Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ממש מבין מה זה יפתח אבל אם תחשוב לרגע לבד. לבד...

אז אפשר להבין דבר אחד ומאוד פשוט רק שלא יודעה למה, לא כולם חושבים כך שכמה שהמגבר שלך יהיה חזק יותר אז הוא "יפתח" את הסאב יותר טוב או יותר חזק איך שלא ניקרא לזה. תמיד אפשר לעשות חלש יותר אבל חזק יותר ממה שיש אי אפשר לעשות. בישביל מגבר כזה גם סאב חלש יותר יהיה בסדר. אבל זה לא אומר שהוא יהיה זול יותר.

לדוגמה אני הייתי קונה מגבר כמו נגיד הייפוניקס 1000 BD מונו שנותן לפי הצהרות של יצרן כ 700RMS ב2 אום. הסאב שלך הוא שתי סלילים של 4 אום בהספק של 400RMS? מגבר כנירא לא יתן לנו 700 RMS נכון אבל אף אחד לא אמר שאנחנו חייבים את ה400.

אז ניחבר שניהם ביחד ו ניקבל שני אום. המגבר לא יעבוד בסיא היכולת וסאב אקבל ממש אבל ממש את כל מה שהוא צריך ומעבר. ואם זה מעבר אז מקסימום אפשר להנמיך. לא את הרדיו דיסק :) אלה גיין במגבר.

ארי אתה לוקח כמה מגברים או כמה ערוצים ומחבר רמקולים שהם בהספק שונה אז איך אתה יכול להפעיל אותם ? בעזרת כיוון של גיין לרמקול החלש פחות לחזק יות זה כל המטמטיקה.

אהה ועוד יתרון. אם תירצה לשדרג לסאב חזק יותר אז אין לך בעיה מגבר יחזיק ולא תצתרך למכור את שלך בחצי מחיר וליקנות חדש. וזה קורה קרה ואקרה. :)

פורסם

רומן תסכים איתי שמערכת חשמל בסיסית ורגילה לא יכולה לתת לההיפוניקס או כמעט כל מגבר אחר להוציא 700RMS

המגבר צריך להיות סופר נציל בשביל להפיק הספק כזה במערכת חשמל רגילה וזה בלי מגבר לגבוהים .

ובקשר להיפוניקס הספקים הייתי לוקח בערבון מוגבל .

פורסם
רומן תסכים איתי שמערכת חשמל בסיסית ורגילה לא יכולה לתת לההיפוניקס או כמעט כל מגבר אחר להוציא 700RMS

המגבר צריך להיות סופר נציל בשביל להפיק הספק כזה במערכת חשמל רגילה וזה בלי מגבר לגבוהים .

ובקשר להיפוניקס הספקים הייתי לוקח בערבון מוגבל .

מסכים איתך.

אתה חושב שלייטינג יותר עומדים בזה? זאת לא שאלה רטורית.

פורסם

תסכימו איתי שכ-200-250 RMS מספיקים כדי "לפתוח" את הסאב הזה? רוני מי כמוך יודע :hihi:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

:shock:למה אתה רוצה לפתוח את הסאב:shock2:

לדעתי - המגבר יוציא מהסאב הזה תוצאה יפה מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אז גיא למה אתה נותן לשתיים כאלה 1200RMS ? אהה כי הם לא שלך , איך לא חשבתי על זה :p

קיצר פותח השרשור לך על זה .:]

1200? LOL! הספק כזה גם אם הייתי עומד על הראש המערכת חשמל באוטו לא הייתה מוציאה! :lol:

חוץ מזה שזה אחי נותן להם ולא אני :-D

קיצר פותח השירשור, לך על זה 2. :]

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...