקה במים יעודיים ולא מי ברז(רגישות ראש מנוע). אם האקזמפלר שוּמר כיאות אין מניעה שיגמע את המרחק שצויין.....(גם יחסית חסכוני, וחלקיו לא יקרים)

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

רכב שמראה אמינות לא רעה בכלל.

נוח ומרווח בפנים למרות צורתו החיצונית.

איכות הנסיעה לא רעה יחסית למחירה.

אני מדבר כבעל רכב דומה פיאט טמפרה ובקרוב תהיה חדשה.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

תלוי איזה שנה הרכב

אם הוא שנת 90 אל תתקרב לרכב הזה אני מציע לך את שנת 94 הוא יותר טוב ויותר אמין מה90

ואם זה עד 8000 ש"ח אז תחפש משו אחר

אני הייתי מציע פיאט פונטו או קליאו אפילו 106 משנתונים 94

206 XT

פורסם

הייתה לנו במשפחה פיאט טיפו 1.4 מודל 94 שנקנתה חדשה ונמכרה בשנת 2006.

היו יחסית לא מעט תקלות, בעיקר חשמל, ואת הרוב תיקנתי לבד, ובעלות אפסית. באחזקה של רכב כזה צריך להבין קצת במכונאות וחשמל ואי אפשר להסתמך רק על מוסכים.

בסך הכל מנוע וגיר אמינים יחסית, הרכב מרווח מאוד, אין בעיית חלודה בכלל, חלקים זולים, מנוע 1.4 זהה למנוע של אונו.

ונעבור לחיסרונות -בהרבה מאוד מקומות חיבורי חשמל מתחממים ונשרפים, הבעייה הזאת קיימת בפנסים ראשיים, במאוורר פנימי, במאוורר רדיאטור, ובעוד מקומות. המזגנים שהותקנו בארץ פשוט על הפנים, ברוב המכוניות היום המזגן לא עובד, וגם כשהוא עובד הוא מקרר חלש אבל לוקח המון כוח מהמנוע וגורם להתחממות. במזגנים של ראסקור אין מאוורר נוסף לרדיאטור, ומזגן גרם להתחממות בעומס, גם כשהרכב היה חדש לגמרי. עוד נקודה מעצבנת- בכל המכוניות נשברו הנועלים של הספסל האחורי ואי אפשר יותר לקפל אותו להגדלת תא מטען.

דגמי 94 ומעלה אכן טובים יותר מדגמי 89-93, אך לא בהפרש ענק. ב8000 ש"ח אפשר לקנות את המודלים המאוחרים ביותר, כלומר 94-95.

אני ממליץ לא לקנות את דגם ה DGT המאווזר (קיים עד 93) עם לוח שעונים דיגיטלי, חלונות ומראות חשמל, וכו'. במקרה הזה - כמה שפחות איבזור=פחות בעייות.

• תוכן חדש...