Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול המבינים ברשותי וולו SE S-70 שנת 2000 ,20 שסתומים כ140 כ"ס ?

אני מבקש כל מידע לגבי הרכב והסוג הספציפי ממי שיודע .

הרכב ברשותי כ4 חודשים יד ראשונה{עכשיו כבר שניה} 126K .

את הרכב קניתי בסוכנות שילמתי מחירון {תמורת קצת פחות ממחירון לפולו 96 יד שניה 250K שהיתה לי}

אמרו לי שאני פרייר ששילמתי מחירון על רכב בלי שוק ,אבל אני לקחתי רכב מטופל עם אחריות וכ"ו ,ובכול זאת מה אתם אומרים יצאתי פרייר ? ובכמה ? {ותעזבו אתכם מ "לא בוכים על חלב שנישפך " תענו בכנות.

תודה.

פורסם

לדעתי,עשית עסקה טובה.

בלי להיכנס למה שהיה לך,רכב ישן על הכביש עם 250K זה פשוט משהו שיכול להכניס אותך להשקעות ענק במנוע ובגיר בעיקר ולסבול מבלאי בכלל.

שדרוג -אם הרכב שקנית מצויד בספר טיפולים,שמאמת את הקילומטרא'ז שכזה הוא טוב באופן כללי.

צריך להזהיר-שוולוו הוא כמובן רכב שהתחזוקה שלו תהיה יקרה יותר וגם האחזקה אבל חוץ מזה סה"כ עסקה טובה ותהנה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

פולו- קטן חסכוני זריז נוח בעיר...

וולו- מסורבל איטי קשה לתמרון וחניה דחוקה...חלפים יקרים דלק יקר...הרבה יותר מיגון

והנאה בנסיעה בין עירונית

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

.

אין ברשותיי פרטים על הרכב אבל נשמע לי מוזר לרכוש רכב ולא לדעת פרטים עליו.

לפי דעתי עסקה גרועה ואפילו גרועה מאוד מבחינה כספית.

איזה כייף לי :)

פורסם
פולו- קטן חסכוני זריז נוח בעיר...

וולו- מסורבל איטי קשה לתמרון וחניה דחוקה...חלפים יקרים דלק יקר...הרבה יותר מיגון

והנאה בנסיעה בין עירונית

טוב אז קודם כל למי שטיפל כמוני במוסך מרכזי החלפים והטיפולים {לפולו} לא כל כך זולים כמו שנוטים לחשוב במיוחד בחלפים גרמניים מקוריים, למי שנוסע הרבה עם מזגן בעיר הרכב למי שלא יודע או פקקים הרכב אוכל ,אומנם לא כמו וולו אבל..

חוץ מזה כשהיתה לי הפולו היתי רווק ובשנתיים האחרונות התחתנתי ואז הגיעו הילדים ,ולמי שלא יודע פולו 5 דלתות זה רכב קטן תינוקות עגלה ,קניות נסיעות וכ"ו חוץ מזה מתחילים לחשוב גם על בטיחות ונוחות לחבר יש וולו 850 והוא מאוד מרוצה {לפני כן היתה לו רנו לגונה והוא אומר שאין מה להשוות} תמיד רציתי וולו , חוץ מזה הטיפולים לא בהרבה יותר יקרים אם בכלל ממוסכים מרכזיים אחרים ואם רוצים להוריד עלויות תמיד ניתן למצוא בפירוקיות ה-S70 נפוץ מאוד .

שאלתי לגבי העסקה עצמה מחירון תמורת מחירון אל תשכח שגם הפולו לא יכלה להשיג מחירון 250K הם גורם מרתיע מאוד ולו תמיד בצדק את הרכב פירסמתי וכל מי שראה את האוטו התלהב אבל בגלל הק"מ ניסה להוריד חצי מחיר ,את הוולו קיבלתי לאחר טיפול גדול וטיימינג תושבת מנוע וכול הדברים שנמצאו בבדיקה +ספר רכב מלא +אחריות +התחיבות לקניה חוזרת .

פורסם

תתחדש.

כרגע לא יעזור אם נאמר שעשית עסקה גרועה או טובה - הרכב אצלך - זה מה שחשוב.

השוק של ה-S70 מתנהל לו רחוק מאוד מנתוני הפתיחה של המחירון - פתח כל לוח רכבי יד 2 ותראה. אפילו רכבים שמורים לא יקבלו מחירון, מהסיבה הפשוטה שאין ביקוש, וההיצע - גדול. מאוד.

קח דוגמא מהפורום - T5 מודל 2000 עם 65K ק"מ, יד ראשונה מאישה מבוגרת, נמכר מתחת למחירון (כך לטענת המוכר בעבר).

עקרונית - ה-SE נוחה יותר בעיר מאשר ה-GLT הנוקשה יותר, ובעלת יותר כח זמין בסל"ד נמוך.

עם זאת, ה-GLT חזק יותר, עם 170 כ"ס - בהחלט הבדל לא קטן.

אין מה לדבר על מעבר מפולו ל-S70, כנראה שה-S70 תנצח בכל סעיף, חוץ מהגודל בעיר, וגם בזה היא לא "חוטאת" יותר מדי. היא לא ענקית כמו S או 7, אבל גדולה מספיק כדי לשדר יוקרה, כבוד, ולהוות רכב נוח ומרווח לכל בני המשפחה - במושב הקדמי ובמושב האחורי (עם מעט בעיות במרווח רגליים מאחור, אך ציינת שיש לך ילדים - כך שלהם זה כנראה פחות משנה).

הפולו גם היא משתמשת בחלפים גרמניים - אכן לא זולים כלל, כך שהמעבר בטח לא היה חד מדי.

בכל מקרה - תתחדש ותהנה. קנית רכב נהדר :)

פורסם

תודה על התגובות גם הטובות וגם הלא {כי אין טוב בלי רע }עדיין מחכה לתגובות ולתשובות גם בנושא נתונים ומפרט טכני .

למשל אני רוצה לדעת כמה כ"ס יש לאוטו ידוע לי שייש לו 20 שסטומים ונפח 2435 אמרו לי שייש לו יותר מ 140 כ"ס אבל לא יודע כמה, משהו יודע ?

פורסם

לדגם SE יש 144 כ"ס ו-10 שסת'. זאת הסיבה לכוח שזמין בסל"ד נמוך יותר.

שוב, יש המון מידע בחיפוש. במקום לחכות לתשובה, התשובות יגיעו אליך מיידית.

פורסם

הרכב ברשותי כ4 חודשים יד ראשונה{עכשיו כבר שניה} 126K .

את הרכב קניתי בסוכנות שילמתי מחירון {תמורת קצת פחות ממחירון לפולו 96 יד שניה 250K שהיתה לי}

אמרו לי שאני פרייר ששילמתי מחירון על רכב בלי שוק ,אבל אני לקחתי רכב מטופל עם אחריות וכ"ו ,ובכול זאת מה אתם אומרים יצאתי פרייר ? ובכמה ? {ותעזבו אתכם מ "לא בוכים על חלב שנישפך " תענו בכנות.

תודה.

קודם כל תתחדש, ואתה בעצמך אמרת שלא בוכים על חלב שנשפך.

רכשת את הרכב שתמיד רצית, תהנה ממנו .

בוא נפרק את העסקה שעשית ל2 חלקים.

1.היה ברשותך רכב שכנראה היית מתקשה להפטר ממנו עקב הק"מ הגבוה ולכן קודם כל נפטרת מהרכב בקצת פחות

ממחירון שאת זה אף אחד לא היה נותן לך ולכן זאת עסקה טובה.

2. קנית רכב מסוג וולוו S70 שנמכר בד"כ בפחות ממחירון במחיר מחירון , משמע הפסדת כמה אלפי ש"ח.

אולם קיבלת רכב שמור ,מטופל ובעל הסטוריה מוכחת שכנראה את האלפי ש"ח ש"בזבזת" עליו, היית מוציא במוסכים על רכב,

אחר קצת פחות מטופל ומקלל את הרגע שקנית אותו שלא לדבר על זמן אבוד, עצבים ריצות, להתקע בדרך ועוד.

פה אתה יודע מה קנית שזה בעיקר שקט נפשי אז שילמת קצת יותר, עדיף לשלם בהתחלה קצת יותר בקניה

גם כאשר אתה מוכן לכך נפשית בניגוד למצב של תקלה שנופלת עליך פתאום ללא הכנה נפשית, מאשר

לשלם אחר כך קצת או הרבה יותר על תיקונים , שאתה נתקע בדרך.

שאתה נוסע ברכב אתה לאחר זמן מה לא זוכר את המחירון אלא אם ניתקעת או לא .

ולכן לטווח ארוך עשית עסקה טובה.

עדיף תמיד לשלם יותר בהתחלה בבת אחת מאשר כל פעם קצת ולהיות מופתע מחדש, וזאת מהסיבה שרוב האנשים

שונאים אי-וודאות ומצב שהרכב נתקע כל פעם הוא מצב של אי וודאות , מה קרה, כמה יעלה וכו..

וזה מצב שלרוב גורם לך לקלל את הרכב ואת מי שמכר לך אותו.

ככל שתחזיק זמן רב יותר ברכב כך מבחינה כלכלית טהורה הרווחת יותר. (יותר זמן ללא תקלות -מצב הרכב ידוע ומוכר)

תהנה...

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם

שוב תודה על ההתיחסות רציתי רק להגיד שבשנתון שלי 20 שסתומים לא 10 ולכן איני יודע כמה כ"ס יש לאוטו מיצד אחד הוא SE אבל בעל מ"ס שסתומים גדול יותר.

ובקשר למידע יש המון מידע בחיפוש. במקום לחכות לתשובה, התשובות יגיעו אליך מיידית. חיפשתי אח שלי חיפשתי אבל אני לא מוצא את הדגם {בשנתון שלו כי כמו שהבנתם יש כאן שינוי אבל לא יודע במה זה מתבטא}

ותודה לכול העונים.

פורסם

אתה יכול להתווכח עד מחר אבל לא לשנות את העובדה שב-S70SE יש רק עשרה שסתומים.

מה שיחודי בדגם של שנת 2000 היא העובדה שתיבת ההילוכים היא עם 5 הילוכים בניגוד לשנים לפניה שהיו 4 הילוכים.

כמו"כ המחשבים שלה לא תואמים לשום מכשיר דיאגנוסטיקה שאינו של וולוו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתה בטוח לגבי קוד המנוע?

ככל שידוע לי, קוד המנוע הזה שייך למנוע שמפיק 168 כ"ס ו-21.3 קג"מ מומנט ובכלל סופק עם V70 ו-S60 משנתונים מאוחרים יותר.

בדוק את קוד המנוע שנמצא על המנוע עצמו - זו האינדיקציה הטובה ביותר.

כמו כן, אאל"ט, קוד המנוע שצריך להיות ברשותך הוא B5252S - שמפיק 144 כ"ס ו-20.6 קג"מ מומנט, 10 שסת' - כפי שציינו.

דגם המנוע של ה-GLT שנמכר בארץ אמור להיות B5254S - המפיק 170 כ"ס ו-22 קג"מ מומנט - 20 שסת'.

בדיקה של קוד המנוע ישירות תוכל לפתור את התעלומה.

פורסם

10 שסתומים? הרכב הוא 4 צילנדרים לא? אם כך 2 וחצי שסתומים לכל צילנדר? :shock: או שפיספסתי פה משהו

בכל אופן תתחדש על הקניה דרך אגב להורי הייתה בעבר פולו והיא ממש אבל ממש לא חסכוניות כמו שנוטים לחשוב , היו איתה המון המון בעיות ותקלות והחלקים של VAG בעיקר בגלל שהם היו מטפלים במורשה מאוד יקרים .

הפלסטקים היו מתפרקים והחלונות פשוט נופלים או סתם מפסיקים לעבוד בקיצור המון בעיות לא יודע איך הגעתם לכך שזה רכב חסכוני וזול להחזקה.

• תוכן חדש...